- 6 Ekim 2022
- 27
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi dertlimidertli
-
Evli değilsin galiba o yüzden bu kadar kolay yorum yaptığını düşünüyorum hicte oyle olmuyor yasayan bilirBosanmis tek basina bir kadin sizin askim deyip sevdiginiz adami buyutmus.Sizde bi zahmet aramisina gelmesine tahamul edin.
Bende sıkıntı yok eşim ve annesi değişik. Annesinin yaninda kimse olmadığı için gönlüne gore gitmek istiyor beni de dahil ediyorBana istemedigim seyi kimse yaptiramaz esim de buna dahil. Siz istemediginiz halde esiniz zorladi diye ariyorsaniz kadin da sizin onu cok sevdiginizi saniyordur. Zaten esiniz sen ara seni seviyor diyormus. Diger taraftan mesafe koyamiyorum cunku esim surekli gorusuyor demissiniz, sonra kendi aramiyor bana aratiyor diyorsunuz, bir diger mesajinda eve geldiginde esim yaninda bile durmuyor, diger odaya geciyor demissiniz o yuzden ben sizi pek anlaymadim. Surekli farkli seyler soyluyorsunuz.
O ev sadece size ait değil,eşinizin de evi ve annesi de gelecek tabi ki,aynı zamanda sizinde anneniz geldiği zaman eşiniz sizin davrandığınız gibi mi davranıyor?Herkese merhaba
Yeni evliyim kaynanam boşanmış tek yaşıyo. eşimin kardeşleri de var ama ondan baska kimse annesiyle ilgilenmiyo. Kadın herkesi küstürmüş ne kardesleriyle ne cocuklariyla anlaşamıyo. Hastane işleri oluyo her hastane çıkışı bana geliyo evine gitmiyo. Eşim annesi varken farklı davranıyor artık yoruldum, en son kaynana yaninda kavga ettik yine de kadın anlamıyo. Bunlar yeni evli demiyo sürekli bize geliyo sürekli telefonla aranmak istiyo. Artık yıldım evime gelmesin istiyorum araya mesafe de koyamıyorum eşim devamlı görüşüyo çünkü. Bu derli kardeşinize yardım edin nasıl evime yerleşmesini engelleyebilirim.
Evlenmeden once hic konusu gecmedi benim aklima dahi gelmedi, hastalığı çıkınca başladı tedavisi bitti yine de geliyoevlenmeden önce bu durmu hesap edemedinizmi. hiç konuşulmadımı
Bende sıkıntı yok eşim ve annesi değişik. Annesinin yaninda kimse olmadığı için gönlüne gore gitmek istiyor beni de dahil ediyor
Evliyim kaynanam da gayet gelir gider.Sen kendine ve kocana yapiyorsun.Bu bi sorunsa boyle cozulmez.Birak kadin gelsin gitsin konusma hic.Anne anne de sen saygida kusur etme.Kocanla bunun icin sakin tartisma.Kaynanan kendi bilmez biriyse etrafindakiler ona küsse sanada yapmak ister.Sana bisey dese sen cok uzulsen esin ne diyecek benim karim sana naptida yaptin diyecek sen hakli olacaksin.Simdi kadin sana lafda soksa kocan annesini hakli bulur.Kocanla arani duzelt once.Evli değilsin galiba o yüzden bu kadar kolay yorum yaptığını düşünüyorum hicte oyle olmuyor yasayan bilir
Doğrudur son çare oğlu görüyor size taşınmak için her türlü duygu sömürüsünğ yapar hazır olGelecekse eğer gelsin gitsin evin varken kalmak nedir! Sürekli dedikodu yapma çabası sürekli evin içini gezip bu niye böyle yok balkonda neden oturmuyosun demeler. Herşeye laf ediyo. Sohbet edilecek bi insanda değil. Etrafinda seven komşusu bile yok onlarla da kavgalı
Kendi annem gelecegi zaman haber eder gelir 4 saat kadar oturup gider dur kalıyım demez. Annem şu öyle bu böyle, şu bunu yapmış yok o ona bunu demiş diye kimseyle ilgili konuşmaz. Alir örgüsünü onu yapar. Eşimle dedikodu yapmak için ya da bu halı neden ince diye sorular sormaz. Hal hatır sorar sohbet eder seviyelidirO ev sadece size ait değil,eşinizin de evi ve annesi de gelecek tabi ki,aynı zamanda sizinde anneniz geldiği zaman eşiniz sizin davrandığınız gibi mi davranıyor?
Oğlu hic evlenmemiş gibi davranıyor. Düşüncesiz biri. Kendine gelince herkes beni düşünsün ister ama başkasını dusunmeyen bi insan. Yaşadıklarım bu onyargilarla doldurdu beni ve ne dusunduysem hepsi çıkıyo. O da olmuyor ah keşke diyebilsekDurun Bi nefes alın bu kadar kısa sürede hemen noldu daha hamileliği doğumu varşaka Bi yana Yeni evliymişsiniz bu kadar sık gelip yatılı 10 gün kalmasını falan yakışık bulmadım sizin evliliğinizin oturması düzeninizi kurmanız lazım ilerleyen zamanlarda olsa ona birsey diyemezdim. Eşiniz neden siz annesiyle otururken içeri gidiyo ki onu da anlamadım
Kavgacı etrafında insan kalmayan birinden korkarım açıkcası biraz Ön yargılı gibisiniz astım kestim istemiyorum maalesef olmuyo eşinle aranız bozulur bunun bir sonraki evresinde normal adamın annesi bide baba da yokmuş mecbur gelir ona yapacak birsey yok gelip kalan adama da nasıl diyeceksin gelme diye
Allah korusun dusuncesi bile korkunçDoğrudur son çare oğlu görüyor size taşınmak için her türlü duygu sömürüsünğ yapar hazır ol
10 günde bir gelip ne kadar kalıyor?10 gunde 1 geliyor. Esimle vakit geçiremiyorum bile. Annesi gelince annesiyle de oturmuyo gidiyo başka odada oturuyo buna da sinir oluyorum
Kendini olgunlaştıramamış, ana kuzusu bir adama denk geldiğiniz için eve gelmesini engelleme gibi bir durum mümkün değil maalesef. Anca siz çok sık gelip kaldığı durumlarda annenize giderseniz belki kendi başlarına yapamayacaklarını anlarlar. Oda belki. Tabi daha büyük tartışma da olabilir. Ne desem zor maalesef çünkü ana kuzusu olunca sizi boşamaktan da çekinmez.Herkese merhaba
Yeni evliyim kaynanam boşanmış tek yaşıyo. eşimin kardeşleri de var ama ondan baska kimse annesiyle ilgilenmiyo. Kadın herkesi küstürmüş ne kardesleriyle ne cocuklariyla anlaşamıyo. Hastane işleri oluyo her hastane çıkışı bana geliyo evine gitmiyo. Eşim annesi varken farklı davranıyor artık yoruldum, en son kaynana yaninda kavga ettik yine de kadın anlamıyo. Bunlar yeni evli demiyo sürekli bize geliyo sürekli telefonla aranmak istiyo. Artık yıldım evime gelmesin istiyorum araya mesafe de koyamıyorum eşim devamlı görüşüyo çünkü. Bu derli kardeşinize yardım edin nasıl evime yerleşmesini engelleyebilirim.
En az 4 gün10 günde bir gelip ne kadar kalıyor?
Kesinlikle katılıyorum. Boşama durumu o kadar kolay degil ha oyle bisey olursa da ondan once ben isterim zaten. Kendimi üzmek icin evlenmedim ben herkesten daha değerliyimKendini olgunlaştıramamış, ana kuzusu bir adama denk geldiğiniz için eve gelmesini engelleme gibi bir durum mümkün değil maalesef. Anca siz çok sık gelip kaldığı durumlarda annenize giderseniz belki kendi başlarına yapamayacaklarını anlarlar. Oda belki. Tabi daha büyük tartışma da olabilir. Ne desem zor maalesef çünkü ana kuzusu olunca sizi boşamaktan da çekinmez.
Tabi ki öylesiniz. Bi aile dostumdan örnek vereyim o zaman küçüktüm ortaokul 6. sınıftaydım muhtemelen. Kadın ve adam öğretmen hatta kadın köydeki bi okulda müdürlük yapmaya başlamıştı adamın da ailesi özellikle annesi tövbe estağfirullah düşman başına denilecek tipten hepsi de. Nedense hep erkek tarafı sülük gibi yapışır ve fesat olur ben hep buna şahit oldumKesinlikle katılıyorum. Boşama durumu o kadar kolay degil ha oyle bisey olursa da ondan once ben isterim zaten. Kendimi üzmek icin evlenmedim ben herkesten daha değerliyim
Iyi davrandıkça fesatlaşıyolar o yüzden dediğiniz gibi yapmayı düşünüyorum bende, çok akıllıcaSen ona git uzuncaaaaaaa kal.. yapabildiği herşeyi iste. Anne sen şu keki güzel yaparsın,şu çorbayı güzel yaparsın mantıyı güzel yaparsın vs.
Maddi gücüm de var üniversite mezunuyum mesleğim de var çalışmıyorum şuan ama katkılarım çok esimde anneside biliyor bunu. Sırf annesi hastalık anlattığı için ve yaninda kimse olmadığı için bunları yaşıyorum diye düşünüyorum.Tabi ki öylesiniz. Bi aile dostumdan örnek vereyim o zaman küçüktüm ortaokul 6. sınıftaydım muhtemelen. Kadın ve adam öğretmen hatta kadın köydeki bi okulda müdürlük yapmaya başlamıştı adamın da ailesi özellikle annesi tövbe estağfirullah düşman başına denilecek tipten hepsi de. Nedense hep erkek tarafı sülük gibi yapışır ve fesat olur ben hep buna şahit oldumBir gün tartışma çıktı aralarında kadın dedi ki '' sen bana terbiyesizlik yapamazsın benimde gücüm, maaşım var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür hiç kimsete ihtiyacım yok bunu sakın unutma, ben burada hizmetçi değilim ikimizde çalışıyoruz bi iş yapılıyorsa sende destek olacaksın kendine gel '' dedi etkilendim valla heyt be dedim Tabi konu hem ev işi hem annesiydi karışıktı biraz. Annesini de her zaman kabul etmiyordu onunda tartışması olmuştu aile dostumuz olduğu için çok şeye şahit olurduk Ben bugün müsait değilim her zaman kabulde edemem dedi. Ne kadar kızsa da sinirlense de bi şey diyemiyordu adam. Kadın haklı çünkü. Burada kendini ezdirmemen, net olman, ona özgüvenini ve gücünü göstermen de önemli. Ama tabi maddi açıdan yani mesleğinin de olması büyük katkı sağlıyor erkekler genelde bunu koz olarak kullanıyor ben olmasam geçinemez boşanamazda ailesi kabul etmez gibi. Bu sayfada nelerini okuduk maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?