kaynanam ben işteyken gelmiş evimi temizlemiş alışveriş yapmış kızsam mı sevinsem mi

çok kızardım ben yaa... benim haberim olmadan kendi annem bile gelse yapsa kızardım.. herkesin evi barkı ayrı misafir olsunlar haberli gelsinler başımın üstüne taç ama diğer türlü kesinlikle istemezdim.. kızmakta çok haklısın okadar içli dışlı olmaya gerek yok.. benim kayınvalidem bırak bana habersiz gelip iş yapmayı , bizi çağırırken bile önce beni arar müsaitmiyim die. bence saygı budur olması gereken budur..

canım kayınvaliden kendince seni mutlu etmek adına birşeyler yapmış;
Elbette böyle birşeyi sen rica etsen daha mutlu olurdun, senin kontrolün dışında gelişen özünde iyi niyet taşıyan bu durum haklı olarak canını sıkmış,ancak seninde iyi niyet taşıdığın çok açık ki,kayınvalideni kırmadan bu durumun tekrar etmesini istemiyorsun,

kayınvalidenle kendin konuşsan;
dediğin gibi incitmeden,
öbür türlü 3cü kişilerden giderse bu muhabbet daha can sıkıcı olabilir
yada görümcen kendi fikri gibi annesiyle konuşabilir,

her ne olursa olsun, bugüne kadar hiçbir kötülüğünü görmediğin ve hala sizin için birşeyler yapmaya çabalayan böyle bir insanı incitmeden, kırmadan dilerim durumu anlatırsınız...

seygiyle kal canım

bunun üzerine bir şey diyemeyeceğim canım benim dugularımı yazmışsınız banimde hayalim hep kaynanamla ana kız gibi olmaktı ama kaynanam bana bir kere kızım bile demedi hep gelinnn der evine gitsek bir tas çorba bile yapmaz kendim yaparım şşans iştee

aynen bende bunun cevabını beklıyorummmm :26:

çalışan bayanlar bazen işe gecikebilir ne bilim sabah böle sarhoş gibi oluyo insan yetişmiyo bazen öğlen yemeğe gelince topluyom ben ama hep yapılan bişi deil .... bayandan önce ben cevaplıyayım hehehe sizler ev hanımımısınız....çalışıyosanızda böyle KK da kendini mükemmel gösterenler var ..ama gerçek hayattta heheheheh onlardanmısınız hadi sizde bunu cevaplandırın...

bu arada çoook iyi kalpli bi kaynanan varmış konu sahibi kırma valla ben olsam kıramam...yatağımı toplamadım diye kızarsada anne sen zahmet etme birdaha derdim...

bana göre evin her tarafı mahremdir, özeldir.
ancak yatak odası ve banyo en mahremdir
bunun sebebi;
bu iki odada en özel eşyalarımız olmasıdır(çamaşır, ped vs vs vs)
eğer sabah geç uyandıysam ve apar topar aceleyle çıktıysam evden elbet ki toparlamaya zaman bulamam
ancak normal şartlar altında banyomu ve yatak odamı (üstünkörü de olsa) toparlamadan çıkmam.
mutfağımda da bulaşık kalmadı ise ne ala.
bunun sebebi davetsiz gelebilecek bir misafir, ya da başa gelen hastalık-kaza gibi durumlarda benden önce başkasının eve girme olasılığıdır.
varsınlar salondaki kültablasını veya vitrinin 3 gündür alınmamış tozunu görsünler ancak mümkünse "özel"lerim bana kalsın..

konu sahibinin kayınvalidesine gelince.
iyi niyetli olduğunu düşünüyorum, zira konu sahibinin kayınvalide ile geçmişten gelen takıntı ve yaşanmışlıkları yok.
ben olsam, bundan sonra yatağımı kapatmasam bile evden çıkarken kapısını kapatırdım.
böylece kayınvalidem anlardı.
iyi niyetli bir kayınvalidenin aynı zamanda anlayışlı da olacağını farzediyorum tabi.

Son düzenleme:

agzına saglık arkadasımmmmm cok guzel anlatmısıın...

Bu kadar abartmayın lütfen.. Ne var bunda ? Sizi bu kadar düşünmesimi suç? İlla kaynanalıkmı yapsın istiyosunuz? Sana dese bi pazar gelde bi evimi temizle gelin gibi dese dahamı iyi? O kadar çok kaynana varki böyle diyen.. Kusura bakmayın ama haklı falan değilsiniz lütfen biraz değerini bilin kaynananızın.

Egem kullanıcısından alıntı
neden yatağınızı toplamadan çıkıyorsunuz
ben de tam da bunu merak ettim

üstte yazdıklarım sizler içinde geçerli...cevap yazarmısınız

Ev hanımları bu durumu hayretle karşılayabilirle ziraa sabahları geniş geniş ev topluyolar. Ama ben makyaj yapmıosam bile mutlaka yatagımı kapatıyorum, pijamamı katlıyorum. Mutlaka. Ben mükemmel bir kadınım dimi

Keşke benimde böyle bir k.validem olsa,ben işteyken gelse evi temizlese alışveriş yapsa daha ne isterim?Olmayan arıyor böyle kayınvalideyi,olanda çok kötü birşey yapmış gibi dert yanıyor...Kıymetini bilin kayınvalidenizin..

kesinlikle katiliyorum...k

Egem kullanıcısından alıntı
neden yatağınızı toplamadan çıkıyorsunuz
ben de tam da bunu merak ettim

üstte yazdıklarım sizler içinde geçerli...cevap yazarmısınız

evet ev hanımıyım.ne olmuş
beklenmedik durumlarla karşılaşmamak için olabilir hehehe

bir derdim var topigini bastan asagi okuyun da
Bu mesele yi oturup bir daha dusunun...
Bunun adi olsa olsa şükürsuzluk olur...
Hastasiniz diye gelmis kadin...
Ahh kiymet bilmediginiz icin uzuldum...

Gelecegin kayınvalide adayları!
Sizin gibi bakış acıları oldugu sürece bizden sonraki nesil de kayınvalidelerinden nefret edecek.

İstersem iç çamaşırımı salonun ortasında bırakırım.

Kimse benden izinsiz gelip özelimi kurcalayamaz.

kayınvaliden hem düşüncelilik hem düşüncesizlik etmiş.
bence kayınvalidenle senin konuşman daha doğru.

benm kayınvalidem yılda 1 defa evime gelir ondada yatak odam dışında heryeri toplamaya çalışrı(geçen yıl geldiğinde gardolabımı düzeltmiş günlüğümü okumuş biraz tepki vermiştim)

yazın tatile gidecz 1 haftalık ailem burda oturuo ve evimin anahtarnn yedeği var şimdiden annem dio hergun gelir evini kontrol ederim!!! eşimde 1 haftada eve bişi olmaz bakmasın diyor nasıl söyleyecem bilmiyorum.bayramda eşimn memleketıne gittik 2 hafta kaldık annemler benm evimde kalmış tv fişini çekmiştim evden giderken geri çıkarmamışlar modem takılı kalmış bide beni düşün sen

hastada olsam kolumu kaldıramasamda gelmesın canım ne demek benım yatak odam toplu bıle olsa gırmesın canım evıme ben yokken ozelım benım anne ayrı kayınvalıde ayrı anne bıyerını duzgun gormese kızım yapamamıs der kayınvalıde aaaaa bunuda yapmamıs der hem yapar sonrada hasta oldu ben yaptım der anne dermı hem annem ben yokken benım evıme gırmez annem nasıl gıremezse ayıp olur dıye kaynananında dusunmesı lazım bazı kaynanalarda oglumun evı tabı gırerım mantıgı var kız annelerı nıye kızımın evı tabı gırerım demıo cekınıo ben cok kızarım sahsen nereye baktıgını ne yaptıgını nereden bılıcem bıde bu kayınvalıdenın huyuyyla alakalı bısey hos benım kaynanam herseyı gelınden bekler anahtar kesınlıkle vermem verdırmem benımde oglum var karısmam he bana der o ayrı bısey ama oglumda olsa ozellerı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…