Kaynana sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kaynanamlarla arama nasıl mesafe koyabilirim
En başta nasıldnız ?
Ben en başta koydum mesafemi sözlenmeden önce tanistgmda. Ne kadar iyi olurlarsa olsunlar beni ilgilendirmez sonucta kaynana en basnda mesafemi koydum pandemiden önce ayda 1 gidiyoduk simdi pandemi var hic gitmiyorum.
Sürekli bahane üretiyrm, esime önceden yolunu yapyrm şunu yapıcm haftasonu, bu işim var falan filan diye eşime yol yapyrm cnku biliyrm kaynanam aricak cagiricak bizi, eşimde evdeyiz diyo gelemeyiz diyo..
Neden ki. Bizde 2haftada bir gidiyoruz. Bende mesafelıyım
Nedeni şu, samimi gelmiyolar bana.. Bi kere bile gelini olarak görmedi en basndan beri, evimde bir bardagi bile yok. Eşimin sadece kiyafetleri geldi evlendigimzde , herhangi bi ceyiz ve ya evimizde hediyesi yoktur bir kaynana olarak... hediyesinde falan degilim cok sukur herseyim vardı herseyden 2ser tane almistm ama kaynana olarak hic bir samimiyeti yok evlendikten snra iyice açtım aramı.. eşim iyi ki var görüyo herseyi ona göre de bana bisey demiyo bosver diyo sürekli..
O yuzden mesafe iyidir bosverin samimiyete gerek yok afedersnz ama boku cıkar

Bana kalsa söylerim ama bu seferde eşimle kötü olucak çıkmazın içindeyim
Neden ki ? Eşin marstamı yasıyor ona pandemi vurmadı mı bence bi şekilde ikna edersin mantıklı mantıklı konuş. Aklın yolu bir ☺

Eşimde istemiyor sürekli gelmelerini halimi görüyor çocuğumu bile emziremiyorum birsürü insan oluyor ama eşim hiçbişey diyemiyor benimde dememi istemiyor kötü olur aramız diye
Bunun kötülükle ne alakası var pandemi var, virüs var düşünmüyoruz oldu bitti. Madem eşiniz kötü olmak istemiyor.gelenleri o yapsın hizmeti sen otur sadece çocuğunla ilgilen .. Eşinin yaptığı bencillik

Farkında herşeyin bana boşver diyor bende istemiyorum yoruluyosun ama bişey diyemiyorum diye herşeye trip atıyo kaynanam en azındaneşim bişey dese herşey çözülücek

Birde teyze yenge toplayıp geliyor üç beş gün birsürü erkek kadın aynı evin içinde rahat olmuyor
Düşüncesiz insanlara denk gelmissiniz geçmiş olsun
Bendede var bu tiplerden
Ben gitmiyorum oyuzden sık gelmiyorlar

Bende gitmiyorum ama onlar geliyor sürekli
Arsizlar ozaman ensevmedigim insan tibi
Geçende eltim banada korona olmasa gider gelirdik diyor
Sanki koronadan dolayi gitmiyorum sadece
Bazı tipler napsan anlamaz
Eşiniz gösterecek tepkinizi ozaman

Farkında herşeyin bana boşver diyor bende istemiyorum yoruluyosun ama bişey diyemiyorum diye herşeye trip atıyo kaynanam en azındaneşim bişey dese herşey çözülücek
Ne diyim hayrlısı

Bu kadar açık konuşursamda eşime diycekler yok istemiyo falan filan

Desinler! Kadinlar bundan bu kadar korktukca istedikleri gibi hareket ederler tabi. Evim benim özel alanim. Sülalem biliyor evimde huzusuzluk istemedigimi. Kimse sizin yoruldugunuza üzülüp destek vermiyorsa siz gereken cizgiyi cizeceksiniz. Esiniz bu arada nerde siz tüm hizmetleri yaparken. Oh ne güzel kadin herseye hamile haliyle kossun vurun kirbaci vurun kirbaci. Hele pandemi zamani. Kusura bakmayin ama esinizde is yok..ona göre kendinizo ve bebeginizi koruyun

Oha yani. Pes diyorum başka birsey demiyorum. Bu ne yüzsüzlük. Bu durumu eşine izah et. O zaten onaylamazsa sen istediğin kadar çırpın onlar yine yüzsüz yüzsüz gelirler. Bu nedir ya. Ayip. Esine hemen söyle Bu böyle olmaz de! Kabul etmiyorum de! Yatmak da nedir. Yada sen aynisini yapacaksın. Sende onlara gideceksin yatıya. Ama oda çözüm değildir. Esini ne yap ne et ikna et! Oda onlara söylesin. Herseyin bir ölçüsü var, sen otel yeri isletmiyorsun herkes haddini bilsin! Ezdirme kendini!

Benim esimin ailesi mesela köyde yaşıyor
İki elti iki kayin dört tane çocuk
Ben mecburi durumlar hariç gitmedim
Buna rağmen aşırı meraklılar
Kendim gidince bir hizmet göremedim bende
Ama kendileri okadar beklenti içindeki anlatamam.
Ben edebime yakıştıramıyorum neler yaparim da
Sadece soğuk davranıyorum gerekmedikçe konusmuyorum
Soğuk savaş yapıyorum
Arsiz insanla bahsetmek zor değil imkansiz

Bende aramam sormam pek ama kendileri hergün torun görcez diye eşimi görüntülü arayıp duruyo

Biraz önce aradı kayınpederin bizim şehirde bikaç işi varmış oda bende gelicem diyo o kadar kızıyorumki eşim zaten hiç o toplara girmiyo ikna edemiyorum gelin gidin dedi bende hastalık var çocuktan insan korkuyo dedim sonra ben gelicem onlarla diyo yüzsüz ya yüzsüz bu kadın

Görüntülü benimkide gösteriyor o an ben yokum gostersin nolckki
Bende konuşmuyorum soğuğum onlara kafşı ama buraya gelince tabi hiç bi iş yapıyo ekmek elden su gölden yatıyo habire bütün işler bana bakıyo rahat geliyor burası

Allahim sen insanla akil fikir ver. Sakin vaz geçmeyin. Gerekirse sizde yüzsüz olun, merak etmeyin unutulur kimse size birsey diyemez sonucta onlarda ogullarin mutlu huzurlu bir ailesini olmasını ister.

Allahim sen insanla akil fikir ver. Sakin vaz geçmeyin. Gerekirse sizde yüzsüz olun, merak etmeyin unutulur kimse size birsey diyemez sonucta onlarda ogullarin mutlu huzurlu bir ailesini olmasını ister.
İnanın onlar öyle değil geçenlerde eşime almaya gel dediler işten çıktı uykusuz onları almaya giderken kaza yaptı Allahtan keninde bişey yok araba baya hasar gördü ama hiç konusunu bile açmadılar aynı gün gene geldiler kendileri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…