Hatayı burada yapmişsiniz tam tersi eşine sürekli annesinin ne kadar iyi niyetli tatli bir kadın olduğunu onunla gecinmek icin elinden geleni yaptığını söyleyeceksin kaynanı da yalnizken haşlayacaksin ki sana bir sey demekten cekinecek hale gelecekHatam şu ki hiçbir zaman saygısızlık etmek istemedim. Benden yaşça büyük oldukları için hep istedim ki ben onları üzmeyeyim, benim adıma eşim konuşsun. Ki mesleğime de mizacıma da bu durum çok ters. İyiniyetli olmak, büyüklük göstermek yanlışmış. Karşı taraf bunu eziklik algılayıp daha çok saldırıya geçiyormuş, bunu kaçırdım
Çekişmeli dosyalar 5 yıl kadar sürebiliyor, para pul bunlar kazanılır kaybedilir, ömrümden bu kadar zaman daha gitmesin, anlaşalım 2-3 haftada hallolsun bitsin gitsin diye düşündüm. Ama baktığınız zaman bu kadar mağduriyete almak lazımNiye bir şey almıyorsunuz ki? Sizinle evlenerek sizi kandırıp ömrünüzden çalan adamın neyini alsanız ömrünüz geri gelmeyecek. Bari malınız mülkünüz olsun da onları yiye yiye yurtdışı tatili falan yapın
Süpriz değilmiş ki en başından ana oğul beliymiş , asla bu evlilikte mutlu olamazsınız çünkü sorunun kaynağı kayınvalide değil eşiniz, eşinizin tavırları böyle oldukça daha çok laf işitirsiniz bu kv den ...Merhabalar. 30 yaşında, iş hayatında başarılı ve yeni evli bir kadınım. Klişe manada bir kaynana problemiyle karşı karşıya olduğuma inanamıyorum. Eşimden boşanmayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Şöyle ki;
Esasında evlenmeden evvel de eşimin annesi ile alakalı çok fazla problem vardı. Çok laf sokardı, işine gelmeyen bir konu olduğunda hasta taklidi yapardı. Evlendiğimiz andan itibaren alalade laf sokmalar düpedüz saygısızlığa döndü. Giydiğim kıyafetten kazandığım paraya, müvekkil görüşmelerimden kirli sepetimin doluluk oranına, tatile gitmemden içki içmeme her konuda eleştiriliyorum. Eşim inanılmaz anneci, kadın suratıma tükürse ne güzel tükürdün anneciğim diyebilecek kıvamda. Ben kadınla görüşmüyorum, eşim sağolsun yemeyip içmeyip attığım her adımı yetiştiriyor. Ben de duyuyorum çevreden sürekli hakkımda söylediklerini. Uzun olmaması için anlatmadığım yüzüme yapılmış çok saygısızlık da var. İstiyorum ki eşim “karım hakkında düzgün konuşun” desin ama maalesef bana kendime çekidüzen vermemi söylüyor. Ben boşanacağımı söylediğimde de sözler verip tabii ki tutmuyor. Bu konu hariç başka hiçbir sıkıntımız yok.
SORUYORUM, ANNECİ ERKEKLE ÖMÜR GEÇER Mİ?
Jocasta sendromuAnnesi sizi kendinsinin ogluyla arasina giren rakip olarak bellemis. Psikolojide bunun bir adi var, ama simdi aklima gelmiyor
Jocasta sendromu
Rica ederim, psikoloji ikinci adımAynen. Tesekkür ederim ❣
Ben aldatma sonucu boşandım. Hakim al donu da senin olsun dese onu bile alır çöpe atardım. Hıncım, öfkem sönsüm diyendi tüm çabam. Bilmiyorum ben edenin bulması taraftarıyımÇekişmeli dosyalar 5 yıl kadar sürebiliyor, para pul bunlar kazanılır kaybedilir, ömrümden bu kadar zaman daha gitmesin, anlaşalım 2-3 haftada hallolsun bitsin gitsin diye düşündüm. Ama baktığınız zaman bu kadar mağduriyete almak lazım
Öfbee cevabını bildiğiniz soruları soruyorsunuz, sizce böyle ömür geçer diyen 1 kişi çıkar mı bu paragrafı okuyunca. Bu soruda sınavda herkesin doğru yaptığı en kolay Türkçe paragraf sorusu gibi olmuşMerhabalar. 30 yaşında, iş hayatında başarılı ve yeni evli bir kadınım. Klişe manada bir kaynana problemiyle karşı karşıya olduğuma inanamıyorum. Eşimden boşanmayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Şöyle ki;
Esasında evlenmeden evvel de eşimin annesi ile alakalı çok fazla problem vardı. Çok laf sokardı, işine gelmeyen bir konu olduğunda hasta taklidi yapardı. Evlendiğimiz andan itibaren alalade laf sokmalar düpedüz saygısızlığa döndü. Giydiğim kıyafetten kazandığım paraya, müvekkil görüşmelerimden kirli sepetimin doluluk oranına, tatile gitmemden içki içmeme her konuda eleştiriliyorum. Eşim inanılmaz anneci, kadın suratıma tükürse ne güzel tükürdün anneciğim diyebilecek kıvamda. Ben kadınla görüşmüyorum, eşim sağolsun yemeyip içmeyip attığım her adımı yetiştiriyor. Ben de duyuyorum çevreden sürekli hakkımda söylediklerini. Uzun olmaması için anlatmadığım yüzüme yapılmış çok saygısızlık da var. İstiyorum ki eşim “karım hakkında düzgün konuşun” desin ama maalesef bana kendime çekidüzen vermemi söylüyor. Ben boşanacağımı söylediğimde de sözler verip tabii ki tutmuyor. Bu konu hariç başka hiçbir sıkıntımız yok.
Kaybedersiniz gerçekten diyprum babam böyle çünkü annem evet hala babamla boşanmadı ben 34 yaşındayım ama psikiyatriye gidiyor ilaç kullanıyor babam hala daha her gittiğinde babaanneme anlatıyor herşeyimizi benimde anneminde bildiği ne varsa o gün ne yaptıysak ne yediysek nereye gittiysek gibi gibi onun için asla değişmez benim babam 62 yaşında siz hesap edin gerisini..Gerçekten akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim çok teşekkür ederim yanıtınız için
Geçmez........Merhabalar. 30 yaşında, iş hayatında başarılı ve yeni evli bir kadınım. Klişe manada bir kaynana problemiyle karşı karşıya olduğuma inanamıyorum. Eşimden boşanmayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Şöyle ki;
Terbiyesiz kadın , ezik , ben de seninle birebir aynı durumdayım. BoşanıyoruzEşim inşaat mühendisi, ben avukatım. Denk kazanıyoruz fakat nedense benim oğluna yük olduğumu düşünüyor. Teyzem ev almak istediğinde “çocukları büyütüyorsun, el kızı gelip parasını yiyor bence alma ben çok pişmanım” demişliği var benim yanımda :) sanki onun evinin bana bir hayrı varmış ya da bir kuruşlarına ihtiyacım varmış gibi
Hayırlısı olsun. Daha bugün siteye kaydoldum. Başlıklara bakıyorum, üç başlıktan ikisi eş ailesi ve onların saçmalıkları ile alakalı. Bunlar bizden tam olarak ne istiyorlar, erkek annesi olunca otomatik saçmalık mı yükleniyor insana nedir? Anlayamadım. Çok kıymetli oğullarını alsınlar başlarına çalsınlar. Aldıkları ahlarla hayatlarına devam edemesinler umarımTerbiyesiz kadın , ezik , ben de seninle birebir aynı durumdayım. Boşanıyoruz
Kendi mutluluğum için yazmadım. Sizinkinde boyut ne annem annem deyip görüşmeye zorluyorsa o işten bir cacık olmaz. Ama kadının ne olduğunu bilip susuyorsa birgün konuşabilir.Ne mutlu size
Geçmez ya geçmiyor.Annemde de gördüm.Annemin kaderini yaşadım ben geçmez.Merhabalar. 30 yaşında, iş hayatında başarılı ve yeni evli bir kadınım. Klişe manada bir kaynana problemiyle karşı karşıya olduğuma inanamıyorum. Eşimden boşanmayı düşünüyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Şöyle ki;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?