Kaynana ve vicdan

Ne biliyim ben iyi anlasmak isterdim. Bazen acaba susup hiç ses etmesemiydim diyorum ama yapılanlara karşı da bir yere kadar dayanabiliyor insan. Sussam ayni seylere devam edecekti en azından Suan beni bilerek üzmesine izin vermiyorum. Ama allahtan korkuyorum iste dediğim gibi ilerde bende böyle olmak istemem

Kimse sizin cocuklariniza bakmak zorunda deilki.
Bakmak zorunda değil biliyorum ama bir babaanne olarak 5 sene de insan bir gün gelipte nasılsınız demez mi. Ki ben hamileliğimin son aylarında yürüyemiyordum ve eşim gel çocuk aç kalıyor kayınvalidemin ısı var bir gün sadece dedi. Cevap ne 5 yaşındaki torunu izin vermiyormuş gelemezmiş. Sizce bunlar sorun değil mi

Bu nasıl bir babaanne hiçmi yüreği sızlamaz torunlarına anlamıyorum bazı insanları anlayamıyorum....

Bu nasıl bir babaanne hiçmi yüreği sızlamaz torunlarına anlamıyorum bazı insanları anlayamıyorum....
Bende anlamıyorum ama bu davranışların sebebi anladığım kadarıyla Benim. Bana olan tavrını çocuklarıma yansıtıyor. Üzücü bir durum çocuklarım icin. Şimdi küçükler ama büyüyünce anlayıp üzülecekler

Evime gelmeyen kv hiç de umrumda olmazdı. Siz de umursamayin. Eşiniz de arkanizdaymis. Üzülecek bir şey yok burada. İyi yaklasana iyi yaklaşılır. Uzaklasandan da uzaklaşılır. Kendi anamizin gönlünü yeterince yaptık da ilgisiz insanlar kaldı.

kadin bas bas bagiriyor senle gorusmek istemiyorum diye. hic kendini suclu hissetme. bazilaruna yaranamazsin cunku o bazilari zaten gorusmemeyi bi sorun cikarmayi isterler. asil amaclari senle gecinmek degil. sen de zorlama.

Gerçekten sorun değil.
İnsan kıymet verdiğinden bekler bir şeyler.
Bu kadına değer veriyor musunuz?
Veriyorsanız diyecek bir şeyim yok.
Kim ne kadar yaklaşırsa o kadar gidilir.

Gerçekten sorun değil.
İnsan kıymet verdiğinden bekler bir şeyler.
Bu kadına değer veriyor musunuz?
Veriyorsanız diyecek bir şeyim yok.
Kim ne kadar yaklaşırsa o kadar gidilir.
Veriyordum o yüzden üzülüyor insan zaten. Ama su olaydan sonra anladım bazı seyleri. Humanistmiranin da dediği gibi anlaşmak istemiyormuş ben zorluyormuşum. Artık bende tükendim çok kırıldım.

kadin bas bas bagiriyor senle gorusmek istemiyorum diye. hic kendini suclu hissetme. bazilaruna yaranamazsin cunku o bazilari zaten gorusmemeyi bi sorun cikarmayi isterler. asil amaclari senle gecinmek degil. sen de zorlama.
Evet bunu bende yeni anladım. Tartışırken bana dedi ki evime geliyormuş ( akşam iki saat eşiyle) ben dirlik vermiyormuşum. Hiç konuşmuyormuşum telefona bakıyormuşum. O kadar zoruma gitti ki ben kendimi paralarken. Eşimde zaten bunları duyunca anladı artık cunku o biliyor nasıl davrandığımı. Annem seyahatteyken yemeğe çağırdım ağırladım 6 kişiyi. Beni arayıp birşey lazim mi demiyor da eşimi arıyormuş. Eve geldi mutfağa girmedi bile 3 çocukla yetiştirdin mi ne pişirdin yok. Yabancı birine bile nzekaten sorulur ya ne biliyim bu kadar kotumuyum ben anlamıyorum

Sen ne güzel oturup konusmussun kadinla kendi bilerek yaptiginida itiraf etmis yani aslinda senin onlari istemedigini degilde onlarin seni istemedigini basbaya acik acik söylemis.
Zaten esinde istemiyormus görüsmeni daha baska ne istiyorsun bide bunlara ragmen görüsmeni herseyi yutmani isteseydi daha mi iyi olucakti.

Eşinizi tebrik ederim ya ne güzel herşeyin farkında olması.bilerek yapmis madem yalnız kalmaya mahkum o zaman yapacak bir şey yok vicdan yapmayın o böyle olmasını istemiş belli ki.

Neyin vicdanı? Hayatınızda her şeye musallat olan kv yok, eşiniz arkanızda daha ne istiyorsunuz onu anlamadım? Çocuklarım da bana aynısını yapar mı falan, bu dünya için fazla ve gereksiz naifsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…