kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

Bir tek şeyi gizli olabilir anasından onuda merak edip bakmadıysa tabi

Alışveriş bile yaptıysa ve her tarafı tertemiz yapmışsa zaten kötü niyetli olamaz ki..

Anahtar bir şekilde verilmişse kayınvalidenize, arada evinize girilebileceği sinyalini vermişsinizdir.

Şuana kadar yapmadıysa, siz hastasınız diye bunu yapmıştır..

Eğer bir daha olursa eşinize söylersiniz o halleder.

Bir tek şeyi gizli olabilir anasından onuda merak edip bakmadıysa tabi

işte problemde orada zaten, evet belki bizim kendi annelerimizden gizil birşeyimiz olmazdı ama bekarken
yani ben bekarken annem evde benim iç çamaşırlarımı yıkayıp asarrdı, katlayıp çekmeceme koyardı
ama şimdi öyle bişey yapamaz, çünkü benim evime geldiğinde sadece benim değil, eşimin de özelini görecek
ne gerek varkii... sonuçta hasta değiliz,yatakta değiliz
bazen şu anneleri anlamıyorum, yok benim evladımın benden gizli hiçbirşeyi olamaz
yok ben sizin annenizim
ya tamam annemizsiniz., başımızın tacısınız ama bu herşeyimizin içinde olma hakkı vermezki size
benim kayınvalidemde biz yeni evliyken bizde kaldığında bi gece yatak odamıza girmişti
ve aa çocuklar ben bu eve alışamadım, tuvalete kalkmıştım, kapıları karıştırmışım demişti

bence bunda üzülecek bir durum yok bu site bazen hepimizi paranoyak yapıyor

havadan nem kapmanın lüzumu yok anahtarı alın çok rahatsız edıyorsa...

gerçekten kızsan mı sevinsen mi
Canım sende haklısın bende istemezdim pat diye herşeyi düzeltmesini
ama anahtar nasıl onda var onu anlamadım
bide şu şekilde bütün gün kayınvalideleri hakkında bit ton
yayın akışı geçiyor buna şükür diyebilirsin.
aama mesafeyi seven biriysen buna alışman çok zor
kırıcı olmadan söylemelisin bir şekilde

Evli olunca değişiyor herşey tabi bekarlık gibi asla olmaz...Sonuçta özel bir yer orası herşey olabilir odada,bu annede olsa k.validede olsa girmemeli bence..

arkadaşlar 7 sayfaya baktım konu sahibi hiç cevap yazmamış.benim başımada gelse sinir olurdum.sonra kaynana gelinin evini niye temizliyor anlamdım.çok kıyamıyorsa kadın tutsun göndersin.gerçekten rahatsız edici.ben yeni evliyken kaynan ve kayınbabam bize söylemeden evimize girmişlerdi.çok sinir olmuştum.evim dağınık değildi ama bornozlar kurusun diye radyotörün üstündeydi.çok utandım.görümceme söyledim.oda onların ayıbı niye gitmiler.sen yeni evlisin herşeyde ortada olabilirdi.ne utanacaksın onlar utansın demişti.gerçi bizimkiler tamamen ard niyetliydi.arkadaşın tek hatası yatak toplamamak.

merhaba ben olsam asla qizmazdim.o benim buyuyum asla kalbini kirmazdim.hele boyle seylerden oturu.qaynanani takdir ediyorum,umarim sende degerini bilirsin

beğen tuşu yok ki bassak:26:

bütün yorum yazan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum işte olduğum için anca uygun zamanlarda yazaibliyorum
kendimi hepimiz bir evde toplanmış sohbet ediyormuşuz gibi hissettim yorumlarınız oldukça samimi allah razı olsun
yatak toplama meselesi biraz rahatsızdım sabah kalktığımdada geç kalkmıştım toparlayamadım yani evime nasılsa kimse girmez hastayım halim yok işede geç kalıcam odamın kapısını çekiverdim.sabah eşime öğle yemeği için bişiler hazırlıyorum onların bulaşıkları var oluyor haklı olarak her yere yetişemiyorum.

allah razı olsun kayınvalidem iyi niyetli biridir.yapıcıdır.ama işte tek kusuru iç içe olmayı sevmesi.alt kattaki akrabası var onun evinede girer çıkar misafir gelsin o kadın evde olsun olmasın tabaklarını alır kullanır.o kişide hiç bişi demez.çünkü çok samimiler her gün birlikteler
ben ablamın bile yatak odasına asla girmem hoşta bulmam.sonuçta tek ablamın özeli değil o oda.

anahtar meseleside şöyle ev tutulunca eşim anahtar yaptırmış yedeği vermiş onlara kapıda kalırsak kaybedersek yada kötü gün için kalsın dedi.bende olur dedim.bu ihtimal hiç aklıma gelmedi.bide kaynanamı sevdiğim için kötü bişi aklıma gelmedi

evi temizlemesi yorulması asla kötü niyet değil biliyorum.ama orası benim evim.yeri geliyor eşimle bir birimize notlar yazarız çok görüşme fırsatı bulamadığımızdan özleriz bazen yani özel şeylerde yazıyoruz onlarıda görebilir e rahatsız olurum çalışan bi bayanım bazen iş çıkışı eşimin işine bile yardıma gidiyorum evim herzaman toplu olmuyor.Hoş değil yani.yatak odama girmese yatağımı açık görmezdi zaten.

çoğunluk arkadaşların söylediği gibi görümcemi araya katmamak en doğrusu sanırım.Biz balayından geliyorduk gece 10,30 11gibi evde olacaktık.tutturmuş hadi onlara gidelim söylemiyelim eve girince süpriz olsun şimdi buyur burdan yak.abim demiş onlar yorgundur teyze boşver gidip yatsınlar dinlensinler.inanın çok iyi niyetli ama bu iyi niyeti bazen zarar veebiliyo bize.

evet bu topikteki kaynanaları görünce kaynanammı öpesim sevesim daha çok geliyor.

Kayınvalide iyi de olsa işte yaranamıyor gelin milletine...Kimisi iyi arar kimisi bulur kıymet bilmez ne sinir bozucu yaaa.....Ben de şu yeni evlilerin mahremiyetini merak ettim ortada ne delil olacaksa :) sizi basmamış sonuçta....Hayır atık arkanızda ne bırakıyorsanız sanırım tedirginliğiniz bu yüzden

iyi bir tespit..

konu sahibi arkadaşımız da cevap vermiş zaten, okudum hepsini.. Tekrarlanırsa eşinize söylemeniz en doğrusu. ama kesinlikle kötü niyet aramadığımı söylemeliyim. İnş. tekrarlanmaz. olursa da sorunu aşacağınıza inanıyorum..

tam idealimdeki kayınvalide türü... ben böyle olsun çok isterdim ama benimkide tersi.. neden herkes gönlüne göre kayınvalideye sahip olamıyor ( anne kız gibi olmak isterdim ama çok soğuk ve resmi benim kayınvalidem... amaannn tek derdimiz bu olsun ya kayınvalide yerine kuma gelse evi temizlese, böyle yaşayan insanlarda var kendimize dert üretmeyelim lütfen

Merhaba arkadaşım,

Şimdi konu çok başka yerlere çekilecek ama evli bir insanın her durumu olabilir. Kimsenin ne yaşadığını nerden bilebiliriz ki? İlla söylemek mi gerek? Belki südyenimi yatağımın üstüne fırlatıverdim aceleyle işe yetişeyim derken, belki banyom müsait değil, ıslak bornozlarım kurumamış?? Belki kimsenin görmesini istemediğim eşyalar var yatak odamla. Kullandığım ilaçlarım var komidinin üstünde, belki mutfağımı dağınık bırakmak zorunda kaldım; akşamki yemeği yaktım mesela? Tencereyi suya bırakmışımdır belki? Kirli sepetim dolmuş taşıyodur, yıkama fırsatım olmamıştır.. Yani daha ne örnek vereyim. Kimin ne yaşadığını sorgulayamayız. Bu konuya bende takılırım. Yani herşey insanlar için. Ha yeni evli ha yıllar olmui evleneli aynı bence.. Kayınvalidenin de düşünmesi gerekmez mi? O da vaktinde gelin olmadı mı? Zaten kötü birşey yaptı da demedi kimse. Hastaymış yardıma gelmiş. Konuyu böyle değişik uç noktalara çekmenin ne anlamı var ki? Bu konu sahibinin problemini çözmez.

Bence tabi.. Sevgiler..

Son düzenleme:
evinizin anahtarı mı var kvalidenizde yoksa eşinizden mi almış....

neden yatağınızı toplamadan çıkıyorsunuz:26:

aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:

Arkadaşlar, biri bana ne olur yatak toplamanın anlam ve önemini anlatsın. Elbette yatak toplanır ama olmazsa olmaz mıdır ? Ne var yani dağınık olursa ?

Bana göre yatak odası da mahrem değildir. Alt tarafı diğer odalar gibi bir oda. Mahremiyeti orada birşeyler yaşandığı için midir ?

Konu sahibi arkadaşım, eğer bu alışkanlığa dönmemişse, sürekli olumuyorsa, hastanın diye olmuşsa teşekkür et tabiki.

İnsanın anası yapsa, ahhh anacığım kendi işi varken birde gelmiş benim işimi yapmış olur. Ama baktığın vakit adı kaynana, ağzıyla kuş tutsa yaranamaz.

Evet o yatakta bir takım +18 lik aktiviteler yapıldığı için mahremdir Mahrem olan odanın kendisi değil yataktır

hasta olursun, canın istemez, acele cıkarsın toplamayabilirsin. Ama özellikle öyle bırakıp saatlerce makyaj yapmak yanlış.

Arkadaslar sizi anlamak zor... Kaynana kotuyse bunu yapti sunu yapti, kaynana iyise iyilik yapti diye suclanir...
Tabi yargilamadan once bisey sormak istiyorum... 1.kaynana hep boyle eve girip cikiyor mu?? 2.sadece hastasin diye mi yapti bunu? eger ikinci secenek ise neden bunu bukadar dert ettiniz anlamadim.. herkes tutturmus mahremim diye... Allah askina odanizda ic camasirlari gecelikleri falan yerde yatakta brakip cikmiyorsunuzdur herhalde dimi?... Insanlar cok enteresan ne yapsan yaranamiyorsun... size tavsiyem,madem kaynananiz bukadar iyi bir insan,kirmakta istemiyormussunuz..mutlu olun... su zamanda kac kadinin kaynanasi boyle olmus?? esinin ailesini kendi ailenmis gibi kabul et.. mesafe mesafe diye hayat felsefesi yapmissiniz... aileyle nekadar mesafe olur ki?? heleki kaynana bukadar dusunceli ve iyiken bu mesafe neden? anliyorum..hep gidip gelmek istemiyorsundur, evinde oturmak evinde yemek yemek istiyorsundur sonuna kadar hak veriyorum..ama kaynanan bunu bukadar abartmiyorsa sende bukadar dert etme...boyle seyler yuzunden kocanlada arani bozma,huzursuzluk yaratma... kaynanan kotu olsaydi ve yine sana temizlige gelseydi yorumum farkli olurdu..ama kendin diyorsun kaynanm iyidir diye... biraz hosgorulu ve sabirli olmak lazim...

Hehehe İşte dediğimde tam buydu tek orası mıdır ki , ora mahrem olsun :))): demek bizim evde birçok yeri mahrem ilan etmek gerekecek o zaman. aman banyoya girmeyin mahrem, dur orası çalışma odası ama girilmez :)

Yatak tabiki toplanır benim ki kinaye idi, o konuda sadece ona takılmak, ne bileyim hata aramak gibi geldi. Ben dört dörtlük değilimdir yatağımı güzelce toplayamıyorsam yorgan, pikeyi artık ne varsa toplar ayak ucuna koyarım, çarşafı düzeltirim biter gider.

Son düzenleme:

:) ben de şaka yapıyorum tabi. Dedim yaa olaganüstü haller dışında yatak gelişi güzel toparlanmalı, illa hergün çarşafı silkele, yatak örtüsünü ser olmaz

off ne bileyim ben takıntılıyım bu konuda; eşim benden sonra kalktıysa ve o yatak kapanmadıysa kavga cıkar komple değiştiririm nevresimleri giremem o yataga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…