- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.255
- 548
- Konu Sahibi zeynepakar
-
Kızlar döktürüyor.Kesinlikle ben de bu cevabı verirdim. Bu cevabı verdiğinizde bu profil muhtemelen göz yaşları içinde oğluna ağlayacak oğlu sorumluluk sahibi evlâd olarak dibinizde bitecektir. Ona da annesi densiz densiz konuşurken neden saksı taklidi yaptığı sorulabilinir.
Sanki ben yazmışım gibi okudum özellikle bana laf sokmasını eşime yetiştiririm kısmını
Cok ıstıyorsa kendisine kuma baksınKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Ay boşversene bu salak erkekler (konu sahibi senin kocan için demiyorum genel konuşuyorum.) yok hayatım der miyim o benim anam der kalıveririz ortada. Başına ekşiyince bile aksiyon almıyorlar hele böyle anlayışlı olursak tepemize çıkartırlar.Kesinlikle kocada suç var ama kalkıpta kocama sende bi şey söyle diyip yoktan yere pay çıkarmam. Sinsice akıllıca aşkım sende annenin abuk sabuk konuşmasından rahatsız oluyosun farkındayım. Sen benimsin bende senin. Annen yaşlı çok ileri gitmeden bi şey deme boşver diyip kocamıda arkama alırım. İki kat kızar ona farkındalık kazanırsa tabi . Çok saftirik bi adam anlamaz
Bunun çok yorucu olduğunu düşünüyorum. Onu manipüle et, kocayı yanına cek vs. Bazen direk totoya toto demek lazım bence.Kesinlikle kocada suç var ama kalkıpta kocama sende bi şey söyle diyip yoktan yere pay çıkarmam. Sinsice akıllıca aşkım sende annenin abuk sabuk konuşmasından rahatsız oluyosun farkındayım. Sen benimsin bende senin. Annen yaşlı çok ileri gitmeden bi şey deme boşver diyip kocamıda arkama alırım. İki kat kızar ona farkındalık kazanırsa tabi . Çok saftirik bi adam anlamaz
Eşin aklı başında olduğu için avantajlısın, durumu analiz edip akıllıca davranmış, kaynana da ileri gidememiş.Aynen. Eşim mutfaga biyeri gittiginde kv hemen laf carpardi.
Ben hemen eşimin yanina bu tiple giderdim.
O kadar iyi oldu ki, artik agzini acmiyor.
Eşin aklı başında olduğu için avantajlısın, durumu analiz edip akıllıca davranmış, kaynana da ileri gidememiş.
Kediye yarıldım bu arada
Çoğu anacı, aptal erkek "annem öyle demez, öyle demek istememiştir, sen kötü niyetlisin, haketmişsindir, karı bulunur ana bulunmaz, idare edeceksin" cevaplarıyla gelir çünkü, Bdv'de geneli öyle
Bu da masum ve üzgünken benÖyle deeersee eşimi çöpe atmak zorunda kalabilirdim.
Tipim cok masumdur bu arada hele bir de uzgun ve masum durursamayni kedi
Bundan sonra boyle konulara masum ve uzgun kedi yüzü yapma tavsiyesi..Bu da masum ve üzgünken ben
Evli değilim valla doğrudur eşinin kişiliğinde hakkında fikrm yokAy boşversene bu salak erkekler (konu sahibi senin kocan için demiyorum genel konuşuyorum.) yok hayatım der miyim o benim anam der kalıveririz ortada. Başına ekşiyince bile aksiyon almıyorlar hele böyle anlayışlı olursak tepemize çıkartırlar.
KabulBundan sonra boyle konulara masum ve uzgun kedi yüzü yapma tavsiyesi..
Yorucu olabilir evet kaosluEzd
Bunun çok yorucu olduğunu düşünüyorum. Onu manipüle et, kocayı yanına cek vs. Bazen direk totoya toto demek lazım bence.
Bir de öyle yapınca biri bitiyor biri başlıyor. Sürekli yarış. Direk deliye bağlayınYorucu olabilir evet kaoslu
Bekarm çoğu arkadaşım evli. Yaptığım çıkarıma dayanarak. En başından tanışma dönemi dahil. Çok samimi olmayanlar. Gelin kaynana ilişkisi mesafeli olanların kaynanaları bu tarz söylemlere cesaret edemıyo. Yumuşak yüzlü olmamak gerekiyo.Bir de öyle yapınca biri bitiyor biri başlıyor. Sürekli yarış. Direk deliye bağlayın
Acik kahveye Turkiyede sarisin deniliyor genelde.turkiyede gercek sarisin kadin yok hepsi boyatiyor.
Canım sen zaten kocan begenmiş ve evlenmiş ımız ne dedıgı umrunda olmasınKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Ben en baştan mesafeliydim de karşı taraf zir deli olunca çok rahatsız edildim( Takıntılı, zorba, densiz, asla hayır kelimesinden anlamayan). En son deliye bağlayınca es net tavrını koyabildi. Onlar hala aynı. O yüzden olgunluk, alttan alma, ses çıkarmama bu grup ve ogullarinda işe yaramıyor. Zaten akıllı bir kadın da geline bu lafı etmiyor.Bekarm çoğu arkadaşım evli. Yaptığım çıkarıma dayanarak. En başından tanışma dönemi dahil. Çok samimi olmayanlar. Gelin kaynana ilişkisi mesafeli olanların kaynanaları bu tarz söylemlere cesaret edemıyo. Yumuşak yüzlü olmamak gerekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?