Kaynanama gösterdim zaten baş gelemedim o ayrı bir ekol çünküHanımefendiciğim merak etmeyin doğuda zor şartlar altında çalışmak sadece size has bir durum değil bir çoğumuz geçtik o yollardan.
Madem öyle diyoruz ki anladınız ne olduğunu seneye gitmeyin ama yokkk eşim surat asıyor diyorsunuz
Kalp kırmak istemiyorum diyorsunuz ya keşke bu cevvalliğinizi kayınvalidenize de gösterseydiniz bir ay aç aç oturmak zorunda kalmazdınız
Başgelemediniz çünkü sorun eşiniz ilk saygısızlıkta tutup sizi çıksaydı evden bir daha yapamazdı ama eşiniz annesinin zor şartlar altında yaşadığını söyleyip sizi sindirdi.Kaynanama gösterdim zaten baş gelemedim o ayrı bir ekol çünkü
O yüzden dertleşmek istedim hanımefendi.
Eşim kişisel algılama diyor sorun da bu zatenBaşgelemediniz çünkü sorun eşiniz ilk saygısızlıkta tutup sizi çıksaydı evden bir daha yapamazdı ama eşiniz annesinin zor şartlar altında yaşadığını söyleyip sizi sindirdi.
Hoş eşinize de gerek yok ilk saygısızlıkta siz kendiniz de çıkabilirdiniz evden
Okuduğunuzu anlayamamışsınız işte yineYok ben gayet iyiyim sizin pek iyi olduğunuz söylenemez
Gezin tozun elbette ama 2 ay boyunca ayrı ayrı ailelerin yanında durduğunuzu siz söylediniz ben değil.
Evet göçebe gibi yaşıyorsunuz bu da benim düşüncem
Konu sahibinin kayınvalidesine hak veren pek kimse görmedim ama sorunun eşinde olduğunu anlatmaya çalışan çok kişi gördüm hamile eşini annesinin evinde bırakıp arkadaş derdine düşen eş
İnanın ne yaptığınız umrumda bile değil ama karşınızdaki insana okuduğunu anlamıyorsun lafları felan demekki istemediğiniz bir yere dokunmuş söylediklerim
Çocuğunuzun bütün sorumluluğunu alarak aile evinde tatillerinizde mutluluklar size
Çok güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık tebrik ediyorum sizi dünden beri hamile bir kadına yardımcı olmak destek olamak yerine acımadan yargılama yapılıyor burda bişeyi daha net anlamış olduk ki bu durumda sadece güç savaşı yapıyorlar neyin güç savaşı onuda anlamış değiliz kezaOkuduğunuzu anlayamamışsınız işte yineçok da sizinle muhattap olmak istemiyorum açık söyleyeyim. Öğretmen olup bu nedenli sığ düşünebilmek de her yiğidin harcı değil tebrik ederim. Bana göçebe demek sizin haddinize değil yerinizi bilin önce. Kendi baba evinde baş tacı edilmiyorsan kendini göçebe hissediyorsan yazık sana bu benim değil senin sorunun. Çocugumun sorumluluğunu tek başıma aldığım yaklasık 1.5 aydan hiç gocunmuyorum. Çok da güzel bir evliliğim var . Konu sahibine diyeceklerinizi beni alıntılayıp bana demeyin. Hanımefendinin eşiyle ilgili söylecekleriniz varsa niye bana yazıyorsunuz banane? Benim yazdıklarım belliki size dokunmuş ki muhalefet olma gereği duymuşsunuz. Çok ümidim yok ama rica edicem bana cevap yazmayın. Tatildeyim
Ben burda derdimi açtım yemediğim laf kalmadı bana katılmayabilirler ama saygılı bir şekilde ifade edilebilir ben öyle düşünmüyorum çünkü şu yüzden gibi açıklama yapmak yerine alakasız durumlarla kıyaslıyorlarÇok güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık tebrik ediyorum sizi dünden beri hamile bir kadına yardımcı olmak destek olamak yerine acımadan yargılama yapılıyor burda bişeyi daha net anlamış olduk ki bu durumda sadece güç savaşı yapıyorlar neyin güç savaşı onuda anlamış değiliz keza
İşte bu konuda alan da razı değil veren de razı değil.Ne münasebet göçebelik anamızın babamızın yanına gidiyoruz alan razı veren razı.
Yazdıklarıma gelişigüzel cevaplar verip lütfen cevap vermeyin demeniz ayrı komikOkuduğunuzu anlayamamışsınız işte yineçok da sizinle muhattap olmak istemiyorum açık söyleyeyim. Öğretmen olup bu nedenli sığ düşünebilmek de her yiğidin harcı değil tebrik ederim. Bana göçebe demek sizin haddinize değil yerinizi bilin önce. Kendi baba evinde baş tacı edilmiyorsan kendini göçebe hissediyorsan yazık sana bu benim değil senin sorunun. Çocugumun sorumluluğunu tek başıma aldığım yaklasık 1.5 aydan hiç gocunmuyorum. Çok da güzel bir evliliğim var . Konu sahibine diyeceklerinizi beni alıntılayıp bana demeyin. Hanımefendinin eşiyle ilgili söylecekleriniz varsa niye bana yazıyorsunuz banane? Benim yazdıklarım belliki size dokunmuş ki muhalefet olma gereği duymuşsunuz. Çok ümidim yok ama rica edicem bana cevap yazmayın. Tatildeyim
Başkasının hayatı beni ilgilendirmez ben kendi yaşantımdan bahsettim. Bana cevap yazan bayan baba evine gidiyorum diye bana göçebe diyemez herkes bi yerini bilsin gayet de prensesler gibiyim baba evindeİşte bu konuda alan da razı değil veren de razı değil.
Kadın dolmuş dolmuş taşmış, kaynana desen o da gelinini sevmiyor.
Bu şartlarda bir eve 2 ay yıkılmak mantıklı mı
Dünden beri insanlar size anlatmaya yol göstermeye çalıştı ama siz eşinizin surat astığını ve kabullenmediğini söylediniz sadece dertlenip durdunuzBen burda derdimi açtım yemediğim laf kalmadı bana katılmayabilirler ama saygılı bir şekilde ifade edilebilir ben öyle düşünmüyorum çünkü şu yüzden gibi açıklama yapmak yerine alakasız durumlarla kıyaslıyorlar
Evliyim.Bu yaptığınız yorum çok incitici
Evli misiniz bilmiyorum
Ama gördüğüm kadarıyla her an kafamıza göre davranamıyoruz evlilikte
İradesiz gibi kelimelerle suçlamanız çok haksız
Empati kuramıyorsanız yorum yapmamalısınız
Birbirimizi daha iyi anlayıp kadın kadına dertleşmek amacı ile ilk kez bir derdimi açtım Burada
Yorumlara bakıyorum da empatiden yoksun anlayışsız hatta hakaretvari cümlelerle suçlamaya çok yatkın insanların olduğunu görüyorum
Siz iyi misiniz ??En azından dinliyorum. Sizde o da yok. Konu sahibinin yazdıklarını okumamışsınız da. Ya da okumuşsunuz ama gözden öteye gitmemiş. Kadın resmen bana baksın da yan gelip yatayım diye gitmiş, umduğunu bulamayınca da ağlıyor. Gitsin kendi anası baksın. Kaynana niye bakmak zorunda. Koca koca iki insan bütün yaz iki aileye yıkılmaya gelmiş. Kör değiliz şükür, görüyoruz. Evliyim, ailemlerden de ayrı yerdeyiz ama kimseye 2 ay boyunca bakın bize diye gitmiyoruz. Şükür evimiz var, paramız da var ya hani, birer hafta görüp geliyoruz
Konuyu silip açıklama yaptım bu tarz yorumlar çok yorucu ya ayıp artıkSiz iyi misiniz ??
Konu silmek yasak yalniz. Yönetim konunuzu geri getirecektir.Konuyu silip açıklama yaptım bu tarz yorumlar çok yorucu ya ayıp artık
Yorumlara soke oldum gercekten kayinvalideniz tarzi insanlar muhtemelen kendilerinden bir parca gordulerse demekki yoksa baska turlu empati yapilamazKonuyu silip açıklama yaptım bu tarz yorumlar çok yorucu ya ayıp artık
Aynen öyle aklın yolu birYorumlara soke oldum gercekten kayinvalideniz tarzi insanlar muhtemelen kendilerinden bir parca gordulerse demekki yoksa baska turlu empati yapilamazhic caninizi sikmayin o modeli taniyan anlar sizi
Burada insanların dedikleri size ayıp gelse ne olacak gelmese ne olacak. Siz esiniz sizi çanta gibi nereye götürse oraya gitmeye devam ettikten sonra ne faydası var herkesin super anlayışlı yorumlar yapmasının? Bir ay bizde bir ay sizde kalırız diyip, kendi aile evinde kendi arkadaslariyla okeye gidip sizi evde aç bırakıp sonra da ben sizin evde rahat edemem diyip gelmeyecekmis 1 ay. Siz bunu kendinize yakıştırmışsınız biz ne diyelim ki?Konuyu silip açıklama yaptım bu tarz yorumlar çok yorucu ya ayıp artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?