Kaynana

bence hiç bulaşma.aramışsın yeter..eşin baskı yapmıyorsa umrunda olmasın. eşin gitmek istiyorsa kendı gitsin
Esim bana baskı yapamaz en son kavga olmadan öncede pnu uyardım bırdaha bu eve gelmicekler ha eger gelıcekler diyorsan buyır sende onlarla git dedım. Esım yalandan onlara dedıki 'benım kvde gelmick sizde gelmeyin' ama geldıler . Bunuda bana soyledıler bende ogullarının yanında dedım. Öyle bisi yok siz gelmeyın diye boyle söylemıstır bende sizi istemiyorum gelmeyın bıdaha dedım . Sonra kavga falan cıktı. Ben geçmisi unutamıyorum

Yok sen anlamadın ben yenı amelıyat oldugum için yerımden kalkamıyordum dikişliydım canım acıyordu diye. Bebegim agladı kv yatıyordu bana dıyot kalk al. O sinirle nasıl allah güç verdıyse kalktım aldım bebegımı. Refakatçi ne için var hastaya yardım etsin diye degılmi. Ee ben o halımle kendı işimi yapacaksam sen kimim bkuna geldın dıye sorarlar adama

Bu lafların hepsını bende işittim. Kızlarım var gelıne tırnagını degıstermem dedı. Ben zatn degıssın demedim ama enazından saygılı olsun ınsan olsun istedım ama nerde. Bırak ya gebersınler benımde umrumda degıl bi gramda üzülmedim beter olsun umrumda degil

Kv bi yerini kırmış ölmemiş bence illa da ölümlü bi kaza falan değilse bence gitmeyin. Yine aynı şeyleri yaşarsınız. Mesaj atsanız kafi.. İnsanlara 2. Şanslar verilmemeli verildikçe tepende tepinmeyi kendine hak görüyorlar...

3 yıldır evliyim bıkere 6 ay konusmadık. Bunlsr yıne kendını düzeltmedi. Simdi tekrar psıkolojımi bozamam onların laflarıyla.ilk sans verdıgımde gerı çekilselerdı simdi böyle olmazdı

3 yıldır evliyim bıkere 6 ay konusmadık. Bunlsr yıne kendını düzeltmedi. Simdi tekrar psıkolojımi bozamam onların laflarıyla.ilk sans verdıgımde gerı çekilselerdı simdi böyle olmazdı
Vazgeçtim mesaj bile atma. Ölmemiş sonuçta. Yoğun bakımlardan da çıkmamış hiçbişey olmaz.
Ne zaman gidersin diye soran olursa cenazesine en önden yer ayırttım en çok ben ağlıycam dersin

Vazgeçtim mesaj bile atma. Ölmemiş sonuçta. Yoğun bakımlardan da çıkmamış hiçbişey olmaz.
Ne zaman gidersin diye soran olursa cenazesine en önden yer ayırttım en çok ben ağlıycam dersin
Hahahaha öyle derım :))) zaten kımse benı suçlayamaz ben tek gelındım millet en fazla kv der cok iyi olsaydın birtane gelının vardı onunls ıyı olurdun

Esim ilk zamanlar bayramda falan dıyordı barısın böyle olmaz diye. Bemde ona dedım sen kavga etmemizimi istiyorsun ha istiyorsan eger barısayım busefer kanlı bıcaklı olalım bidaha söylemedı bundan sonra

Hahahaha öyle derım :))) zaten kımse benı suçlayamaz ben tek gelındım millet en fazla kv der cok iyi olsaydın birtane gelının vardı onunls ıyı olurdun
Ben de kp le konuşmuyorum aylardır. Eşime dedim o adam eve girerse ben giderim. Ondan beri görmedim mendabur yüzünü. En iyisi üzen insanları görmemek. Allah sorsun hesabımızı da

Esim ilk zamanlar bayramda falan dıyordı barısın böyle olmaz diye. Bemde ona dedım sen kavga etmemizimi istiyorsun ha istiyorsan eger barısayım busefer kanlı bıcaklı olalım bidaha söylemedı bundan sonra
Gitme canım sen.eşinde farkinda ve yanındaysa salla bence.Allah şifasını versin benden uzak olsun de

Vayy arkadas helal olsun
ben böyle konussam %100 boşanırım bak 99.9 bile demiyorum

Aynısını ben yaşadım geçen sene benim sozkinusu kayinpeder di ameliyat bile denemez kuuck bir operasyon geçirdi

Biz hakaretler küfürler etmiş olmasina rağmen gittik geçmiş olsun dedim uzaktan sadece elini öpmeden

Ve tek kelime konuşmadım sonrasında dvd geldim hiç pişman değilim ama eşim gidelim mi diye sormasa gitmezdim açıkçası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…