Kaynana siz uzaktaki ailenize gittiğinizde evinize gelmek isterse..

Bende kayınvalidemin ben yokken evimde kalmasını hiç istemem doğrusu çünkü hiç özelden anlamıyor benim annemde gelir ama en özel çekmecelerime kadar kurcalamaz ben kayınvalideme açıkca dedim odama girmeyin diye inatla giriyor ne arıyor anlam veremedim..ama illa gelecekse yapacak bişey yok gerginlik çıkarmaya gerek yok değmez kendinizi yıpratmayın takmayın....

eşiniz mi istedi annesinin gelmesini? sonucta başka sehırdeymıs annesı sırf siz yoksunuz dıye 1 hafta kendı başının çaresıne bakamıcak durumdamı?

benim için sorun olmazdı ama sen kaynananı sevmiyosun istemiyorsun evinde
o zaman eşin annesini evine çağırmayacak

esim ister kendi gitsin kalsin isterse kayinvalidem gelip kalsin ogluyla ne olucak ki... benim ailemde esimin ailesi de baska sehirdeler bizden.. ben kendi ailemin yanina gittigim zaman esim cok yalniz kaliyor uzuluyorum. annesi yaninda olsa icim rahat eder benim.. dusunmem o zaman ne yer ne icer diye

afedersin canim ama senin kayinvaliden de amma yuzsuzmus.. girme denilen yere nasil girer bi insan..

ah canımah senı çok ıyı anlıyorum benım aılem ıstanbulda ben varken evımın kapısının yolunu bılmeyen kayınvallıden yokluğumda fırsat bılıp bıze gelıyorlar ne sınır bırsey ama bırsey yapamıyorsun ne gelır elden

Armut dibine duser;kurt kuzu dogurmaz ect.....Kayinvalideleri bu kadar kotuleyip;yerden yere vurup onun yavrusuna'' o farkli'' demenizi hiiic anlamiyorum.ben esimi annesinin kuzusu diye severim bazen.Benden seni daha cok seven tek bir kisi var diye dusunurum;hurmet duyarim.Annen seni ne guzel yetistirmis diye gurur duyarim.Kayinvalidem bana gelicek?Direkt kadinimi arar,yalar yutarim evi.Buzdolabimi doldururum.Kurabiyelerimi hazir ederim.Yatagini-odasini yaparim.Gozum hic arkada kalmaz..Ama acik ve net soyleyeyim:Kayinvalidesini cok seven bir insan da olsam;temelli ziyareti galiba bende cok zor kabul ederim.Gelin kaynana topragina ceker derler:)Allahtan oda evinde kimseyi uzun sure istemez.

valla her zaman armut dibine düşmüyor benim eşim babasına benzer kızkardeşi ve abisi de annesine ben de zaten kayınpederimi çok severim öbürleriyle anlaşamıyorum yapacak bişi yok
aynı aileden bu kadar farklı insan nasıl çıkar diye şaşıp kalıyorum sadece ben değil ortak arkadaşlarımız aynı durumda

ben de ben yokken kayınvalideyi istemem ki biz aynı şehirdeyiz ben de ailemin yanına giderim ama kayınvalidem gelmez bize daha çok oğlunu çağırır ama eşim de gidip kalmıyor evini özlermiş

Allah senin ağzının tadını daim etsin kayınvalide ile anlaşamamak zor çünkü

benim anlamadığım oğluna bakmaya gelen kayınvalidenin kocasına yani kayınpedere kim bakıyo onunda mı annesi geliyo :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…