- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Merhaba evleneli 1 hafta oluyo fakat kaynanamın adını duyunca tüylerim diken diken oluyo artık.
Normalde uyumlu bi insanım büyüklerime karşı saygısızlık etmem ama saygıda biyere kadar değil mi ? patlamaktan korkuyorum. suratımı bile asmıyorum saygımdan.
Kaynanamdan bahsediyim size Ankarada yaşıyolar ben İstanbuldayım şimdi orda yaşadığını duyunca ee uzak işte daha ne istiyosun dediğinizi duyar gibiyim ama malesef öyle olmuyo işte
Ben 2 senedir tanıyorum kendisini bana karşı sürekli yapmacık tavırlar takındı acayip şekilde ailesini över biz şöyleyiz böyleyiz mükemmeliz valla dedik mi inancaksın ağzımızdan valla kelimesi çıkınca o şey kesin doğrudur.
bunu söyleyen kişi düğün günü altınların yarısını cebe indirmiş ve üstelik bana kendi kendine valla başka yok kızım ne varsa verdim demiştir böylede bi ironi işte :) hepsini örneklemicem bu övmelerinin ama her söylediğinin tersini yapmıştır kendileri:) kocamın ailesinin hiç yardımı olmadı bize her şeyi kendimiz ve benim ailemin yardımıyla yaptık çok şükür eksiğimiz yok.
kaynanam evlenmeden önce kulağıma eğilip eğilip sizin evliliğiniz yürümez ayrılırsınız siz vs vs bigün eşimle o zamnlar nişanlıyız babama küfür etti eşim ben sinirlendim diyemezsin derim eşim kapıyı çarpıp çıktı odadan kaynanam bizi dinliyomuş vay efendim istemiyorum ara babasını gelsin alsın çirkef aile kızda çirkef bize yakışmıyolar oğluşumu üzemezsin benim oğluşum o bitanem o ne derse o küfürde etmişse haklıdır daha neler neler eşim o öyle çığırmaya başlayınca kendine geldi annesini susturdu geldi benden özür diledi vs eşimi affederim bi anlık şeydir olur ama kaynanamın o tavrı o güne kadar yaptığı şeyler bi yana o bi yana o günden sonra bakış açım değişti bişeylerin farkına varmaya başladım.
benim annem ve babam ayrı anne sevgisi nedir bilmeden büyüdüm. kaynanamı gerçekten bi anne gibi seviyodum ondan o sıcaklığı görmeyi çok istedim fakat olmadı. her şeyimize karışıyo evlendiğimiz ilk günden gelip yanımızda kaldı ve evi tek başıma temizleyip yerleştirmiştim onlara tertemiz çarşaf sermiştim sabah kalktığımda o çarşaf yerde boylu boyunca uzanıyodu neymiş kirliymiş aldım baktım kokladım hala mis gibi kokuyo ve kirli değil. çok zoruma gitti çoook.
neyse koltuğumun yerine takmış ben şunu o tarafa koycam yok hayır ben denedim en iyi böyle oldu diyorum yok valla ben onu şuraya koycam 100 kere söyledi o gün. eşyalarımın yerini değişti bir günde eşimle uyurken gözümü açtığımda onu yatak odamda gördüm sürekli girip girip çıktı.
bizde bu davranış çok ayıp benim yetiştirilme tarzım böyle yani eminim sizdede böyledir bu.
sonra düğünde gelen hediyeler vardı bana getirmişler onları vermiyo neymiş o getirenlere gidip para takmış onlarda ona hediye getirmiş bana değil benim evimde birsürü tabak çanak varmış zaten ne gerek varmış onlarabu görgüsüzlük değil mi?
neyse bana çeyiz diye iki tane coca cola tabağı verdi inanabiliyomusunuz ? düğün günü sabahında eşimin kuzenleriyle hamama gidicektik çekmecesinden lif çıkardı ve bunlar şenayın çeyizi dedi neyse o gün bişey düşünemedim aldık gittik eve geldiğinde kirli lekeli bi beze sarılmış bişey getirdi senin çeyizin diye açtım baktım iki üç lif ve yıkanmamış onları aldığı gibi geri koymuş iki patik eski giyilmiş gibi duruyo Allah var 1 havlu vardı onuda beğendimneyse bu yaptığı ne demek yani çeyizin önceden kullanıldığı nerde görülmüş?
sürekli gelip bana başka kızları över benim oğlumu istediler beğendiler ama oğlum bakmadı kızlarda çok güzeldi ayşenin boyu senden uzun merve senden zayıf şu senden güzel birilerini bana sorarken hep benimle kıyaslar.bunun gibi birsürü şey.
ve en can alıcı kısmı sürekli arar saat başı oğluşum naptın napıyosun ne yedin ayıptır ya bu sabah tatili bitti eşim göreve başladı sabahın köründe arıyo uyandırıyo güya ya çocuk değiil evli o ya artık ben varım çok zoruma gidiyo saat başı aranması gece 3te bile canı sıkılıyo arıyo siz düşünün bizi mutsuz etmeye programlanmş gibi. veee şimdiden 15 tatilde gelip 3 ay kalıcam diyo daha yeni evliyiz ve bende işe başlıcam zaten o zamana. oğlu burda tekken gelip gitmezdi şimdi değere bindi yalnız başına evde ne yapcaksa kafayı yicemm![]()
çeyiz diye verdikleri çok orjinalmiş



