Hiçbirley yapmıyo gelmelerini istemiyo ama gelicez dediğinde gelin diyo ben anlamıyprum yaEsiniz bu işi çözecek
Annem toplasan evleneli iki kere anca gelmiştir ama onlar her haftaOnlar gelince siz annenize gidin. Eşinizle tartışın. Yazık değil mi size ve çocuğunuza.
Is eşinize bakiyor. Bir şekilde ikna edin eşinize. Bu arada büyük geçmiş olsun. Allahdan eşinize birsey olmamis.İnanın onlar öyle değil geçenlerde eşime almaya gel dediler işten çıktı uykusuz onları almaya giderken kaza yaptı Allahtan keninde bişey yok araba baya hasar gördü ama hiç konusunu bile açmadılar aynı gün gene geldiler kendileri
En doğrusunu yapmış bravo onaEşiniz bu şekilde pasif olduğu sürece sizin elinizden birsey gelmez. Siz söyleseniz oğlumun evi moduna girerler. Benim kayinvalidem ve kayinpederim pandemi başladigindan beri geziyorlar. Yüz versem hergün gelir.Eşim asla eve sokmuyor çocuk var ve ben riskli gruptayım diye. 1 2 sefer çağırdılar. Eşimde benim kücük çocuğum var karim hamile ve riskli grupta diye reddetti. kırılan kırılır alınan alınır sağlık bu.
Bu kadar açık konuşursamda eşime diycekler yok istemiyo falan filan
Eşim oblara karşı birşey diyemiyor sürekli konusunu açıyorum gelmesinler diyorum ama elimden gelen bişey yok diyorSiz söyleyin eşinize istemiyorum hastalık var diye
Eşim oblara karşı birşey diyemiyor sürekli konusunu açıyorum gelmesinler diyorum ama elimden gelen bişey yok diyor
Eşim oblara karşı birşey diyemiyor sürekli konusunu açıyorum gelmesinler diyorum ama elimden gelen bişey yok diyor
Kayınvalide diyerek başlayabilirsinKaynanamlarla arama nasıl mesafe koyabilirim
Yarın geliyormuş dedim hastalık var diye ama yüzsüz baş edemiyorumYani onlar şikayet etmeden siz söyleyin
Sonra da geleceğiz diyene gelmeyin, virüs çok, X ile de konuştuk eve kimse gelmesin, biz gitmeyelim, aman çocuğa bulaşmasın dedik
siz de kısmetse virüs sonrası gelirsiniz der kaparsın konuyu
Kaynana bile fazlaKayınvalide diyerek başlayabilirsin
kuzum sen neden her kvli konuda varsınNeden ki. Bizde 2haftada bir gidiyoruz. Bende mesafelıyım
Bu aralar takmıyorum cidden. Sadece takıpteyım. Cogu konuya bakıyorum zaten benkuzum sen neden her kvli konuda varsınnaptın düşünüyo musun hala kvni yoksa
DesinlerBu kadar açık konuşursamda eşime diycekler yok istemiyo falan filan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?