• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynana ve anne arasında kaldım

Maşallah canım 23 yaşında 3 çocuk.gerçi bende 25 yaşındayım 2 çocuk.
Bencede annenlere yakın olsa senin için çok daha iyi.ama kv kırılır tabii.hiç taşınmaya bilirsin.yada ikisinede eşit mesafede

allah bağışlaın canım. beni de bebek konusunda çok kınıyorlar. aldır diyenler hat safhada. ama aklımın ucuna bile gelmedi. 2sine bakan 3.süne de bakar dimi? zaten bu son olsun istiyoruz

Millet kinamaya yer arar bosver sen. Biraz hizli cikmissin ama:) dert etme cok, kendi maddiyatina ve maneviyatina güveniyorsan. Bak ben de hamileyim hatta yolu yariladim bile. Hala soylemedigim tonlarca insan var kendi aileme bile yeni yeni citlattim cunku biliyorum bidi bidi konusacak insanlar ne acelen vardi, kariyerin nolcak,yok buyuk ezilir falan felan.

23 yaşında 3 çocuk :KK57: hem 3. kaza diyosun, hemde korunmadık 3 çocuk oldu. kaza falan değil bu dediğin gibi cahillik.
neyse sen hiç bi yere taşınma kimsede kırılmasın
Haftalarimiz ayniymis :)

Bence kimin semti daha iyiyse oraya gidin.
ayyy sendemi hamilesin hayırlı olsun, böyle benim gibi çok bekleyenlerin hamile takvimini görünce seviniyorum :KK46: banada dua edermisin :)

Maşallah canım 23 yaşında 3 çocuk.gerçi bende 25 yaşındayım 2 çocuk.
Bencede annenlere yakın olsa senin için çok daha iyi.ama kv kırılır tabii.hiç taşınmaya bilirsin.yada ikisinede eşit mesafede
sen de çok gençsin canım. Allah bağışlasın. ben de aynı fikirdeyim. anneme yakın olmak

Millet kinamaya yer arar bosver sen. Biraz hizli cikmissin ama:) dert etme cok, kendi maddiyatina ve maneviyatina güveniyorsan. Bak ben de hamileyim hatta yolu yariladim bile. Hala soylemedigim tonlarca insan var kendi aileme bile yeni yeni citlattim cunku biliyorum bidi bidi konusacak insanlar ne acelen vardi, kariyerin nolcak,yok buyuk ezilir falan felan.
sağlıkla kucağına al, hayırlı evlat olsun inşallah. ya eşim herkese söyledi sanki ilk bebişmiş gibi

sağlıkla kucağına al, hayırlı evlat olsun inşallah. ya eşim herkese söyledi sanki ilk bebişmiş gibi

Sagol canim sen de insallah. Ilk zamanlar hemen soylenmesi benim pek hosuma gitmiyor, sonra allah korusun bi sıkıntı olsa uzulsen bu sefer bi de milletin sorularina ah vah larina cevap vermek zorunda kalip ekstra uzuluyorsun.

23 yaşında 3 çocuk :KK57: hem 3. kaza diyosun, hemde korunmadık 3 çocuk oldu. kaza falan değil bu dediğin gibi cahillik.
neyse sen hiç bi yere taşınma kimsede kırılmasın

ayyy sendemi hamilesin hayırlı olsun, böyle benim gibi çok bekleyenlerin hamile takvimini görünce seviniyorum :KK46: banada dua edermisin :)
inşallah sana da nasip olur. herşeye rağmen evlat gibisi yok. evet haklısın cahillik. ama bu bebekten sonra bağlatacam zaten tüpleri

Sagol canim sen de insallah. Ilk zamanlar hemen soylenmesi benim pek hosuma gitmiyor, sonra allah korusun bi sıkıntı olsa uzulsen bu sefer bi de milletin sorularina ah vah larina cevap vermek zorunda kalip ekstra uzuluyorsun.
adam tutamadı ki kendini. ertesi gün baktım arayan arayana

Bebeğimiz hayırlı olsun . sağlıkla dogsun inşallah . Rabbim vermiş millet senelerce çocuk için uğraşıyor. İyiki varlar bebeklerimiz bosverin siz onları . ev konusunda da bence de tasinmayin hamile hamile :) ben ailemden uzagim onlar bursada ben samsun da ;))

Bebeğimiz hayırlı olsun . sağlıkla dogsun inşallah . Rabbim vermiş millet senelerce çocuk için uğraşıyor. İyiki varlar bebeklerimiz bosverin siz onları . ev konusunda da bence de tasinmayin hamile hamile :) ben ailemden uzagim onlar bursada ben samsun da :KK66:)
samsun kavaka kız verdik viz de :)
size de hayırlı doğumlar insallah

23 yaşın da 3 çocuk :KK57:

30 yaşına kadar kaç çocuk olucak tabi siz bakıp siz koşturacaksınız ama daha siz çocuksunuz yahu

annelere gelince çok seviyorsunuz ayrıca kaynana canım demişiniz buna da şaşırdım valla ne yalan söyleyim.
Aynen bende katiliyorum o yaşta üni bitirme derdinde millet bu doğurma derdine düşmüş☺☺30 kadar bir 4 daha olur

Bu nedir yahu herkes yok 3 cocuk yok yasin kuckfalan bazi yorumlara sasiriorumr:KK57: . Neyse bencede hic tasinmayinn: )

Back
X