- Konu Sahibi zeynepakar
-
HaklısınızBen en baştan mesafeliydim de karşı taraf zir deli olunca çok rahatsız edildim( Takıntılı, zorba, densiz, asla hayır kelimesinden anlamayan). En son deliye bağlayınca es net tavrını koyabildi. Onlar hala aynı. O yüzden olgunluk, alttan alma, ses çıkarmama bu grup ve ogullarinda işe yaramıyor. Zaten akıllı bir kadın da geline bu lafı etmiyor.
Sert olmakla alakalı değil ya bence. Bir görümce olarak ve aynı apartmanda abimle oturduğumuz halde yengeme mesafeliyiz oda rahat bizde rahatızBekarm çoğu arkadaşım evli. Yaptığım çıkarıma dayanarak. En başından tanışma dönemi dahil. Çok samimi olmayanlar. Gelin kaynana ilişkisi mesafeli olanların kaynanaları bu tarz söylemlere cesaret edemıyo. Yumuşak yüzlü olmamak gerekiyo.
Sizler aklı başında insanlarsınız. O zaman bunun bir ayarıda yok galiba tamamen şans.Sert olmakla alakalı değil ya bence. Bir görümce olarak ve aynı apartmanda abimle oturduğumuz halde yengeme mesafeliyiz oda rahat bizde rahatızbazen ilişkilerin güzel gitmesi için üç maymunu oynamak lazım. Ayrıca insanlar bakarak görerek bilerek evleniyor beğenmiyorsa bu eşlerden başkasını ilgilendirmez.
Tolere etmek, hayatın genelinde bazen üç maymunu oynamak lazım ama kimi, neyi tolere ettiğiniz önemli. Yanımda sarışın gelin istiyorum diyen kvyi tolere ederseniz, üç maymunu oynarsanız dozu artar. Haddini bilecek.Sert olmakla alakalı değil ya bence. Bir görümce olarak ve aynı apartmanda abimle oturduğumuz halde yengeme mesafeliyiz oda rahat bizde rahatızbazen ilişkilerin güzel gitmesi için üç maymunu oynamak lazım. Ayrıca insanlar bakarak görerek bilerek evleniyor beğenmiyorsa bu eşlerden başkasını ilgilendirmez.
Şans değil gözünü açık tutmak, saygısız etmemek , kendine de ettirmek. Duzelmeyecek çok rahatsız eden konu varsa da o kişiyi bırakmak.Sizler aklı başında insanlarsınız. O zaman bunun bir ayarıda yok galiba tamamen şans.
Eee yani nabza göre şerbet verilecek ona daTolere etmek, hayatın genelinde bazen üç maymunu oynamak lazım ama kimi, neyi tolere ettiğiniz önemli. Yanımda sarışın gelin istiyorum diyen kvyi tolere ederseniz, üç maymunu oynarsanız dozu artar. Haddini bilecek.
Sende ona başkalarının kaynanalarini 9v yaninda kafadan at mesela arkadaşımın kaynanası şu kadar altın yapmış şunun kaynanası gelinine şunu almış çok güler yüzlü tatlı dilli falan diyeKızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Oğlunun zevkine mi karışıyor.Manyak mı bu insanlar ya.Kızlar ben eşimle severek evlendim kaynansm sürekli sarışın gelin istediğini söylüyor oğlunun yanında bu beni sinir ediyor istediği bir gelin değilim bunu niye yanımda diyor uyuz oluyorum var ya .
Sende onun yanında beğendiğin kaynanalardan bahset aç yalı capkinini göster ordaki Gülgün kaynanayi bu kadından keşke daha çok olsa herkese böyle kaynana olsa de ondan sonra susar kndine baksın önce
Kaynana hanım zaten yalı çapkınindaki kızları gösteriyor Seyrani gösteriyor çok güzel bir kız diye oğlum olsa onu alırdım diye diye beni tükettiSende ona başkalarının kaynanalarini 9v yaninda kafadan at mesela arkadaşımın kaynanası şu kadar altın yapmış şunun kaynanası gelinine şunu almış çok güler yüzlü tatlı dilli falan diye
Amacı ney bilmiyorum ama benim zoruma gidiyor oğlu sarışın sevmiyor aksine nefret ediyor zaten sevse sarışınla evlenirdinNe kadar saçma bir şey. Bence kaynananız sizi üzmek, sinir etmek için söylüyor lütfen üzülmeyin bu gereksiz konular için. Hem sizi eşiniz beğenmiş de almış kaynananız beğense nee Beğenmese nee.
Birdaha böyle söylerse sizde tatlı bir dille "Anneciğim böyle demeniz beni üzüyor, oğlunuz beni beğendi de biz evlendik. Hem ya sarışın olsaydı kalbi kötü olsaydı ve ya oğlunla mutlu olmasaydı ? " Gibi birşeyler söyleyin ve bu arada bunu söylerken eşinizde duysun
Fazlasıyla yeterliOğlu beğenmiş,bu yeterli değil mi?
Haklısın vallaAy boşversene bu salak erkekler (konu sahibi senin kocan için demiyorum genel konuşuyorum.) yok hayatım der miyim o benim anam der kalıveririz ortada. Başına ekşiyince bile aksiyon almıyorlar hele böyle anlayışlı olursak tepemize çıkartırlar.
Kıskanma değil kadının yapısı o kadın diyor ben beyaz tenli sarışın istiyorumMutlulugunuzu kiskaniyordur. Bence esinize soyleyin sonra da kayinvalidenize "esime sarisin gelin istediginizi ilettim" deyin gulumseyerek. Ayrica da turkiyede gercek sarisin kadin yok hepsi boyatiyor. ki varsa da esinize dusmez zaten. Hayal dunyasinda yasiyor kaynananiz. Sizde kusur bulamamis nerden vursam demis bunu bulmus.
Ben üzülmüyorum aksine gülüyorum diyorum sarışın neNe kadar saçma bir şey. Bence kaynananız sizi üzmek, sinir etmek için söylüyor lütfen üzülmeyin bu gereksiz konular için. Hem sizi eşiniz beğenmiş de almış kaynananız beğense nee Beğenmese nee.
Birdaha böyle söylerse sizde tatlı bir dille "Anneciğim böyle demeniz beni üzüyor, oğlunuz beni beğendi de biz evlendik. Hem ya sarışın olsaydı kalbi kötü olsaydı ve ya oğlunla mutlu olmasaydı ? " Gibi birşeyler söyleyin ve bu arada bunu söylerken eşinizde duysun
Eşim kendi üstüne almıyor ben dedim madem sarışın bakacaktiniz beni neye aldın oda bana ben seni sevdim sevmesem almazdım dedi dedi sarışın istesem saçını sarıya boyat derdim bu kadwr basit ben senin kalbini sevdim dediHarika valla.
Ben de üslup bilen bi kayınvalide isterdim ama nasip işte deyiver sakince.
Eşin ne diyor bu arada bu duruma?
Üslubunuzu bozmadan onun seviyesine düşmeden. Bende sarışın gelin istediğini sarışın olmayan gelinin yanında dile getirmeyen bir kayınvalide isterdim ama şans işte diyin. Hatta annecim dua et torunlarn sarışın olur belki diyip alay etmenş tavsiye ederim. Kocası kendi evlendiğinde çok aşşalamış belli sizle egosunu tatmin ediyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?