Kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yine de siz siz olun ailesi hakkında kötü konuşmayın. İlla bir şey demeniz gerektiğinde "Onlar şöyle yaptı böyle yaptı, onlar şöyle böyle" değil de "Ben üzüldüm" "bana yanlış geldi" vb Ben dili kullanın.

Bu size de bağlı açıkcası nasıl bir adamla evli kalmak istediğinizi siz bilirsniz.

Sanırım haberdarlar. Annemi arayıp “sıkıntı bizsek aradan çekiliriz, barıştır çocukları” demişler, çünkü eşim gidip sizin yüzünüzden rachel’i kaybedersem sonuçları çok kötü olur, nasıl yaparsınız bilmem düzeltin bu durumu demiş. Annem karışmayacağını, kadınların bana boşanırken danıştıklarını, evlenirken nasıl beni destekledilerse böyle bir karar aldığımda da yanımda olacaklarını söylemiş, kadın benim hakkımda da kazık mı batırdık ona diyince lütfen beni aramayın çocukların kararına saygı duyalım diyip kapatmış. Arayıp içimi döksem muhtemelen bayılma taklidi yapacak, bu enayilik seviyemle sanırım doktora bile götürürüm hahahah kusura bakmayın kendimle dalga geçmek zorunda kalıyorum bazen asabım bozuk olduğundan

Evet bunu terapistim de söyledi, bu konuda hatalıymışım teşekkürler

Sizinle yaşadığını annesine anlatmasına nasıl bir gerekçe buluyor acaba kendi içinde, hiç normal bir davranış değil
Her şeyi anlatıp kazancımı anlatmıyor, eşimin parası benim param ofisimi kapatmak zorunda kalsam ya da çocuk yapıp iş kabul edemesem “yiyeyim” de şu an “yiyorum” sanıp çıldırıyor. Arabamın kendi üstüne yapılmasını istedi örneğin, evimizin de. Tabii ki yapmadık. Müvekkilimle görüşsem kadın beni arayıp iyi boş boş oturmaktan kurtuldun diyor. Bu lafından sonra eşim istemiyorsan asla görüşme dedi, ilk kez böyle bir cümle kurdu. Avukatlık kendi ofisinse çok yoğun bir meslek değil, iyi kazanıyorum ama spora gidecek de evimle ilgilenecek de zamanım kalıyor. Boş oturuyor oluyor adım :)

İronik olan kadın hakları alanında gönüllü çalışıyor olmam :) duruma aşinayım ama terzi kendi söküğünü dikemez sözü çok doğruymuş, kendi başıma gelince lal oldum

Esiniz cift terapisini kabul ederse deneyin derim. Belki uzman gorusu ve desteği sayesinde eşiniz annesiyle daha saglikli bi bag kurabilir. Ikisi arasindaki sagliksiz iletisim seklini tek basiniza degistiremezsiniz. Siz daha iyi biliyosunuzdur, cok fazla örneğini görmüşsünüzdür. Ben farkliyim, o kadar caresiz degilim diye dusunmeyin. Mesleginiz ve maddi olanakların getirdigi ozguveniniz olmasa sizide sindirmeye calisirlardi.

Kesinlikle kabul edin, işleme koyun protokolü. Sizi okadar iyi tanıyor ki bunu kabul etmeyeceğinizi bildiği için eklemiş onları. İşleme koyun bakın nasıl tutuşuyor. Hele annesi nafaka vereceğini, mal varlığını ( hepsi oğluşunun gördüğü için ) size vereceğini bir duysun, hastanelik olmazsa birşey bilmiyorum...

Çok şükür ki muhtaç değilim ve hayatıma aynı standartta yalnızca eşimsiz devam edecek güce sahibim. Keşke kabul etse ama etmiyor. İşin içine duygular girince tüm süreç deneyimim kafamdan silindi gitti, başkalarına akıl vermek uygulamaktan çok daha basitmiş

Ben de nasıl olsa almam diye yazdığını düşündüm, satranca döndü mevzuu. İş çirkinleşirse dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum, en azından havalı bir çıkış yapmış olurum hayatlarından :)

Geçmez

Sizi anlıyorum. Yalniz şunuda biliyorum bir insan kendinde sorun görmüyorsa, bir muddet degisip sonra basa geri dönüyorsa o sorun çığ gibi büyüyor. Su an 2-3 hafta degismis gibi yapıyor ya, 3-5sene sonra onuda yapmayacak.

Bence son bikez karsiniza alip ciddi bir konusma yapin. Aranizda siddet, aldatma, kumar gibi cozulemeyecek bir sorun yok. Oyle olsa zaten direkt bosanin derdim. Kendimde anlasmali bosandim, iletisim sorunlari yüzünden. Sizinle ayni yastayiz, tek tavsiyem profesyonel bir destek almadan gebe kalmayin

Uzun vadede çocuk düşüncem hiç yok. Öncelikle biraz ayrı kalıp kendimi dinleyeceğim sanırım, sonra her ne karar alırsam onu uygulamaya gelecek sıra. Evlenmeden önceki hali ve sonraki hali arasında bile fark var, sorun çözülmeden devam edilirse 3-5 yıla dediğiniz gibi olacaktır çok haklısınız.
Çok teşekkür ederim, umarım siz de, ben de mutluluğu bulalım

Anladım kadarıyla avukatsiniz galiba aslında bu gibi olaylari biliyorsunuz diye (bosnmada erkeklerin genelde anneci olup eşleri 2. Plana atmasi konusunda)tahmin ediyorum anneci koca duzelirmi düzelmez...

Benzerlerini ilk evlendiğim dönemlerde ben de yaşamıştım ama eşim sağlam kavgalar etti evliliğimize karakterlerimize karıştırtmadı. Eşiniz ancak istiyosa bu düzelebilir. Terapist şart yoksa mecburen boşanmalısınız diye düşünüyorum

Niye bir şey almıyorsunuz ki? Sizinle evlenerek sizi kandırıp ömrünüzden çalan adamın neyini alsanız ömrünüz geri gelmeyecek. Bari malınız mülkünüz olsun da onları yiye yiye yurtdışı tatili falan yapın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…