- 2 Nisan 2015
- 122
- 47
- 48
- Konu Sahibi kirmiziyanak
-
Bakmak zorunda değil biliyorum ama bir babaanne olarak 5 sene de insan bir gün gelipte nasılsınız demez mi. Ki ben hamileliğimin son aylarında yürüyemiyordum ve eşim gel çocuk aç kalıyor kayınvalidemin ısı var bir gün sadece dedi. Cevap ne 5 yaşındaki torunu izin vermiyormuş gelemezmiş. Sizce bunlar sorun değil miKimse sizin cocuklariniza bakmak zorunda deilki.
Bende anlamıyorum ama bu davranışların sebebi anladığım kadarıyla Benim. Bana olan tavrını çocuklarıma yansıtıyor. Üzücü bir durum çocuklarım icin. Şimdi küçükler ama büyüyünce anlayıp üzüleceklerBu nasıl bir babaanne hiçmi yüreği sızlamaz torunlarına anlamıyorum bazı insanları anlayamıyorum....
Gerçekten sorun değil.Bakmak zorunda değil biliyorum ama bir babaanne olarak 5 sene de insan bir gün gelipte nasılsınız demez mi. Ki ben hamileliğimin son aylarında yürüyemiyordum ve eşim gel çocuk aç kalıyor kayınvalidemin ısı var bir gün sadece dedi. Cevap ne 5 yaşındaki torunu izin vermiyormuş gelemezmiş. Sizce bunlar sorun değil mi
Veriyordum o yüzden üzülüyor insan zaten. Ama su olaydan sonra anladım bazı seyleri. Humanistmiranin da dediği gibi anlaşmak istemiyormuş ben zorluyormuşum. Artık bende tükendim çok kırıldım.Gerçekten sorun değil.
İnsan kıymet verdiğinden bekler bir şeyler.
Bu kadına değer veriyor musunuz?
Veriyorsanız diyecek bir şeyim yok.
Kim ne kadar yaklaşırsa o kadar gidilir.
Evet bunu bende yeni anladım. Tartışırken bana dedi ki evime geliyormuş ( akşam iki saat eşiyle) ben dirlik vermiyormuşum. Hiç konuşmuyormuşum telefona bakıyormuşum. O kadar zoruma gitti ki ben kendimi paralarken. Eşimde zaten bunları duyunca anladı artık cunku o biliyor nasıl davrandığımı. Annem seyahatteyken yemeğe çağırdım ağırladım 6 kişiyi. Beni arayıp birşey lazim mi demiyor da eşimi arıyormuş. Eve geldi mutfağa girmedi bile 3 çocukla yetiştirdin mi ne pişirdin yok. Yabancı birine bile nzekaten sorulur ya ne biliyim bu kadar kotumuyum ben anlamıyorumkadin bas bas bagiriyor senle gorusmek istemiyorum diye. hic kendini suclu hissetme. bazilaruna yaranamazsin cunku o bazilari zaten gorusmemeyi bi sorun cikarmayi isterler. asil amaclari senle gecinmek degil. sen de zorlama.
Dediğim gibi ilerde bende böyle olmaktan korkuyorum o yüzden vicdan yapıyorum galibaKendiNize dert arıyorsunuz , kadın bilerek yapıyorum demiş, daha neler vicdan yapıyorsunuz anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?