Kaynanam beni beğenmiyor😔

Kızlar döktürüyor.

Benimki de beni beğenmiyor. Evlilik öncesi çok çok belli etti. O zaman daha toydum çok üzüldüm ağladım. Ama şimdi umrumda değil. Beğenen beğenmiş ona ne oluyormuş.

Sanki ben yazmışım gibi okudum özellikle bana laf sokmasını eşime yetiştiririm kısmını

Aynen. Eşim mutfaga biyeri gittiginde kv hemen laf carpardi.
Ben hemen eşimin yanina bu tiple giderdim.
O kadar iyi oldu ki, artik agzini acmiyor.

Eklentiler

• images (3).webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 77
Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Cok ıstıyorsa kendisine kuma baksın dermişim bosver kocanla severek evlenmişşin kime ne (cok sey eden olursada kimene sarkısını armagan et)

Ay boşversene bu salak erkekler (konu sahibi senin kocan için demiyorum genel konuşuyorum.) yok hayatım der miyim o benim anam der kalıveririz ortada. Başına ekşiyince bile aksiyon almıyorlar hele böyle anlayışlı olursak tepemize çıkartırlar.

Ezd
Bunun çok yorucu olduğunu düşünüyorum. Onu manipüle et, kocayı yanına cek vs. Bazen direk totoya toto demek lazım bence.

Aynen. Eşim mutfaga biyeri gittiginde kv hemen laf carpardi.
Ben hemen eşimin yanina bu tiple giderdim.
O kadar iyi oldu ki, artik agzini acmiyor.
Eşin aklı başında olduğu için avantajlısın, durumu analiz edip akıllıca davranmış, kaynana da ileri gidememiş.
Kediye yarıldım bu arada
Çoğu anacı, aptal erkek "annem öyle demez, öyle demek istememiştir, sen kötü niyetlisin, haketmişsindir, karı bulunur ana bulunmaz, idare edeceksin" cevaplarıyla gelir çünkü, Bdv'de geneli öyle

Öyle deeersee eşimi çöpe atmak zorunda kalabilirdim.
Tipim cok masumdur bu arada hele bir de uzgun ve masum durursam ayni kedi

Evli değilim valla doğrudur eşinin kişiliğinde hakkında fikrm yok

Bir de öyle yapınca biri bitiyor biri başlıyor. Sürekli yarış. Direk deliye bağlayın
Bekarm çoğu arkadaşım evli. Yaptığım çıkarıma dayanarak. En başından tanışma dönemi dahil. Çok samimi olmayanlar. Gelin kaynana ilişkisi mesafeli olanların kaynanaları bu tarz söylemlere cesaret edemıyo. Yumuşak yüzlü olmamak gerekiyo.

Mutlulugunuzu kiskaniyordur. Bence esinize soyleyin sonra da kayinvalidenize "esime sarisin gelin istediginizi ilettim" deyin gulumseyerek. Ayrica da turkiyede gercek sarisin kadin yok hepsi boyatiyor. ki varsa da esinize dusmez zaten. Hayal dunyasinda yasiyor kaynananiz. Sizde kusur bulamamis nerden vursam demis bunu bulmus.

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Canım sen zaten kocan begenmiş ve evlenmiş ımız ne dedıgı umrunda olmasın

Ben en baştan mesafeliydim de karşı taraf zir deli olunca çok rahatsız edildim( Takıntılı, zorba, densiz, asla hayır kelimesinden anlamayan). En son deliye bağlayınca es net tavrını koyabildi. Onlar hala aynı. O yüzden olgunluk, alttan alma, ses çıkarmama bu grup ve ogullarinda işe yaramıyor. Zaten akıllı bir kadın da geline bu lafı etmiyor.

kayınvalidem beni beğeniyor da bu zamana kadar hiçbir yerde bu beğeninin bir faydasını görmedim önemli değil yani o yüzden. yalnız bende en çok eşe takıldım. annesi böyle söylerken "ehe ehe" diye izliyor mu sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…