Kaynanadan kurtulamıyorum

dertlimidertli

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2022
27
13
8
31
Herkese merhaba
Yeni evliyim kaynanam boşanmış tek yaşıyo. eşimin kardeşleri de var ama ondan baska kimse annesiyle ilgilenmiyo. Kadın herkesi küstürmüş ne kardesleriyle ne cocuklariyla anlaşamıyo. Hastane işleri oluyo her hastane çıkışı bana geliyo evine gitmiyo. Eşim annesi varken farklı davranıyor artık yoruldum, en son kaynana yaninda kavga ettik yine de kadın anlamıyo. Bunlar yeni evli demiyo sürekli bize geliyo sürekli telefonla aranmak istiyo. Artık yıldım evime gelmesin istiyorum araya mesafe de koyamıyorum eşim devamlı görüşüyo çünkü. Bu derli kardeşinize yardım edin nasıl evime yerleşmesini engelleyebilirim.

Kadin size gelip aylarca ya da haftalarca kaliyor mu? Hastane cikisi size geliyormus belki kendini yalniz hissediyordur o anda destege ihtiyac duyup size geliyordur. Surekli telefonla aranmak istemesi de garip degil sonucta bunu sizden degil de oglundan bekliyorsa sorun yok bence. Evime gelmesim istiyorum demissiniz sizin anneniz icin de mi bu gecerli? Yoksa sadece kv.mi gelmesin? Araya mesafe koyamiyorum cunku esim devamli gorusuyor demissiniz. Esiniz de mi gorusmesin?

Kaynanadan kurtulma gibi bir opsiyon yok, eşiniz taş deliğinden çıkmadı, oğlunun eviyse tabii ki de gelecek, gelmesin istemiyorum diyemezsiniz evi bizzat baba evinden getirmediyseniz. Gelme sıklığı ne kadar? Hastane sonraları geliyor diyorsunuz, her gün sizde kalma gibi bir durum yok o zaman, zaten eli ayağı tutuyorsa her gün kalmasın ev üstüne ev olmaz;ama oğlunun evine de gelmesin diyemezsiniz.

Hastanede tedavi görürken bende kaldı hicbir çocuğu ilgilenmedi. 2 hafta kalıyo 1 hafta kalıyo canı nasil isterse. Sohbet edecek konu da yok surekli gecmiste yaşadığı kötü şeyleri anlatiyor ve aynı şeyi 5 kere bile anlatabiliyor. Oğlu aramaz bana ara seni seviyo der zorla aratır. Bir hafta aramazsam beni unuttun der trip atar.
Evime gelsin akşam gitsin benim istedigim bu, olmasi gerekende bu ama kadına ima ettiğim halde anlamıyor. 1 hafta 10 gün neden kalıyor ben ona takıntılıyım. Evden gitmek istemiyor

Valla ben size hak verdim amacı sizle yaşamak ben sana diyim
Eşin yokken kesinlikle istemediğini bıktığını misafirliği tadında bırakması gerektiğini söyleyeceksin açık açık

10 gunde 1 geliyor. Esimle vakit geçiremiyorum bile. Annesi gelince annesiyle de oturmuyo gidiyo başka odada oturuyo buna da sinir oluyorum

Valla ben size hak verdim amacı sizle yaşamak ben sana diyim
Eşin yokken kesinlikle istemediğini bıktığını misafirliği tadında bırakması gerektiğini söyleyeceksin açık açık
Bende aynı şeyi düşünüyorum ama evlenmeden önce birlikte oturmam diye şart koştum kaynana onu da biliyo.
Koşa koşa oğlunu arar duygu sömürüsü yapar. Olan bana olur. Kızı sirf bu yuzden gorusmeyi bıraktı kavga etti evden kovdu. Bana gelip onun dedikodusunu yapıyor

Hastanede tedavi gorurken bende kaldi demissiniz, hastane donusu de size geldigine gore kayinvalidenizin yasadigi yerde hastane mi yok acaba o yuzden mi bunlar? Siz sehirde kv.koyde gibi bir durumunuz mu var? Oglu aramaz bana aratir demissiniz iste bu cok sacma. Zorla aratiyor demeniz daha buyuk sacmalik. Esinize soyleyin bir zahmet evlatlik gorevini size yikmasin.

evlenmeden önce bu durmu hesap edemedinizmi. hiç konuşulmadımı

Benimde bir oğlum var ve o kadar zor büyütüyorum ki .. sabaha kadar uykusuz kalıyorum ilerde Allah korusun eşim ölürde tek kalırsam ve oğlumun eşi benim hakkımda bu şekilde şeyler söyleyip düşünse ne yaparım bilmiyorum. Sana bir zararı yoksa dursun yani kısa süreler gelip aylarca kalmıyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum

sürekli geliyormuş bunaltıyor bazı anneler

Aynı sehirdeyiz, üniversite hastanesinde tedavi gordu hastane benim evime yakın o yuzden. Diyorum eşime cevap seni seviyo sesini duysun diyo

sürekli geliyormuş bunaltıyor bazı anneler
Gelecekse eğer gelsin gitsin evin varken kalmak nedir! Sürekli dedikodu yapma çabası sürekli evin içini gezip bu niye böyle yok balkonda neden oturmuyosun demeler. Herşeye laf ediyo. Sohbet edilecek bi insanda değil. Etrafinda seven komşusu bile yok onlarla da kavgalı

Ben de size hak verdim. Haklısınız, yeni evlisiniz, eviniz her zaman toplu olur olmaz, insan devrilip yatmak ister yatamaz. Eşinizle tartışmadan tatlı tatlı konuyu anlatıp çözüme kavuşturmayı deneyin. Akşamları bol bol plan yapın, gelmeye vakti kalmasın. Çalışıyor musunuz bilmiyorum ama işi bahane falan edin. Siz asla bu konuda kayınvalideniz ile konuşmayın iki gün sonra kötü gelin siz olursunuz.

Bosanmis tek basina bir kadin sizin askim deyip sevdiginiz adami buyutmus.Sizde bi zahmet aramisina gelmesine tahamul edin.

Aynı sehirdeyiz, üniversite hastanesinde tedavi gordu hastane benim evime yakın o yuzden. Diyorum eşime cevap seni seviyo sesini duysun diyo

Bana istemedigim seyi kimse yaptiramaz esim de buna dahil. Siz istemediginiz halde esiniz zorladi diye ariyorsaniz kadin da sizin onu cok sevdiginizi saniyordur. Zaten esiniz sen ara seni seviyor diyormus. Diger taraftan mesafe koyamiyorum cunku esim surekli gorusuyor demissiniz, sonra kendi aramiyor bana aratiyor diyorsunuz, bir diger mesajinda eve geldiginde esim yaninda bile durmuyor, diger odaya geciyor demissiniz o yuzden ben sizi pek anlaymadim. Surekli farkli seyler soyluyorsunuz.

Hahah buna bende bitiyorum kendisi aramaz annesini sen ara
Bana ne senin annen kendin ara ilgilen ay bunaldım

Eşimle konuştum ama napıyım gelme mi diyim dedi. Çalışmıyorum şuan, çalışırsam yine de gelir bu seferde evden hiç gitmez diye düşünüyorum o yüzden işe tekrar başlamak istemiyorum. 2 güne kalmaz 1 saate kötü gelin yapar beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…