Kaynana :))

((( alışmak çok zor çalışan biriyim sessizliğe sakinliğe ihtiyacım var
neyseki dua edin çalışıyorsunuz bi de çalışmadığınızı gün boyu evin içinde onunla vakit geçirdiğinizi düşünsenize ben de çalışıyorum iyi oluyor gündüz en azından aynı ortamda bulunmuyırum

evet büyüğüm diye de akşam uyuyana kadar evde rahat dolaşamıyorum insanın kendi evinde rahat olamaması çok kötü bir durum işin stresi bir yana evde de strese giriyorum

bende kaynanamı anlatayım size. 8 yıl önce evlenirken kendi evleri olduğundan karşısındaki daireye oturdum. ev daha önce kirada olduğundan hiç ilgilenmemişler. her taraf dökülüyordu. mutfak yapılsın deyince oğlumun sermayesine dokunamam cevabını aldım. kendisi 2 yıl önce evini yaptırdı.( 40 milyon civarı) Ve bu masrafın yarısının benim eşimden çıkardı.
herşeyime karışır, giyimime, saçıma, herşeye. çocuk doğurdum şimdi onu paylaşamıyoruz. çocuk 7 yaşında. 2. sınıf. öncesinde 2 yılda kreşe gitti. ama ben akşama kadar bakıyorum diye söylenip duruyor. oğlu benim değilde kendi eşiymiş gibi. benimle ilgili en ufak birşeyi bile hemn dedikodu yapar, eşimle aramız annesi ve ablası yüzünden her zaman kötü. Ortada çocuk olmasa boşanmak en güzeli benim için. bazen nefes bile alamadığımı hissediyorum. her gün eşimin ailesini görmekten, sürekli sen şöylesin böylesin, bunu yapmıyorsun demelerinden bıktım. Hayatta hiç bir amaçları olmayan , sadece oğullarım kazansın, ben kızımla keyif atayım, gelin oğlumla hep kavgalı olsun diyen biri.

ıyy allah sabır versin canım

:)) bende kendimi cok bencil görüyordum. Fakat çocuklarım anne diye seslendiginde efendim diyebilen bir zihniyet gorunce korktum: )[/QUOTE]
:))) oda iyiymiş

valla bende de durumlar aynı çok bağlı ve ilgililer birbirine bazen ben bu evde olsam da olur olmasam da olur hissine kapılıyorum
Aynen cnm yaa olmasak daha rahat etcekler çocuk olmasa bırakçam bende kendi hallerine çıkcam kiraya ne bu çektiğimiz yaa

Bilmiyodunki bilseydin böyle olucağını kabul etmezdin ama aşk insanın gözünü kör ediyor hiçbirşeyi umursamiyosun sonradan anliyosun neyin ne olduğunu çok zor cnm allah sabir versin bende herdakika ayni evdeyim ve eşim beni hiçbiryere göndermiyo o olmadan

Bilmiyodunki bilseydin böyle olucağını kabul etmezdin ama aşk insanın gözünü kör ediyor hiçbirşeyi umursamiyosun sonradan anliyosun neyin ne olduğunu çok zor cnm allah sabir versin bende herdakika ayni evdeyim ve eşim beni hiçbiryere göndermiyo o olmadan
yaşamayan bilemez bu sıkıntıyı herşeyden önemlisi belli bir yaşa gelmişiz ve hala istediğimiz gibi hareket edemiyoruz herşeyi sineye çekiyoruz dua etmekten başka çare yok

Kimse yokmu konuşabileceğim çok yalnızım eşime hiç birşey anlatmıyorum anlatsamda anlamıyor annesinin babasının dizinin dibinden ayrılmıyor ne yapıcam nasıl dayanıcam allahım yardım et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…