- 29 Ocak 2020
- 2.231
- 3.521
- 133
Evli olan görümcem aradı eşim orayanca evli olan eşimden büyükDemekki okadar çok boş vakitleri varki pembe dizi hatta Hint dizisi ceviresileri gelmiş. Hiç kaale almayın evde essek kadar kızı var bakar annesine. şeyi merak ettim seni arayan evli gorumcemi evdeki gorumce mi ve eşin evin ortancasi mi buyugumu
Hmm . Sıkıntı yok. Ama bu kişilerin her konuşmasına dikkat et belliki seviyorlar entrikayiEvli olan görümcem aradı eşim orayanca evli olan eşimden büyük
Evet benim düşüncelerim de bu yönde yıllardır ailenin içinde değilim nişanlılık sürecinde 2-3 kere görüştük evlendikten sonra da 1 hafta kaldık evimize yeni geldik birbirimizi tanımıyoruz bile ama gelin kavramını hizmetçi olarak gören bir aile yapısı var kendi kızları da gelin ama ona dokundurtmuyorlarKusura bakmayın ama yakınında duran kızı varken 3 haftalık gelini çağırmak çokta mantıklı değil. Kimi kimsesi olmasa neyse tabiki gidilir. Burda bir art niyet söz konusu. Onuda geçtim ben rahatsız olsam kızım yerine daha 3 haftalık gelinimin bana bakmasını istemezdim. Zaten uzak yerlerde oturuyorlar daha aileye alisamamistir bile. Kızımın yanında mi rahat olurum yoksa gelinimin yanindami
Tavırlarından sinirlendim yoksa bende karışmam iyi görünürüm diyordum . Konuşmanın öncesinde de ters konuştular üstüne bunu de söyleyince gitmeyeceğimi anlasınlar istedim. Gayet terbiyeli nir şekilde gelmem de demedim eşim izin alabilirse geliriz dedim onu bile nasıl büyüttüler birde ters konuşsaydım naparlardı merak ediyorumHahaha yeni gelin olmak işte zamanla tecrube edeceksin ben hep olur derim esime paslarım olumsuzu o bildiriryani kötü kendi oğullarına kalır bir sey dedigi zaman e anne sen yetiştirdin ben ne diyeyim diyorum
Aman takma boşver ekmegini suyunu mu veriyorlar sanki çokta tınTavırlarından sinirlendim yoksa bende karışmam iyi görünürüm diyordum . Konuşmanın öncesinde de ters konuştular üstüne bunu de söyleyince gitmeyeceğimi anlasınlar istedim. Gayet terbiyeli nir şekilde gelmem de demedim eşim izin alabilirse geliriz dedim onu bile nasıl büyüttüler birde ters konuşsaydım naparlardı merak ediyorum
Üç günlük gelini emrivaki çağırıp gelmeyince kızını arayıp dert yanan kadın bire bin ekleyip oğlunu doldurur, ben bazı şeylerin gizli kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Kocanızı doldurmadan böyle oldu böyle dedim haberin olsun diye anlatmakta fayda var bence. Ciddi bir şey olup olmaması değil mesele, kızı var oğlu var onlarla konuşmalı üç gün önce eve giren gelin kalk gel bana bak dememeli. Üstüne de sınava soktuk kaldın diye üst perdeden aranmamalı. İyi ki uzaksınız ayrıca yoksa çekerdiniz.Demi ama birde Kızım gelebilir misin falan da yok al biletini gel diyor oyüzden bende gelirim falan deyip geçiştirmedim direk gelemeyeceğini belirttim kötü birşey de söylemedim eşim izin alabilirse beraber geliriz dedim unuttum gitti ama onlar olay yaratmışlar
Aman iyiki kalmissiniz sınavdan artik beklentiyi dusutürler. Kadinin kendi kizı varken 3 haftalik gelin neden kaliyorki yaninda zaten onlarin ayibı bu. Teyze vs. Hic mi akraba kadın yok etraflarıma. Sacmalamislar. Asıl onlar kalmis sınavdan. Eşe de ben olsam anlatirım acikçası ama sallamam çok kusup etmeyin kimseye yani mesafe candırMerhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.
Kadın belki ihtiyacı olduğundan çağırmadi ki, belki manevi destek görmek istedi gelinini zor gününde yanında görmek istedi ne var ki bunda.Kusura bakmayın ama yakınında duran kızı varken 3 haftalık gelini çağırmak çokta mantıklı değil. Kimi kimsesi olmasa neyse tabiki gidilir. Burda bir art niyet söz konusu. Onuda geçtim ben rahatsız olsam kızım yerine daha 3 haftalık gelinimin bana bakmasını istemezdim. Zaten uzak yerlerde oturuyorlar daha aileye alisamamistir bile. Kızımın yanında mi rahat olurum yoksa gelinimin yanindami
Demek kaynananın sınavından sınıfta kaldın hahahahahaha otur sıfır.Merhaba arkadaşlar.
ben 3 haftalık evliyim eşimin işi dolayısıyla ailelerimizden uzak şehirde yaşıyoruz. Zaten ikimizin de memleketi Farklı ve iki aileye de çok uzağız. Size başımdan geçen bir olayı anlatmak fikir almak istiyorum. Kaynanam kadınsal hastalıktan dolayı küçük bir operasyon geçirecek çok ciddi birşey de değil. Neyse beni aradılar operasyon dan sonra sen gelirsin bakarsın dediler. Bende eşim çalışıyor nasıl gelelim dedim. Olsun sen tek gel diyorlar. Biz yeni evliyiz eşimi bırakamamam çok önemli bir durum olursa işten izin alır beraber geliriz dedim. Konuyu kapattım. Bugün de görümcem aramış annemin sınavından sınıfta kaldın diyor. Ne sınavı dedim işte seni denemek için yapmış sen de ağzında gevelemişsin diyor. Ben konuyu eşime dahi söylemedim. Büyütmedim ama resmen plan kurulup yapılan birleşeymiş. Ben napim eşime de söylerler belli ki.
Gelinim kocasina yuvasina değer veriyor sahipleniyor diye sevinecekleri yerde, aralarında soğukluk olsun diye uğraşıyorlar... sonra vay adam baska kadina bakti karısı karılık yapamadı kocasiyla ilgilenmedi bilmem ne derler... en güzelini yapmışsın... esinede sen soyleme bosver onlar desin... sen dersen hemen kocasina yetistirdi derler cunki ben bunu yasadim... kendileri soyler sanardim hep ben derdim meger o sinsiler ortaya bombayi atıp pimini bana cektiriyolarmis haberim yokmuş... simdi hepsi yag bal oldu ben kötü oldum... basta ailesini hic sevmeyen istemeyen adam ailesine tapar oldu.... tek hatam her duyduğumu kocama anlatmak oldu...Merhaba arkadaşlar.
Sen bu evin gelininin sen geleceksin bugüne kadar sen mi vardın kocamın yanında o kendini idare eder diyor ben kötü niyetli biri değilim nişanlılık sürecinde de çok üzdüğün şeyler yaşadığım için mesafemi koydum
Birisi kaçırır sonra,birakmasinTamam bakmayın da "ben yeni evliyim, kocamı bırakamam" nedir ya haahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?