- 20 Mart 2008
- 142.086
- 214.237
- 1.423
- 60
Siz hiç kayınvalide görmemişsiniz valla. Benim arkadaşımın k.validesi bırakın gün içinde yatak odasına girmeyi, gece uyurlarken ve yatak odasının kapısı kapalıyken girermiş odalarına, kızcağız "anne yatak odası mahrem yer" diyecek olmuş bi kere de "aaa benim oğlumun benden gizli neyi olacak, annenizim ben, bana mahrem olmaz" deyip kestirip atmış. Aynı kadın bırakın dağınık yatağı toplamayı arkadaşım işteyken gidip onun yatağında uyurdu, yatağı da dağınık bırakırmış, "yatak odan çok güzel güneş alıyor" derdi bir de, bizim yanımızda bile.
Yatak toplama meselesine gelince, ben de toplamıyorum yatağımı, bu da benim çocukluktan gelen alışkanlığım.
Bir tek şeyi gizli olabilir anasındanonuda merak edip bakmadıysa tabi
işte problemde orada zaten, evet belki bizim kendi annelerimizden gizil birşeyimiz olmazdı ama bekarken
yani ben bekarken annem evde benim iç çamaşırlarımı yıkayıp asarrdı, katlayıp çekmeceme koyardı
ama şimdi öyle bişey yapamaz, çünkü benim evime geldiğinde sadece benim değil, eşimin de özelini görecek
ne gerek varkii... sonuçta hasta değiliz,yatakta değiliz
bazen şu anneleri anlamıyorum, yok benim evladımın benden gizli hiçbirşeyi olamaz
yok ben sizin annenizim
ya tamam annemizsiniz., başımızın tacısınız ama bu herşeyimizin içinde olma hakkı vermezki size
benim kayınvalidemde biz yeni evliyken bizde kaldığında bi gece yatak odamıza girmişti
ve aa çocuklar ben bu eve alışamadım, tuvalete kalkmıştım, kapıları karıştırmışım demişti
Konu icinde dikkatinizi çeken tek cümle dağınık yatak mı? Gelecegin k.valideleri kendilerini net bir sekilde göstermiş.
Konu sahibi arkadasım, k.validen iyi niyetli bir kadın sanırım. Yaptığının doğru olmadigini düşünüyorum. İyi niyetinden yapmış ancak yatak odasında iç çamaşırı da olabilir, gecelik de. Ben asla istemem özelimi birilerinin kurcalamasini. Cok icice yaşamaktan da hoşlanmam. Bence esinle konus. Şimdi sen birşey dersen hoş olmayan bir ortam olabilir. Bir de bu tarz hareketler insanı karşısındakine gebe bırakır.
Alışveriş bile yaptıysa ve her tarafı tertemiz yapmışsa zaten kötü niyetli olamaz ki..
Anahtar bir şekilde verilmişse kayınvalidenize, arada evinize girilebileceği sinyalini vermişsinizdir.
Şuana kadar yapmadıysa, siz hastasınız diye bunu yapmıştır..
Eğer bir daha olursa eşinize söylersiniz o halleder.
Kayınvalide iyi de olsa işte yaranamıyor gelin milletine...Kimisi iyi arar kimisi bulur kıymet bilmez ne sinir bozucu yaaa.....Ben de şu yeni evlilerin mahremiyetini merak ettim ortada ne delil olacaksa :) sizi basmamış sonuçta....Hayır atık arkanızda ne bırakıyorsanız sanırım tedirginliğiniz bu yüzden
evinizin anahtarı mı var kvalidenizde yoksa eşinizden mi almış....
neden yatağınızı toplamadan çıkıyorsunuz:26:
aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:
bende arkadaşlara katılıyorum yatak toplamadan çıkılırmı dünyanın binbir türlü hali var hadi öldünüz gelenler düşünemiyorum.. benim ççocukluğumdan kalma alışkanlığım yorgan ayağıma takılır zannederim geçte kalsam toplar çıkarım
Arkadaşlar, biri bana ne olur yatak toplamanın anlam ve önemini anlatsın. Elbette yatak toplanır ama olmazsa olmaz mıdır ? Ne var yani dağınık olursa ?
Bana göre yatak odası da mahrem değildir. Alt tarafı diğer odalar gibi bir oda. Mahremiyeti orada birşeyler yaşandığı için midir ?
Konu sahibi arkadaşım, eğer bu alışkanlığa dönmemişse, sürekli olumuyorsa, hastanın diye olmuşsa teşekkür et tabiki.
İnsanın anası yapsa, ahhh anacığım kendi işi varken birde gelmiş benim işimi yapmış olur. Ama baktığın vakit adı kaynana, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.
Evet o yatakta bir takım +18 lik aktiviteler yapıldığı için mahremdirMahrem olan odanın kendisi değil yataktır
hasta olursun, canın istemez, acele cıkarsın toplamayabilirsin. Ama özellikle öyle bırakıp saatlerce makyaj yapmak yanlış.
Hehehe İşte dediğimde tam buydu tek orası mıdır ki , ora mahrem olsun :))): demek bizim evde birçok yeri mahrem ilan etmek gerekecek o zaman. aman banyoya girmeyin mahrem, dur orası çalışma odası ama girilmez :)
Tabiki toplanır benim ki kinaye idi, o konuda sadece ona takılmak, ne bileyim hata aramak gibi geldi. Ben dört dörtlük değilimdir yatağımı güzelce toplayamıyorsam yorgan, pikeyi artık ne varsa toplar ayak ucuna koyarım, çarşafı düzeltirim biter gider.
:) off ne bileyim ben takıntılıyım bu konuda; eşim benden sonra kalktıysa ve o yatak kapanmadıysa kavga cıkarkomple değiştiririm nevresimleri giremem o yataga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?