Kaynana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gorusmeyerek dene bir de. Kaynana hakkında bu evde konuşulmasını ve eve gelmesini istemiyorum de.
Seviyorsanız...
Sevgi bittiyse boşa gitsin

Anne konusunda kendisini törpülemediği taktirde gerçekten çok zor. Kapıyı kapattığınızda sadece ikiniz olmuyorsunuz böyle olunca sürekli anne anne. Ciddi şekilde konuşmayı deneyin eşinizle. Düzelmediğini taktirde gerçekten ömür geçmez

Hatayı burada yapmişsiniz tam tersi eşine sürekli annesinin ne kadar iyi niyetli tatli bir kadın olduğunu onunla gecinmek icin elinden geleni yaptığını söyleyeceksin kaynanı da yalnizken haşlayacaksin ki sana bir sey demekten cekinecek hale gelecek

Çekişmeli dosyalar 5 yıl kadar sürebiliyor, para pul bunlar kazanılır kaybedilir, ömrümden bu kadar zaman daha gitmesin, anlaşalım 2-3 haftada hallolsun bitsin gitsin diye düşündüm. Ama baktığınız zaman bu kadar mağduriyete almak lazım

Süpriz değilmiş ki en başından ana oğul beliymiş , asla bu evlilikte mutlu olamazsınız çünkü sorunun kaynağı kayınvalide değil eşiniz, eşinizin tavırları böyle oldukça daha çok laf işitirsiniz bu kv den ...

Ben aldatma sonucu boşandım. Hakim al donu da senin olsun dese onu bile alır çöpe atardım. Hıncım, öfkem sönsüm diyendi tüm çabam. Bilmiyorum ben edenin bulması taraftarıyım

Herkese yardımları için çok teşekkür ediyorum, aydınlanmamı sağladınız Mune konumu kapatabilir misiniz? Teşekkürler

Öfbee cevabını bildiğiniz soruları soruyorsunuz, sizce böyle ömür geçer diyen 1 kişi çıkar mı bu paragrafı okuyunca. Bu soruda sınavda herkesin doğru yaptığı en kolay Türkçe paragraf sorusu gibi olmuş

Gerçekten akıl sağlığımı kaybetmek üzereyim çok teşekkür ederim yanıtınız için
Kaybedersiniz gerçekten diyprum babam böyle çünkü annem evet hala babamla boşanmadı ben 34 yaşındayım ama psikiyatriye gidiyor ilaç kullanıyor babam hala daha her gittiğinde babaanneme anlatıyor herşeyimizi benimde anneminde bildiği ne varsa o gün ne yaptıysak ne yediysek nereye gittiysek gibi gibi onun için asla değişmez benim babam 62 yaşında siz hesap edin gerisini..

Geçmez........

Terbiyesiz kadın , ezik , ben de seninle birebir aynı durumdayım. Boşanıyoruz

Terbiyesiz kadın , ezik , ben de seninle birebir aynı durumdayım. Boşanıyoruz
Hayırlısı olsun. Daha bugün siteye kaydoldum. Başlıklara bakıyorum, üç başlıktan ikisi eş ailesi ve onların saçmalıkları ile alakalı. Bunlar bizden tam olarak ne istiyorlar, erkek annesi olunca otomatik saçmalık mı yükleniyor insana nedir? Anlayamadım. Çok kıymetli oğullarını alsınlar başlarına çalsınlar. Aldıkları ahlarla hayatlarına devam edemesinler umarım

7.yılın sonundan bildiriyorum. Geçmiş gibi görünüyor ama en ufak bir olayda yine annecilik yükleniyor malesef.
Ben bu deveyi güdüyorum uzak şehirlerde olduğumuz, fazla muhattap olmadığımız için ama büyük bir olay yaşanırsa pimi çekilmiş bomba gibiyim patlarım.
Hayatımı hep zararın neresinden dönülürse kardırla yaşadım burdada tevsiyelerim hep bu yöndedir.
Güçlü kadınlar için hayat cehennem onuda belirteyim. Mızmız mıymıntı olsaydınız sizi rakip görmezdi Şans mı şansızlık mı onada siz karar verin
Ne zaman dönmek istediğinizede

Geçmez ya geçmiyor.Annemde de gördüm.Annemin kaderini yaşadım ben geçmez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…