Kaynanam beni beğenmiyor😔

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .

Ama oğlun her yerimi çok beğeniyor, oğlun yatakta öyle demiyor diyebilirsiniz. Beğenmese yatağa yanıma gelmezdi diyebilirsiniz.

Bunlara böyle terbiyesizce cevaplar vermek gerekiyor ki çenesini kapatsın. Bende napayım senin bamya oğlunla idare ediyorum diyeceksiniz susacak. Saygısız.

Çok şey varda denilecek eşimin annesi diye bazı yerlerde susmak istiyor insan yabancı olsa çokta ağzının payını vermiştim

Sende deki bende nerde ne konusacagini bilen bir kaynanam olsun cok isterdim ama olmadi iste napalim oluyo boyle seyler de

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Kocan beğenmiş ki evlenmiş. Kaynanan begense neeeee begenmeseeee

Densiz ne anlıyorlar böyle davranarak bilmem.

Benim kaynana da diğer oğlunu nişanladı çok yakın tarihte.

Kiii kız asla beğendiği bir tip değil ve 40 ın üzerinde olduğu için evde kalmış diye bahsetmiş eşimle konuşurken. Ama oğluda o yaşlarda salağın ona laf yok.

Kızı benimle kıyaslayabileceği tek nokta yok.
Boyu uzun diyor ki kızım boyu bir uzun bir uzun.
Yorum falan yapmadım, tebessüm edip geçtim.
Onun içinde kalmışlıklarla eziklikleriyle uğraşacak vaktim yok benim.
Eğlensin kendi kendine.

Bir arkadaşınızın ya da kuzeninizin ismini vererek bende hep onun kaynanası gibi kaynanam olsun isterdim ama işte şans deyin. Siz böyle deyince olay çirkşnleşecek kesin bu kez had bildirin ciddi anlamda.
Hayırdır ya

Ben olsam sakince demekki anneciğim oğlun sarışınlar dan hoşlanmıyor ki beni aldı derim kıskançlıktan yapıyorlar sen takılmaya devam ettikçe daha çok üzerine gelecek

Sizi ne uzerler bu hayatta var ya....

Yüzünüze karşı bu kadar küstah davranabilen birine nasıl oluyor da sessiz kalabiliyorsunuz? Daha önemlisi, nasıl bir profil çiziyorsunuz da, bu cümleleri kurmaya cüret ediyorlar yanınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…