Kaynana ve vicdan

Cok sanslisinizki esiniz farkinda. Benim kvdemde ayni ama esim arkamda degil. Aksine oda benim mesafeli oldugumu soyluyor tartisma aninda. Oysaki elimden geldigince yakin olmaya calisiyorum ..

canm bu senle alakali degil. onun kendiyle ilgili sorunlari var. bazilari hazimsizdir. kimbilir neyi hazmedemiyor da boyle hirslaniyor. kasitli bunlar tabi ki. komsu komsuya gitse bgn 3 cocuklu evde yardimci olur. yemege bile cagirman 3 cocukla buyuk nezaket. birak hirsinda kendi kendini yipratsin. sen uzak dur.

Benim babaannemde böyleydi hiç ne yaptınız ne ettiniz sormazdı sonrada millete hava atardı ben gelinlerimn bir gün olsun dolaplarını bile açmadım filan derdi. Benim kv ile farklı şehirlerdeyiz başıma böyle birşey gelse ne yapar bilmem . Ama kızının çocığuna bakmıyor o kesin. Bana birgün söyledi işte bakarım filan bende dedim ki kızının çocuğuna bak onun annesi babası var diyor bana bende benimde çocuğumun annesi babası var demiştim o ara eşim afrinde bende öyle anne kv ortada dolanıyordum bana daha bebe baskısı yapıyordu neyse . Şimdi de haziranın sonunda eve döndük ağustos sonu oldu bak beni 1 kere aradı oda buraya döndüğüm gün başkada aramadı . Oğlu ile konuşur ona sorar bitti hiç aramaz . Sende kafana takma boşver ya salla gitsin

Bizim memlekette bir laf vardır; çocuk annesiyle sevilir derler. Kayınvaldeniz sizi sevmediği için gözü çocuklarınızı da görmüyor anlaşılan.
Kendi haline bırakın, vicdan yapmanıza gerek yok. Kadın belli ki sizinle içli dışlı olmak istemiyor siz de şartları zorlamayın.

Sizden nefret dahi etse bu asla torunlarını sevmesine görmesine engel olacak bir bahane olamaz. Kadın gamsız ve bence oğlunu da çok sevdiğini düşünmüyorum. Uzak durun işte eşiniz bile kesmiş iletişimi neden aranıyorsunuz..

Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım...

Burada herkes misafir gibi gelip giden kaynana istiyor, sen bulmuş bunsuruyorsun...

Ayrıca kv gelip senin çocuklarına bakmak zorunda değil, o zaten kendi çocuklarını büyütmüş...

Şimdi sıra senin kendi cocuklarini büyütmende...

Arkadaşım seni çok iyi anlıyorum. Benim çocuğum yok fakat kv karakter olarak sizinkine benziyor. Hatta bu konuyla alakalı başlık açmıştım. Sen kv ni el üstünde de tutsan yaşlıdır,kocamla aram bozulmasın deyip alttan alsan da hiçbir şey değişmiyor. Galiba her şeyi oluruna bırakmakta fayda var zira herkes kendine göre haklı

Sizi takdir ettim.
Her gün 2 dakika telefonla arayın ve çocuklarınızın resim, videolarini yollayın.

Kasten yapıyormuş " anne biz seni seviyoruz " diye isleyin azimle.

Taş olsa tepki verir. Bi süre belirleyin duzelmezse bayramdan bayrama.

K.v den öz anne şefkati ilgisi bekleyerek kendinizi istemsiz beklenti içine sokmuşsunuz, yeri geliyor kendi annemiz kendi hayatına bakıyor, benim annem doğumundan 10 gün sonra memlekete gitti mesela ,tek kaldım, çocuğumun ilk banyosunu tek başımayaptım. Baba ne olarak birkere aramadı gelmedi umursamadı, çokta normal çünkü hicbirnkaynana gelinini öz kızı gibi görmüyor çokta umurlarında değil ve mecburdadeğil bana göre. Zorunluluğu yok açıkçası ben burada sizi hatalı görüyorum

Ben öz anne ilgisi tabi ki beklemiyorum. Annem varken zaten ondan birşey beklemedim annemle elimizden geldiğince yaptım ama öz anne değil diye bu kadar vurdumduymaz olunmaz bence. Cunku o babaannesi ya eşimin annesi. Benim annem ne kadar anne ise o da öyle. Normal zamanda geçtim tamam ama en azından zor zamanımda yanımda olabilir. El bile arayıp ihtiyacın varmı diye soruyorsa babanneden bunu beklemek hata değil bence

Eşim götürüyor çocukları. Sonuçta tek benim çoçuğum değil. Görsünler etsinler. Ama artık eşim ısrar etmiyor görüşmem icin görüşmüyorum ben

6 yıldır umrunda bile değil şimdi hiç birşeyin değişeceğini düşünmüyorum. En son bana yine Tripli olduğu bi zamanda. Benimle konuşmuyordu evine gittiğimizde ben yine sarıldım benim sizinle bir sorunum yok eşimle tartışıyoruz dedim kimseyle dargın olmak istemiyorum dedim. Ama sonuç yine aynı. Bir ay normal sonra yine bir hareketimden başka anlamlar çıkarım tripleniyor. Artık yoruldum valla.

Oluruna bırakmıştım bende ama bilinçli bi şekilde bu tavırları görünce insan üzülüyor. Ve tepki veriyor ben tepkimi küserek gösterdim ama pek umursayan YÖK

Bayramdan bayrama görüşün ve cekirdek ailenizle mutlu olun.

Zor gününde 3 çocukla yardımıma koşmayana torunlarını bile süreli gösteririm. İşine gelince de onlar benim torunuuuuum gurban olurum der inletir. Bırak o vicdan yapsın. İkiz çocuk büyütmenin zorluğunu ben çocuğum olmadan anlıyorsam, o hayli hayli biliyordur.

Sorun bana daha çok kaynanin çocuklarına bakmamasi gibi geldi. Kendinde demissin annem varken pek ihtiyaç duymadım diye . Yoksa hangi gelin kaynanam evime sık uğramıyor diye şikayet ederki

Karşındaki art niyetli olduğunu seni üzmek için öyle davrandığını söylemiş sende böyle olursan senin gelininle ilişkinde böyle olur vicdan yapmana lüzum yok.Sorun çıkarıyor musun?Eşinin gitmesine engel oluyor musun?Art niyetle onları üzmek için uğraşıyor musun?boşver yıpratma kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…