Kaynanadan kurtulamıyorum

Bende sıkıntı yok eşim ve annesi değişik. Annesinin yaninda kimse olmadığı için gönlüne gore gitmek istiyor beni de dahil ediyor

O ev sadece size ait değil,eşinizin de evi ve annesi de gelecek tabi ki,aynı zamanda sizinde anneniz geldiği zaman eşiniz sizin davrandığınız gibi mi davranıyor?

Bende sıkıntı yok eşim ve annesi değişik. Annesinin yaninda kimse olmadığı için gönlüne gore gitmek istiyor beni de dahil ediyor

Esiniz istedi diye siz kayinvalidenizi ariyorsunuz ve diger taraftan mesafe koyamiyorum cunku esim surekli gorusuyor diyorsunuz ve sizde sıkıntı yok. Oldu o zaman. Size kolay gelsin.

Evli değilsin galiba o yüzden bu kadar kolay yorum yaptığını düşünüyorum hicte oyle olmuyor yasayan bilir
Evliyim kaynanam da gayet gelir gider.Sen kendine ve kocana yapiyorsun.Bu bi sorunsa boyle cozulmez.Birak kadin gelsin gitsin konusma hic.Anne anne de sen saygida kusur etme.Kocanla bunun icin sakin tartisma.Kaynanan kendi bilmez biriyse etrafindakiler ona küsse sanada yapmak ister.Sana bisey dese sen cok uzulsen esin ne diyecek benim karim sana naptida yaptin diyecek sen hakli olacaksin.Simdi kadin sana lafda soksa kocan annesini hakli bulur.Kocanla arani duzelt once.

Doğrudur son çare oğlu görüyor size taşınmak için her türlü duygu sömürüsünğ yapar hazır ol

O ev sadece size ait değil,eşinizin de evi ve annesi de gelecek tabi ki,aynı zamanda sizinde anneniz geldiği zaman eşiniz sizin davrandığınız gibi mi davranıyor?
Kendi annem gelecegi zaman haber eder gelir 4 saat kadar oturup gider dur kalıyım demez. Annem şu öyle bu böyle, şu bunu yapmış yok o ona bunu demiş diye kimseyle ilgili konuşmaz. Alir örgüsünü onu yapar. Eşimle dedikodu yapmak için ya da bu halı neden ince diye sorular sormaz. Hal hatır sorar sohbet eder seviyelidir

Durun Bi nefes alın bu kadar kısa sürede hemen noldu daha hamileliği doğumu var şaka Bi yana Yeni evliymişsiniz bu kadar sık gelip yatılı 10 gün kalmasını falan yakışık bulmadım sizin evliliğinizin oturması düzeninizi kurmanız lazım ilerleyen zamanlarda olsa ona birsey diyemezdim. Eşiniz neden siz annesiyle otururken içeri gidiyo ki onu da anlamadım
Kavgacı etrafında insan kalmayan birinden korkarım açıkcası biraz Ön yargılı gibisiniz astım kestim istemiyorum maalesef olmuyo eşinle aranız bozulur bunun bir sonraki evresinde normal adamın annesi bide baba da yokmuş mecbur gelir ona yapacak birsey yok gelip kalan adama da nasıl diyeceksin gelme diye

Oğlu hic evlenmemiş gibi davranıyor. Düşüncesiz biri. Kendine gelince herkes beni düşünsün ister ama başkasını dusunmeyen bi insan. Yaşadıklarım bu onyargilarla doldurdu beni ve ne dusunduysem hepsi çıkıyo. O da olmuyor ah keşke diyebilsek

Kendini olgunlaştıramamış, ana kuzusu bir adama denk geldiğiniz için eve gelmesini engelleme gibi bir durum mümkün değil maalesef. Anca siz çok sık gelip kaldığı durumlarda annenize giderseniz belki kendi başlarına yapamayacaklarını anlarlar. Oda belki. Tabi daha büyük tartışma da olabilir. Ne desem zor maalesef çünkü ana kuzusu olunca sizi boşamaktan da çekinmez.

Kesinlikle katılıyorum. Boşama durumu o kadar kolay degil ha oyle bisey olursa da ondan once ben isterim zaten. Kendimi üzmek icin evlenmedim ben herkesten daha değerliyim

Kesinlikle katılıyorum. Boşama durumu o kadar kolay degil ha oyle bisey olursa da ondan once ben isterim zaten. Kendimi üzmek icin evlenmedim ben herkesten daha değerliyim
Tabi ki öylesiniz. Bi aile dostumdan örnek vereyim o zaman küçüktüm ortaokul 6. sınıftaydım muhtemelen. Kadın ve adam öğretmen hatta kadın köydeki bi okulda müdürlük yapmaya başlamıştı adamın da ailesi özellikle annesi tövbe estağfirullah düşman başına denilecek tipten hepsi de. Nedense hep erkek tarafı sülük gibi yapışır ve fesat olur ben hep buna şahit oldum Bir gün tartışma çıktı aralarında kadın dedi ki '' sen bana terbiyesizlik yapamazsın benimde gücüm, maaşım var kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum çok şükür hiç kimsete ihtiyacım yok bunu sakın unutma, ben burada hizmetçi değilim ikimizde çalışıyoruz bi iş yapılıyorsa sende destek olacaksın kendine gel '' dedi etkilendim valla heyt be dedim Tabi konu hem ev işi hem annesiydi karışıktı biraz. Annesini de her zaman kabul etmiyordu onunda tartışması olmuştu aile dostumuz olduğu için çok şeye şahit olurduk Ben bugün müsait değilim her zaman kabulde edemem dedi. Ne kadar kızsa da sinirlense de bi şey diyemiyordu adam. Kadın haklı çünkü. Burada kendini ezdirmemen, net olman, ona özgüvenini ve gücünü göstermen de önemli. Ama tabi maddi açıdan yani mesleğinin de olması büyük katkı sağlıyor erkekler genelde bunu koz olarak kullanıyor ben olmasam geçinemez boşanamazda ailesi kabul etmez gibi. Bu sayfada nelerini okuduk maalesef.

Maddi gücüm de var üniversite mezunuyum mesleğim de var çalışmıyorum şuan ama katkılarım çok esimde anneside biliyor bunu. Sırf annesi hastalık anlattığı için ve yaninda kimse olmadığı için bunları yaşıyorum diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…