aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:
çok haklısın..çok muhabbet tez ayrılık getirir...bu söz belki yüzyıllarla denenmiş ve söylenmiş bi sözdür..şimdi iyi ise bile,ben mesafeli olmanın daha hayırlı olacağını düşünüyorum..sürünerekte olsa kendi işinizi kendiniz yapın,
asla kaynana,görümceye yaptırmayın,izin vermeyin.
Ben hamileyken kaynanam evimi temizlerdi arada,
zorla falanda değil haa hoplaya zıplaya!
Bir kez bile demedim ben yapamıyorum yardım et falan.
Ki benim oğlum 1 yaşındaydı tekrar hamile kaldığımda.
Kendi bana derdi iyi sen yemek yemeye vakit buluyorsun kızım (oğlum çok yaramazdı:d)
istediği gibi at koşturdu evimde iyi niyetli kaynana maskesiyle.
Doğumdan 3gün sonra kafası birşeylere bozuldu,
herkesi birbirine düşürdü,eşimle aramı bozdu,
bir ton yalan uydurdu,neredeyse boşanıcaktık.
Sonra ben onu kullanmış oldum,temizlikçi gibi..
Kızı böle dedi ve daha bir sürü şey..
Allah'a havale ettim..
aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:
Ben mi çok safım anlamadım ki ne var bunda yanı yok anahtarı vermem yok yatak odama sokmam ? hanımlar ne var yatak odalarınızda ya ..
Camaşır ve mınımum butun ozel esyalar zaten cekmece ve dolaplardadır. Aklı başında olan hıcbır ınsanda cekmecelerınızı kurcalamaz..
Kaldıkı burdakı söz konusu kayınvalıde Allah'lık..
Gelmiş evi temizlemiş alışverıs yapmış , evi ve gelınını kendı cocugu gb görmüş.. bunda ne kotuluk var , ne kadar katı ve artnıyetlı dusunenlerınız var boyle cok sasırdım yorumları okurken..
Konu sahıbının de kayınvalıdesıne yazık .. bırde arayıp esınıze sıkayet edıyorsunuz cocuk gb . hey Allahım ınsan ınsana ne yapsa yaranamıyor ..
bende istemezdim boyle birseyi allah biliyor heleki yatak odasına girilmesini hic istemem yani yeri gelir evim dagınık olur yatagımı oyle bırakırım kimene benim evim neticede..kayınvalide yatagı dagınık dahi gorse girmemesi gerekir yahu insanlık hali aniden cıkarsın camasırını unutursun geceligini dolaba koymamıssındır olabilcek seyler ben istememki kayınvalidem gorsun bunları..onun niyeti kotu degildir ama ben yinede guvenemem cunku boyle yapıp yapıp arkadan aman cok dagınık odasınıda toplamıyor diyenlere sahit oldum kendi annem yapsa birderece kusurumu saklar ama kayınvalide oyle degil agzına laf vermis olursun gerek yok giripde evimi toplamasına hoslanmam bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?