Kaynana terörü..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynanama gösterdim zaten baş gelemedim o ayrı bir ekol çünkü
O yüzden dertleşmek istedim hanımefendi.

Kaynanama gösterdim zaten baş gelemedim o ayrı bir ekol çünkü
O yüzden dertleşmek istedim hanımefendi.
Başgelemediniz çünkü sorun eşiniz ilk saygısızlıkta tutup sizi çıksaydı evden bir daha yapamazdı ama eşiniz annesinin zor şartlar altında yaşadığını söyleyip sizi sindirdi.
Hoş eşinize de gerek yok ilk saygısızlıkta siz kendiniz de çıkabilirdiniz evden

Eşim kişisel algılama diyor sorun da bu zaten

Okuduğunuzu anlayamamışsınız işte yine çok da sizinle muhattap olmak istemiyorum açık söyleyeyim. Öğretmen olup bu nedenli sığ düşünebilmek de her yiğidin harcı değil tebrik ederim. Bana göçebe demek sizin haddinize değil yerinizi bilin önce. Kendi baba evinde baş tacı edilmiyorsan kendini göçebe hissediyorsan yazık sana bu benim değil senin sorunun. Çocugumun sorumluluğunu tek başıma aldığım yaklasık 1.5 aydan hiç gocunmuyorum. Çok da güzel bir evliliğim var. Konu sahibine diyeceklerinizi beni alıntılayıp bana demeyin. Hanımefendinin eşiyle ilgili söylecekleriniz varsa niye bana yazıyorsunuz banane? Benim yazdıklarım belliki size dokunmuş ki muhalefet olma gereği duymuşsunuz. Çok ümidim yok ama rica edicem bana cevap yazmayın. Tatildeyim

Çok güzel söylemişsiniz ağzınıza sağlık tebrik ediyorum sizi dünden beri hamile bir kadına yardımcı olmak destek olamak yerine acımadan yargılama yapılıyor burda bişeyi daha net anlamış olduk ki bu durumda sadece güç savaşı yapıyorlar neyin güç savaşı onuda anlamış değiliz keza

Ben burda derdimi açtım yemediğim laf kalmadı bana katılmayabilirler ama saygılı bir şekilde ifade edilebilir ben öyle düşünmüyorum çünkü şu yüzden gibi açıklama yapmak yerine alakasız durumlarla kıyaslıyorlar

Ne münasebet göçebelik anamızın babamızın yanına gidiyoruz alan razı veren razı.
İşte bu konuda alan da razı değil veren de razı değil.
Kadın dolmuş dolmuş taşmış, kaynana desen o da gelinini sevmiyor.
Bu şartlarda bir eve 2 ay yıkılmak mantıklı mı

Ben de evliyim ben de isterim annemin yanında 1 ay kalayım ama kalamam eşimi özlerim o da kalmak istemez belki, başkasının evinde rahat etmez.

Ben ona saygı duyduğum için 1 ay boyunca ailemde kalmam. Eşim de bana saygı duyduğu için o kadar süre ailesinde kalmamı talep etmez.
Birbirimiz olmadan da yapamadığımız için ayrı ayrı hiç kalamayız.
Olması gereken de budur insanlar bunu anlatmaya çalışıyor.

Yazdıklarıma gelişigüzel cevaplar verip lütfen cevap vermeyin demeniz ayrı komik
Ne yaptığınız inanın hiç umrumda değil söylediğiniz hiç birşeyin bir yere dokunduğu da yok evet göçebe bir hayat yaşıyorsunuz tatil olur olmaz ailelerin yanına koşuyorsunuz mutlu evliliğinizin sırrı bu olsa gerek
Evet madem tatildeyiz şimdi siz cevap vermeyin bana o zaman

İşte bu konuda alan da razı değil veren de razı değil.
Kadın dolmuş dolmuş taşmış, kaynana desen o da gelinini sevmiyor.
Bu şartlarda bir eve 2 ay yıkılmak mantıklı mı
Başkasının hayatı beni ilgilendirmez ben kendi yaşantımdan bahsettim. Bana cevap yazan bayan baba evine gidiyorum diye bana göçebe diyemez herkes bi yerini bilsin gayet de prensesler gibiyim baba evinde konu sahibinin sorunu onu ilgilendirir ben kendi hayatımdan örnek verdim sizde ona yazın bana değil

Dünden beri insanlar size anlatmaya yol göstermeye çalıştı ama siz eşinizin surat astığını ve kabullenmediğini söylediniz sadece dertlenip durdunuz

Evliyim.

İstemediğim yerde durmam. Kv var bende de. Karşıma geçip tek kelime laf edemez. O kim be. Ben bi de ev hanımıyım. Çalışan kadınsınız. İnsan bu kadar pasif olmaz.

Cok toksik bir kayinvalidem var evlendigimiz ilk gunden itibaren sacma sapan davranislarini once anlamlandiramiyordum benim hatam saniyor kendimi duzeltmeye calisiyordum hamileliklerimde de daha sacmalarini ozellikle beni demorolize eden seyler yaptiginda tamamen bitti benim icin ( hamileyken astimim oldugunu soylememe ragmen yanimda her sabah her an arabada her yerde sigara yakmasi gibi gibi ) psikiyatriye baslamistim sirf bu kadin yuzunden ve doktorum normal ve saglikli biri olmadigini sinir koymak zorunda oldugumu toksik ve manupulatif oldugunu soylemisti.
Simdi ne mi yapiyorum ? Turkiyeye geldigimizde hemen annemleron yanina gidiyorum ya da ailemi kendi evimize cagiriyorum onceden kendini yerlere atip duygu somurusu yaptigi icin kendi bos evim dururken onun evinde kaliyordum oglunu gormek istiyor diye uzuluyordum .
Simdi umrumda degil torunlarini da ancak saygi duydugu kadar yakinlikta gorebilir.
Sizde boyle yapacaksiniz baska care yok benimde cok gece uykularim kacti hatta stresten kolum bacagim tutmaz oluyordu sinir skismasi yasiyordum ne zaman kendi evime geciyordum agrilarim kayboluyordu oyuzden kendisini havale ederek mesafemi koydum.

Siz iyi misiniz ??

Konuyu silip açıklama yaptım bu tarz yorumlar çok yorucu ya ayıp artık
Yorumlara soke oldum gercekten kayinvalideniz tarzi insanlar muhtemelen kendilerinden bir parca gordulerse demekki yoksa baska turlu empati yapilamaz hic caninizi sikmayin o modeli taniyan anlar sizi

Konuyu silip açıklama yaptım bu tarz yorumlar çok yorucu ya ayıp artık
Burada insanların dedikleri size ayıp gelse ne olacak gelmese ne olacak. Siz esiniz sizi çanta gibi nereye götürse oraya gitmeye devam ettikten sonra ne faydası var herkesin super anlayışlı yorumlar yapmasının? Bir ay bizde bir ay sizde kalırız diyip, kendi aile evinde kendi arkadaslariyla okeye gidip sizi evde aç bırakıp sonra da ben sizin evde rahat edemem diyip gelmeyecekmis 1 ay. Siz bunu kendinize yakıştırmışsınız biz ne diyelim ki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…