Büyük konuşmayayım ama hiç baş edilecek bir sorun olarak görmedim, kv de hiç sorun çıkarma taraftarı olmadı.
Bir kere eşimle küçük bir sürtüşme anımıza denk geldi.
Eşim haksızdı ama çok asiydi o anda ve bana bağırarak konuşuyordu vs.kendi çapında.bende cevap verip ortamı alevlendirmemekle çok üzülmek ve yutkunmak arasında gidip geliyordum.
O anda kv eşime sen benim gelinime bağıramazsın kendine gel uleeen dedi.şu kızın sana bakışındaki aşk, benim sana bakışıma yakın kör mü o gözün eşşeksıpası nasıl üzmeye kıyarsın dedi :))
O gün bugündür hiç aramız bozulmadı kv ile çok şükür.
İyi anlaşırız ama zaten özünde iyi insandır.
Genelde bir hata yapacağımda (yani daha yapmadan) ben olsam şöyle yaparım annem diyerek uyarır beni.çoğu zaman onun gösterdiği yol doğru çıkıyor.Hayat tecrübesi tabiki.saygım sonsuz.
Hiç incitici kırıcı konuşmaz, benide görümcemide( ki ikimizinde yl. seviyesinde eğitimliyiz ama ) istese bizi on kere cebinden çıkarır.çok okur mesela.65yaşında günde hala 2 gazete okumadan uyumaz vs.sürekli kütüphaneden kitap alır vs.
Bizden ve aslında tüm çevresinden İstediği tek şey, yalan olmayacak kandırmaca olmayacak ilişkilerinde.Çok şükür o kadar anlayışlıki hiç pembe yalana bile ihtiyaç duymadım sayesinde...
Birde 40 küsür sene önce öğrt.olmuş 30senelik eğitim tecrübesi olan bir kadın boş teneke değil, istese görgüsü bilgisiyle beni döver:))
Valla çok seviyorum ben kaynanamı...
KKda ki kaynanalı konuları okudukça benim kaynananın kanatsız melek olduğuna eminim