Kaynana ve 13 yasındaki görümce!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Arkadaşlar belli bir süredir ciddi sağlıklı bir birlikteliğim vardı ara sıra sorunlar yaşadık
bayramdan sonra nişanlanacağız.
her neyse ailesi geçen haftalarda ailemle tanışmaya geldiğinde 13 yasındaki kızkardeşi ile içerde oturuyorduk.
o sırada ona bilgisayarımdaki fotografları gosterdim.
neticesinde aramızda 9 yas var nasıl uyum sağlayayım diye uğraştım
sonrasında eskiden benle uğraşan bir hoca vardı onunla resmimiz vardı eli omuzumdaydı onu kız gördü. neyse ogretmenim dedim geçtim.
o sırada hiç birşey dememiş abisine aaradan 1 ay geçti neredeyse ve evvelsi gün gitmiş demiş.
annesine'' ya korkuyorum abimden ama sevgilisinin bole bole resmini gordum felan.''
sevgilmde geldi bana sordu bende o resmi tamamen unutmuşum yok oyle birşey dedim. sonra o adamınr esmini ben gormustum o pozu banada gostermiştin nasıl saklarsın sen o adamın fotosonu felan filan bir kavgalar tartışmalar o ole deyince hatırladım kızın onu gordugunu.
annesi hemen oglune sen napıyorsun nasıl bole bi kızla birliktesin işte felan filanki ben erkeklerle ole hareketlerde bulunmam.
hareketlerime dikkat eden biriyim. samimi biriydi ole bi resim çekilirken elini omzuma koydu.
neyse aramız okadar kötü olduki arkadaşlar annemi ikna et beni onlara kucuk dusurdun dedi. arıyorum annesini kızım ben ogluma buyutme diyorum buyutcek birşey yok diyor akşam arıyorum diyoki arama biraz onu zaman ver ona!
dun gece okadar fena oldumki gece saat 10 gibi sevgilim avcılarda oturuyor kalktım gittim tam 2.5 saat evini aradım asıl yeri buldum ama millete sora sora delirdim bir sokağı on kere geçtim oturdum dua ettim ve 5 dk ıcınde buldum hamdolsun neyse kapıda beni görünce bi tuhaf oldu (ayrı yaşıyor ailesinden) sonra konuştuk felan yaralandım diyor gururum kucuk dustu ben onlara seni bole anlatmamıştım. ustelik birde kardeşime yalancı dedin diyor. (o gece birde yalanım cıktı ortaya,kızmasın diye sakladıgım birşeyi ogrendi)
şimdi annemi ikna edeceksin beni sevdiğine, resmi sakladıgımı dusunuyor ailesine benle gorustugunu soylemeyecekmiş ve ben annesine surekli arayıp işte oglun nerde ben onu seviyorum felan filan ikna edicekmişim bana bu konuda nasıl konuşabilrim nasıl ikna edebilrim fikir verecek arkadaşlara minnettar olurum.
ben onu cok seviyorum kırılmasını asla istemem oda beni şuana kadar kırmadı ama ayrılıgı dusunecek kadar ileri gitti. ve dun gece ALLAHtanki evine gittim yüzyüze konuşma fırsatımız oldu yoksa gene anasıgil fişekleye fişekleye

Ben kendimi kanıtlamak için asla uğraşmazdım.
Ne o be, resmen ucuz kadın muamelesi yapıyorlar?
Ve sen kendin için "hayır öyle biri değilim" diye üstlerine gidiyorsun.
Hanımefendiler , beyfendiler kendilerini naza çekiyorlar.
Yok daha neler, şimdiden üzerinde baskı kurmuşlar ailecek.
Senin o müstakbel nişanlının söylemi çok komik " anneme kanıtla"
Banane be annesinden?
Senin inandırmak zorunda olduğun tek kişi müstakbel nişanlın.
Nişanlının araya ailesini sokması çok çocukça ve seni ezici bir davranış.
Bilmiyorum canım , ne kadar çıktınız?
Bitsin diyorsa bitir bence. Pişman olsun apti...

Benden böyle bişey istense yapmam şahsen...erkek arkadaşımın üzerine düşer bir şekilde gönlünü alırım ama annesinede salya sümük aşkımı beyan etmem.

Ne kadar saçma birşey bu ya,ne demek kanıtla ?
Nişanlanıcaz demişsin bu aile seni hiçmi tanımıyor,
gelin olarak kabul ettiklerine göre nasıl biri olduğunu bilmeleri lazım..
Ben olsam asla kendimi kanıtlamak için uğraşmazdım,kaldı ki böyle bir konuda.
Elini omzuna attı diye namussuz,basit bir kızmı oluyorsun sen.Ne kadar anlamsız düşünceler bunlar
Müstakbel nişanlın sana inanıp güveniyorsa gerisi kimseyi ilgilendirmez.Bu tutumunda devam ederse kapıyı göster bence

simdiden üzerinde baski kurmaya çalisiyorlar görümcen olacak kiz ilerde çok sorun olcak gibi görünüyor kendini ispatlamaya çalismak zorunda degilsin sevgilinle ne kadardir birliktesiniz bilmem ama seni taniyamamis sanirim

başka insaların olayı yorumlamalarını severim.
açıkcası burayı okuyana kadar kendimi hatalı zannediyordum. ama şimdi dusunmeye başladım.
sadece şu konuya hak veriyorum. ben seni erkeklerle hiç gezmeyen gayet resmi biri diye anlattım seni çok severken boyle yapman sanki ben kendi hayatını yaşıyor beni takmıyormuş gibi oldu.gururum ezildi bir erkek olarak. beni sevmediğini sallamadıgını dusunuyorlar dedi...

sımdı ben senden uzak duruyo gibi yapıp kendimi kötü edip seni iyi göstermeye calısıyorum dedi. beni sevdiğini gerçekten beni sallamadıgını dusunmelerini istemiyorum dedi.

nişanlın seni tanıyor ve biliyorsa ;
öyle bir durumda annesine veya kardeşine altı üstü bir fotoğraf ayrıca benimde haberim var diyebilirdi..
kaldı ki bunu sorun edecekse (ki ayrılığa gidecek kadar bir sorun olduğunu asla düşünmüyorum)
ailesine gereken cevabı verip seninle halletmeliydi..
çünkü bu tarza olaylada işin içine aileler girince olaylar o kadar çok karmaşık bir hal alıyor ki..
bu kadar basit olaylarda bu kadar tantanaya hiç gerek yok bence..
kaldı ki annemi ikna et filan demiş nişanlınız ben olsam yapmam
ama içiniz rahat edicekse de karar size kalmış..

sinirlerim bozuldu ya nasıl ısey bu sakın boyle bısey yapıp kendınıde aılenıde rezil etme yok aılesıne boyle anlatmamısta yok soleymıste ay ne yaptın sankı ya annesıne ne dıye yalvaracakmıssın sacmalık..canım yınede kendın bılırsın ama bunu yaparsan sonra kafanı gıt avcıların taşlarına vur cunku karsına cok fena cıkar bunlar

gece gece sinirlendim gene.. ne oluyor Bu millete yaa.. size ne ya.. size nee ??? en çok da sevgiline kızdım.. ufacık Bişeyde seni savunamayan , pısıp oturan Bi adama ömrünü adayacaksın, kocam diye koluna takacaksın.. arama güzelim annesini şunun ! kaldırma Bi taraflarını.. kim ki onlar ? sen seni Biliyosun kimseye hiç Bişey ispatlamak zorunda değilsin.. kaldı ki şuan sen kıyameti koparıp ayrılsan Baştan ayağa haklısın.. iftiraya uğruyosun, yargısız infaza uğruyosun resmen... hakaretin saygısızlığın daniskası yaa.. Valla onu Bunu Bilmem ailesi değil feriştahi gelse sevdiği kadını savunan erkeğe Ben adam derim. Bu ikimizin arasında siz karişmayin diyecekti.. gerekirse sana kızsın Bağirsin ama ailesini susturmaliydi.. Bu kaynana- gelin- görümce çatişmalarında genelde erkek suçlu valla.. ne ananı Bacını ezdir, ne de sevdiğin kadına.. Sen şimdi onun kızkardeşine imalarla iftira atsan, acaba ne yapar ? senin lafına Bakıp gidip yengeni ikna et düzgün edepli Bi kız olduğuna mı der ?? neyse canım, canını sıkma.. kendini de lütfen ama lütfen şimdiden ezdirmee... Bi de annesini ikna etmek için ne yapayım diye sormuşsun.. şimdi Bişey dicem olmicak, yahu Bana Bi resim yüzünden etiketi yapiştiran Bi kadını değil ikna etmek asla muhattap olmam. anneyse Büyüklüğünü Bilsin.. elin kızını Bi resimle yargılamasın hanımefendi. kendinin de kız evladı var çok pis çıkar acısı...

valla böyle ingiliz oyunlarına gerek yok canım,
biz aramızda hallettik,bu konu kapandı..nokta!
bunu dicek yani ailesine...
bu ne yahu bu kadarcık şeyi bile söyleyemiyo bi sürü oyun numara yok şöyle yapalım böyle anlasınlar
hem niye herşeyin bu kadar içindeler!niye en ufak bişeyde bu kadar hesap vermek,kendini ifade etmek zorundasın!
erkeklik gururu ezilmişmiş,erkek olsunda sevgilisini ailesinin gözünde küçük düşürmesin,kimseye laf bırakmadan korusun,kendi işini kendi halletsin,ailesini bu kadar işin içine sokmasın!erkeklik vay efendim benden gizli nasıl foto çektirirsinle olmaz bunlarla olur!

bende kendımı kanıtlamak için ugrazmazdım askından ölsemde kolumu bıle kıpırdatmazdım cunku ben kendımden emınsem o benden emın değilse nıkah masasına oturmam o adamla suan evlıyım guven problemımız yok olmamalıda cunku evlenırken nasılsam simdide oyum sevgılın rol değiştirmiş yada guvenemıyor tam senı tanıması lazımdı senı savunması lazımdı benım kocamın ailesi bu nasıl kadın böyle böyle dıcek onlara cevabınıda verır benı cokda ıyı bılır.. sal gitsin hıc ugrasma senı bılıyorsa kendı gelır

one yha nasıl bi karaktere sahipmiş seninki
sana inanmıyo güvenmiyo ki çok saçma bi olay için
alt tarafı hocanın elini omzuna atmış bu kadar büyü
tülecek bi olay değill kesinlikle
eee beyfendi yaptığının farkında bile değil bi de dioki
aileme peşimden kosuomuş taklidi yap onlara söylemi
yelim görüştüğümüzü önce anneme aileme göster beni
çokk sevdiğini falan filan ...
şimdiden böyleyse ailesine ben ona güveniyorum deyip
kestirip atamıyorsa ileride hiç birşey diyemez hep ezdirir
seni yıpratır ve bence gerçekten üzer seni
kesin tavrını koy bence o senin peşinden kossun

canım aşkta mantık yoktur ki. senin söylediğin maktıklı şeyler ama bir yerde aşk varsa mantık yoktur bence

gerçekten çok saçma sevgilinin böyle birşey istemesi senden zaten olgun olan adam akıllı adam evlenceği kızı herhangi bir yanlış anlaşılacak durum olsa dahi ben biliyorum öyle değil haberim var diyip ne annesini nede bacaksız kardeşini konuşturur..sana güvenmiyomu ayrıca ne demek anneme ispatla seni böyle bi duruma düşürmesi çok ayıp sen küçük düşürcek gurur kırıcak bişe yapmadınki..bahane arıyolar heralde o en iyisi annesinin eteklerinin altında otursun..evlendiğinizdede en ufak şeyde annesini kardeşini sokar evliliğinize..evlenmeden herşey toz pembe aşık oluyoruz evleniyoruz ama sadece ne yazikki aşık olduğum adamla evlenemiyorz ailesiylede evleniyoruz..o yüzden iyi düşün iyi karar ver bende..sen bilirsin ilişkini zaten..

canım aşkta mantık yoktur ki. senin söylediğin maktıklı şeyler ama bir yerde aşk varsa mantık yoktur bence

bunun aşkta mantık yokturla ne alakası var ki..aşk tabiki mantık demek değildir ama heptende şuursuz olmak değildir..tabiki mantık olcak hepten aklını yitirmediysen..sevgilisinin böyle bişe yapmasıyla aşkta mantık yoktur falan hiçbi alakası yok..

Ben olsam ufacık ve suçumun olmadığı bir durumda bile ailesine karşı arkamda durmayan bir adama kendimi kanıtlama çabasına asla girmezdim..

yanlış..
mantık her zaman olmalı,asıl aşkta mantık olmalı yoksa aşık değil aptal olursunuz

aslında mantık olmalı hak veriyorum sana ama dediğim gibi baktığımız zaman aşıklar mantıkla hareket etmezler. o yüzden de genel de üzülürler

Hadi görümce adayının yaptığı çocukluk tamamda...

Ya sevgilinizin ve annesinin yaptığına diyecek söz yok...

Çok doğru demişler, kendinizi hiç tanıtma,inandırma çabasına girmeyin.

Aksi halde yıpranan yine sadece siz olursunuz.

Size tek önerim; hayatı paylaşmayı düşündüğünüz erkek arkadaşınızın kişiliğini ve ilişkinizi tekrar gözden geçirmeniz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…