- 11 Nisan 2023
- 113
- 47
- 18
- 33
- Konu Sahibi zeynepakar
-
Sende onun yanında beğendiğin kaynanalardan bahset aç yalı capkinini göster ordaki Gülgün kaynanayi bu kadından keşke daha çok olsa herkese böyle kaynana olsa de ondan sonra susar kndine baksın önceKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Oğlu beğenmiş,bu yeterli değil mi?Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim. Kocası kendi evlendiğinde çok aşşalamış belli sizle egosunu tatmin ediyo.Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Ne kadar saçma bir şey. Bence kaynananız sizi üzmek, sinir etmek için söylüyor lütfen üzülmeyin bu gereksiz konular için. Hem sizi eşiniz beğenmiş de almış kaynananız beğense nee Beğenmese nee.Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Bunu demelisin.Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim. Kocası kendi evlendiğinde çok aşşalamış belli sizle egosunu tatmin ediyo.
Geçen bi konuda sormuştum, yine soruyorum, bu kaynanalar tam olarak kim oluyolar da gelinin tipine kadar onların istediği gibi olmak zorunda oluyor? Herkes azıcık had bilse dünyada sorun kalmayacak.Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Harika valla.Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim. Kocası kendi evlendiğinde çok aşşalamış belli sizle egosunu tatmin ediyo.
Hala annesini bir köşeye çekip susturmayan kocada hiç mi suc yok?Sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında
Kesinlikle ben de bu cevabı verirdim. Bu cevabı verdiğinizde bu profil muhtemelen göz yaşları içinde oğluna ağlayacak oğlu sorumluluk sahibi evlâd olarak dibinizde bitecektir. Ona da annesi densiz densiz konuşurken neden saksı taklidi yaptığı sorulabilinir.Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim.
Sanki ben yazmışım gibi okudum özellikle bana laf sokmasını eşime yetiştiririm kısmınıBen uzun suredir kv ile muhatap olmuyorum bu tarz konularda, abuk sabuk konuşsa eşim cevap veriyordu. Madem eşinizin yaninda soyluyor bir zahmet eşiniz de cevabini versin, sizi ne kadar begendigini soyleyip bozsun yani.
Ben kvye cevap vermek yerine eşim ortamda yoksa bile kvnin her laf sokmasini eşime yetiştirdim.
Böylece bana laf sokmayi birakali yıl oldu. Kafam rahatladi.
Öbür türlü cevap verdikce didişmek, gelini kizdirmak hoşuna gidebiliyor bazi kaynanalarin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?