Kaynana sorunsalı

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem de olsa başkasıda olsa ben yatıya misafir asla sevmiyorum çocuğumu bile emziremiyorum doğru düzgün

Is eşinize bakiyor. Bir şekilde ikna edin eşinize. Bu arada büyük geçmiş olsun. Allahdan eşinize birsey olmamis.

Eşiniz bu şekilde pasif olduğu sürece sizin elinizden birsey gelmez. Siz söyleseniz oğlumun evi moduna girerler. Benim kayinvalidem ve kayinpederim pandemi başladigindan beri geziyorlar. Yüz versem hergün gelir.Eşim asla eve sokmuyor çocuk var ve ben riskli gruptayım diye. 1 2 sefer çağırdılar. Eşimde benim kücük çocuğum var karim hamile ve riskli grupta diye reddetti. kırılan kırılır alınan alınır sağlık bu.

En doğrusunu yapmış bravo ona

Eşim oblara karşı birşey diyemiyor sürekli konusunu açıyorum gelmesinler diyorum ama elimden gelen bişey yok diyor

Niye yokmus? Herkesin delisi kendine. Bizim nazimiz kendi ailemize geciyor. Benim söyledigim batar, ama kendi ogullari söylese o kadar batmiyor. Aynisi benim ailem icin de gecerli. Illaha sizin söylemenizi istiyorsa sonra cikacak "miymiymiy bizi istemiyor" seneratlari da sonuna kadar dinleyecek. Pandemi bile insanlari durdurmuyor ya

Eşim oblara karşı birşey diyemiyor sürekli konusunu açıyorum gelmesinler diyorum ama elimden gelen bişey yok diyor

Yani onlar şikayet etmeden siz söyleyin

Sonra da geleceğiz diyene gelmeyin, virüs çok, X ile de konuştuk eve kimse gelmesin, biz gitmeyelim, aman çocuğa bulaşmasın dedik

siz de kısmetse virüs sonrası gelirsiniz der kaparsın konuyu

Yarın geliyormuş dedim hastalık var diye ama yüzsüz baş edemiyorum

Esin soyleyemiyorsa bir daha geldiklerinde annene git.esin hizmet etsin cok merakliysa madem oyle.ben oyle yapardim sonucu ne olursa olsun bunu yapardim.kokten cozum iste.

Onlar gelince is yapmayin. Hastayin yorgunum cocuk durmadi falan deyin. Hatta kvnize anne ne iyi ettin de geldin islere yetisemiyodum yemeklerimizi sen yaparsin artik deyin herkesin icinde. Yemekleri yaptirin bitince de eline bebegin kiyafetlerini yikayip verin utulesin. Kuru kuru torun sevmekle olmaz babaannesi utulesin deyin. Gidin uzun uzun banyo yapin hazir siz varken yapiyim deyin. Odanizi toplayin saatlerce. Biraz is yaparsa bi daha gelmez merak etmeyin

açık konuşun. sizi kötü biliceklerse onların ayıbı eşiniz de laf ederse onun bin kat ayıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…