Kaynanam beni beğenmiyor😔

Haklısınız

Sert olmakla alakalı değil ya bence. Bir görümce olarak ve aynı apartmanda abimle oturduğumuz halde yengeme mesafeliyiz oda rahat bizde rahatız bazen ilişkilerin güzel gitmesi için üç maymunu oynamak lazım. Ayrıca insanlar bakarak görerek bilerek evleniyor beğenmiyorsa bu eşlerden başkasını ilgilendirmez.

Sizler aklı başında insanlarsınız. O zaman bunun bir ayarıda yok galiba tamamen şans.

Tolere etmek, hayatın genelinde bazen üç maymunu oynamak lazım ama kimi, neyi tolere ettiğiniz önemli. Yanımda sarışın gelin istiyorum diyen kvyi tolere ederseniz, üç maymunu oynarsanız dozu artar. Haddini bilecek.

Eee yani nabza göre şerbet verilecek ona da
bizim gelinler annemden yana çok şanslı oldular. Hiç abartisiz kendi annelerinden daha iyi davranıyor ki ama adı üstüne kaynana ama iyi kaynana hep dile getirirler.
Lakin ben çok şanslı olduğumu söyleyemem. Allah beni kaynana ile imtihan etti Allahta onu öyle bir gelinler imtihan etsinki beni mumla arasın...

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Sende ona başkalarının kaynanalarini 9v yaninda kafadan at mesela arkadaşımın kaynanası şu kadar altın yapmış şunun kaynanası gelinine şunu almış çok güler yüzlü tatlı dilli falan diye

Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Oğlunun zevkine mi karışıyor.Manyak mı bu insanlar ya.

Sende ona başkalarının kaynanalarini 9v yaninda kafadan at mesela arkadaşımın kaynanası şu kadar altın yapmış şunun kaynanası gelinine şunu almış çok güler yüzlü tatlı dilli falan diye
Kaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tüketti

Annecim Allah'tan her gece koynuna alan siz degilsiniz diyip sakince gülümseyerek arkanıza yaslanın. Bu tür kaynanalara bu minvalde konuşmak gerekiyor gözlemlediğim kadarıyla

Amacı ney bilmiyorum ama benim zoruma gidiyor oğlu sarışın sevmiyor aksine nefret ediyor zaten sevse sarışınla evlenirdin

Kıskanma değil kadının yapısı o kadın diyor ben beyaz tenli sarışın istiyorum

Ben üzülmüyorum aksine gülüyorum diyorum sarışın ne

Harika valla.
Ben de üslup bilen bi kayınvalide isterdim ama nasip işte deyiver sakince.
Eşin ne diyor bu arada bu duruma?
Eşim kendi üstüne almıyor ben dedim madem sarışın bakacaktiniz beni neye aldın oda bana ben seni sevdim sevmesem almazdım dedi dedi sarışın istesem saçını sarıya boyat derdim bu kadwr basit ben senin kalbini sevdim dedi

Amaaan dert ettiğin şeye bak.hangimizin kv desi beğeniyor ki,illa bi şey bulacaklar.bak ben kumral saçlıyım(çocukken sarıydı saçlarım büyüdükce koyulaştı) tenim de bembeyaz ama kv ve eşim esmer.oğlum bana benziyor saçları falan çok güzeldi sarşın.kadın takmıştı çocuğun saçlarına bu çocuğun saçları niye böyleymiş,yok kime benzemiş.niye esmer olmamış.yahu anasına benziyor diyorum hala kabul etmiyorlar.boş ver sen kafaya taktıkca daha çok keyiflenir o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…