- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi dertlimidertli
-
Besledim büyüttüm uykusuz kaldım canım oğlum kafasındaysanız evlendirmeyin ya. Karşı tarafında annesi uykusuz kaldı yemedi yedirdi içmedi içirdi belki. Ama kendi evinde rahat etmek isteyince kv nin yıkılması çok komikkkkBenimde bir oğlum var ve o kadar zor büyütüyorum ki .. sabaha kadar uykusuz kalıyorum ilerde Allah korusun eşim ölürde tek kalırsam ve oğlumun eşi benim hakkımda bu şekilde şeyler söyleyip düşünse ne yaparım bilmiyorum. Sana bir zararı yoksa dursun yani kısa süreler gelip aylarca kalmıyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum
Bak buna inan ki bu dediklerin karşına tek tek çıkacak eğer birgün yapayalnız kalırsan ve evlatlarının gözüne bakarsan bu yorumun aklına gelsin tamam mıBesledim büyüttüm uykusuz kaldım canım oğlum kafasındaysanız evlendirmeyin ya. Karşı tarafında annesi uykusuz kaldı yemedi yedirdi içmedi içirdi belki. Ama kendi evinde rahat etmek isteyince kv nin yıkılması çok komikkkk
Ya neden yapayalnız kalsın. Ne kadar sığ düşünüyorsunuz. Bi anne oğluna da kızına da gitsin gelsin ama ev sahibinin rızası var mı yok mu gözetmeden 3-4-5 gün yatılı kalmak çok saçma. Hayır farklı şehir olur anlarım ama eşinden boşanmış diye gelinini yada oğlunu darlamaya hakkı yok. Onlar mı boşansın dedi. O zaman tekrar evlensin eğer tek mesele yalnızlıksa.Bak buna inan ki bu dediklerin karşına tek tek çıkacak eğer birgün yapayalnız kalırsan ve evlatlarının gözüne bakarsan bu yorumun aklına gelsin tamam mı
Olayları algılayabilme ve yorum yapma yeteneğine hayran kaldım doğrusu bu beyinle ve zeka ile daha uzun ömürler diliyorum sana. Evladın kızı erkeği mi var hepsi zor büyüyor buradaki konu erkek annesi olduğu için o şekilde konuştum ileride belki sen de bir kayınvalide olursun gelinin de senin hakkında böyle şeyler söyler o zaman anlarsın ne demek istediğimi. Kadın gidip aylarca yıllarca kalmıyorsa bence hiçbir sıkıntı yok sonuçta yalnız yaşıyor anne baba hakkı da ödenmez bu arada
Bende mecbur kalmadığım sürece tabiki oğlumun kızımın evini beklemem ben kendi annemin evine bile fazla gitmem herkesun kendi düzeni var. Sizin anlamadığınız olay anne baba hakkı demekki çok sıkılıyor ki geliyor kadın . Siz kayınvaldeniz gelince alın camdan atın olurmuÖncelikle Allah herkesin evladına sağlıklı uzun ömürler versin. İnşallah ileride üç defa kaynana olacağım. Ama ben oğlumun değil de damatların kapısına çöreklenmeyi düşünüyorum, anaları gelmeden yerimi kapmam lazım.
Ana baba hakkı var elbette ama o kendi evlatlarımın meselesi, elin evladını bağlamaz. Açık yüreklilikle söylüyorum, buna da mecbur bırakılamaz. Gidip gidip kapısına oturup bezdireceksem, gelin de arkamdan konuşur.
Bendeki beyin ve zekaya değil de sizdekine sahip olan annelerin çocukları, evlenince pek huzur bulamıyorlar yalnız, onu da söylemeden geçmeyeyim.
kv niz sitem ettiğinde telefonla konuşmayı sevmiyorum anne diyin net olunHastanede tedavi görürken bende kaldı hicbir çocuğu ilgilenmedi. 2 hafta kalıyo 1 hafta kalıyo canı nasil isterse. Sohbet edecek konu da yok surekli gecmiste yaşadığı kötü şeyleri anlatiyor ve aynı şeyi 5 kere bile anlatabiliyor. Oğlu aramaz bana ara seni seviyo der zorla aratır. Bir hafta aramazsam beni unuttun der trip atar.
Evime gelsin akşam gitsin benim istedigim bu, olmasi gerekende bu ama kadına ima ettiğim halde anlamıyor. 1 hafta 10 gün neden kalıyor ben ona takıntılıyım. Evden gitmek istemiyor
sizde o sırada eşinizin yanına gidip canım ben yatacağım rahatsızım anneniz yanına geç istersen vs tarzı konuşun10 gunde 1 geliyor. Esimle vakit geçiremiyorum bile. Annesi gelince annesiyle de oturmuyo gidiyo başka odada oturuyo buna da sinir oluyorum
Şuan çalışmıyorum. Çalışırsam eğer geldiğinde gitmez diye de korkuyorum. Kafam çok karışık açıkçası 9 ay olacak. O heldiginde annemi de çağırmayı düşünüyorumkv niz sitem ettiğinde telefonla konuşmayı sevmiyorum anne diyin net olun
siz çalışmıyor musunuz? sizde evdeyseniz sıkıntı tabi gerçi çalışsanız da sıkıntı
ne kadarlık evlisiniz? o varken annenizi mi çağırsanız acaba
terbiyeli olun!!!Boyle bi kaynanaya cici gelin olsam ne fayda ne sacma yorum yapiyosunuz! Yorumlarinizla ezerek kendinizi yuceltmenize gerek yok. Derdimi paylaştım dert ortağı olacaksanız eğer yorum yapın olmayacaksaniz defolun gidin!!!
Deneyeceğim teşekkür ederimsizde o sırada eşinizin yanına gidip canım ben yatacağım rahatsızım anneniz yanına geç istersen vs tarzı konuşun
o geçmezse bile siz bunu der demez gidin ve yatın
tavır yapacaksa da oğluna
anlaşılan siz onun oğluna çektirmiyorsunuz bişey hizmeti sohbeti hep sizde
eşinize de geçirin böyle hizmetleri bakın kv nin gelmesi nasıl azalacak :)
Terbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum :)terbiyeli olun!!!
böyle abuk subuk konusursanız banı yersiniz :)
defolup gidin terbiye dışı bir sözdürTerbiyesizlik yaptığımı düşünmüyorum :)
Eşimle evlenmeden once gorumcem evlenmesi icin ısrarcı olmuş ama kabul etmemiş. Bende sordum ama kabul etmiyo şuan.Kaynananizi evlendirin gerçekten yaşı çok geçkin degilse. Evliliği düşünmeli baksana kendi öz cocuklarindan hayır yok sende bir gelinsin saygı gosterirsinde kendi annen gibi sevemezsin ne olursa olsun
Siz de gidin yatak odanizda kitap falan okuyun o zaman. Siz mi eyleyeceksiniz sevgili annesini.10 gunde 1 geliyor. Esimle vakit geçiremiyorum bile. Annesi gelince annesiyle de oturmuyo gidiyo başka odada oturuyo buna da sinir oluyorum
Bu konuda eşiniz her anamı ara dediğinde yapacağınız şey babanızın numarasına arama tuşuna basıp telefonu eşinize uzatın. Babamı hiç aramıyorsun adam bekler diyin. Darladıkça darlayın. Kaynananız sizdeyken iş yaptırın. Aynı şeyi anlatınca biliyorum anne geven hafta da anlatmıştın şöyle şöyle olmuştu di mi diyip hikayenin sonunu söyleyin. Hadi şimdi bi bulgur ayıklayayım sen de yeşillikleri yıka da kısır yapalım deyin.Hastanede tedavi görürken bende kaldı hicbir çocuğu ilgilenmedi. 2 hafta kalıyo 1 hafta kalıyo canı nasil isterse. Sohbet edecek konu da yok surekli gecmiste yaşadığı kötü şeyleri anlatiyor ve aynı şeyi 5 kere bile anlatabiliyor. Oğlu aramaz bana ara seni seviyo der zorla aratır. Bir hafta aramazsam beni unuttun der trip atar.
Evime gelsin akşam gitsin benim istedigim bu, olmasi gerekende bu ama kadına ima ettiğim halde anlamıyor. 1 hafta 10 gün neden kalıyor ben ona takıntılıyım. Evden gitmek istemiyor
Oğlunuzu onun için doğurmadınız ama, benimde oğlum var 6 yaşında, oğlum tüp bebek üstelik, çok şükür var, doğmadan önce ölümden de döndüm. ancak bu demek değil ki yeni evli oğluma sürekli gidip kalmam lazım, o ailesi ile mutlu olsun. Allah kimseye muhtaç etmesin.Benimde bir oğlum var ve o kadar zor büyütüyorum ki .. sabaha kadar uykusuz kalıyorum ilerde Allah korusun eşim ölürde tek kalırsam ve oğlumun eşi benim hakkımda bu şekilde şeyler söyleyip düşünse ne yaparım bilmiyorum. Sana bir zararı yoksa dursun yani kısa süreler gelip aylarca kalmıyorsa sıkıntı yok diye düşünüyorum
evi size yakın mı?Hastanede tedavi görürken bende kaldı hicbir çocuğu ilgilenmedi. 2 hafta kalıyo 1 hafta kalıyo canı nasil isterse. Sohbet edecek konu da yok surekli gecmiste yaşadığı kötü şeyleri anlatiyor ve aynı şeyi 5 kere bile anlatabiliyor. Oğlu aramaz bana ara seni seviyo der zorla aratır. Bir hafta aramazsam beni unuttun der trip atar.
Senin kaynananda sana gelsin 10gümde31 ay 30 gün. Kayınvalideniz yokken eşinizle başbaşa vakit geçirebilirsiniz.
D dertlimidertli nin kayınvalidesi , "10 günde 1 geliyormuş" ; bu sürekli geldiği anlamına gelmiyor.
sürekli
sıfat
1.
kesintisiz bir biçimde süren, aralıksız, kesintisiz.
2.
belirteç
uzun süreli olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?