- 29 Mayıs 2013
- 1.231
- 609
- 123
- Konu Sahibi Ezgi332333
-
oğluşunu paylasamayan annelerden o zaman isin daha zor o zaman bilmiyorum biraz zamana birak izle bakalim sen elinden geldigince saygili davran en son konusursun bir hatammi oldu gibisinden neden boyle davraniyorsunuz bana de25 yaşında sevgilim ben 22. Hemen evlenicez demiyoruz ilişkimizi yaşamaya bile izin vermiyo.
Askerliğini yaptı geldi sevgilim çalışıyor güzel bir mesleği var
İkimizde karadenizliyiz. Mezhep farkıda yok
Ben doktor asistanıyım sevgilim muhasebe bürosunda çalışıyor. Gelirlerimiz aynı
Annesinin tek sıkıntısı benim yani ben olmam. Çok geziyomuşum. Oğluyla pazar günleri bulusuyomusum o bile sıkıntı. Tanısmaya gittiğimde çook önceden susamıştım heyecanlanmıştım bana su getirdi sevgilim ona bile laf yaptı . Yap yap diye
benim kv de de beni istemiyordu.Sevmesin istemesin. Sadece saygı duysun evliliğimize. Ama öyle yapmıcak işte
Anladım birde şuna dikkat et derim sevgilin sanırım annesinin ne anlattığnı sana anlatıyor galiba ben öyle hissettim eğer öyleyse bu evlenincede devam eder senin anlattıklarını ona onun anlattıklarını sana anlatırsa o evde huzur olmaz.Korkularım bunlar işte... ama ayrılamıyoruz çok seviyoruz. Sorunlarda çözülmüyor. Nasıl bir duruş sergiliyicem onu bilmiyorum
oğluşunu paylasamayan annelerden o zaman isin daha zor o zaman bilmiyorum biraz zamana birak izle bakalim sen elinden geldigince saygili davran en son konusursun bir hatammi oldu gibisinden neden boyle davraniyorsunuz bana de
benim kv de de beni istemiyordu.
eşim sana laf düşmez, ben evleneceğim deyip annesini susturdu.
amma velakin, evlendik. anasının sözünden çıkmaz oldu. her günümüz tartışmayla geçti. annesi ne derse o doğru oldu.
1. ayın sonunda boşanma kararı aldım. eşim ciddi olduğumu görünce, annesine tavır aldı.
sonuç, 13 yıllık evlilik, akrabalarla dünürlerle küslük.
düğünde, bayramda insan akrabalarla beraber "aile" olmayı arıyor.
Anladım birde şuna dikkat et derim sevgilin sanırım annesinin ne anlattığnı sana anlatıyor galiba ben öyle hissettim eğer öyleyse bu evlenincede devam eder senin anlattıklarını ona onun anlattıklarını sana anlatırsa o evde huzur olmaz.
sevgilini test et.Bende kocaman bir aile olmak isterdim ama kendi bunu seçiyor. İşte korkularım ilerde eşimle aramın kötü olması :/
sevgilini test et.
annesini eleştir.
asla evimize gelemez de mesela.
annen hasta olursa bakmam, sen her zaman ona gidemezsin gibi gibi.
bakalım sevgilin ne yapacak?
Adın "GELİN" senin daha ne olsun. Sen birşey yapmasan da maalesef el kızı olduğun için istemiyor seni. Hiç sordun mu sevgiline annen başkasını mı istiyordu diye?merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
Canım sana bir arkadaş, kardeş tavsiyesi nasıl kabul edersen.Çok kavga etti çok şeyler oldu. Evi bile terk ediyodu. Ama annesi sonuçta nereye kadar. Laf ettirmiyo hiç bir zaman. Ama annesi çok farklı bir kadın nasıl desem arsız biri. Ben istiyorum olucak laf söyleyemezsiniz diyo. Agırlıgını koyuyor. Ama onlar yine aynı.
Canım sana bir arkadaş, kardeş tavsiyesi nasıl kabul edersen.Çok kavga etti çok şeyler oldu. Evi bile terk ediyodu. Ama annesi sonuçta nereye kadar. Laf ettirmiyo hiç bir zaman. Ama annesi çok farklı bir kadın nasıl desem arsız biri. Ben istiyorum olucak laf söyleyemezsiniz diyo. Agırlıgını koyuyor. Ama onlar yine aynı.
İş kocada biter, ben hep bunu soylerim.. Gerekeni soyleyip sınır cizebiliyorsa, onlar icin seni kirip uzmuyorsa idare edilebilir..merhaba arkadaşlar. Biraz içinde bulunduğum durumdan bahsedip sizinle paylaşmak istiyorum. 4 yıllık bir ilişkim var. sevgilimi çok seviyorum oda beni çok seviyor. fakat annesiyle tanıştığım günden beri annesi beni sevmiyor. ortada kesinlikle ona yaptığım bir saygısızlık en ufak olumsuz bir şey yok. bu bizim ilişkimizi çok etkiliyor. annesi sevgilimle tartışınca hep benden biliyor o kız yüzünden dimi diye. gece telefonla konusuyoruz sevgilimle eve geç geliyor mesela. sevgilimle durduk yere tartısıyolar. benimmle konustugunu bildikleri halde arkadan ben duyuyim diye bana laf atıyolar. ama ben herşeye susuyorum sevdiğimin hatrına. oonunda elinden bişey gelmiyor. kavga ediyo daha kötü oluyo. kavga etmiyo mantıklı konusmaya çalışıyo ama bu sefer onlar üste çıkıyor. halbuki ben aramızda söz veya nişan olmadığı için onların ailesinin içine bile fazla girmemeye çalışıyorum. ne zaman nişan olur düğün olur ozaman onlarla samimi olurum anne kız ilişkimiz olur veya ablasıyla abla kardeş ilişkimiz olur diye bekliyordum. ama hiç bir şey yapmadıgım halde hiç bir olumsuz tek kelime etmediğim halde beni istemiyorlar. kendi anneme yaşadığımı başkası yaşamıış gibi çıtlattım. oda beni istemeyen aileye asla gitmem o kişiyle evlenmem sonuçta ailesiylede evleniyosun diyo. bugün okadar sıkıntı içindeyim ki... paylaşacak kimsem yok. ablam var ama ona bunları anlatırsam hemen ayrıl olmaz böyle evlilik der. ama ben sevgilimi çok seviyorum. annen neden beni sevmiyor diye soruyorum oda okadar mantıksız şeyler söylüyolar ki ben bile sinir oluyrum diyo o da çaresiz. ailemi ben çok iyi biliyorum sen bişey yapmadıgın halde seninle olmamı istemiyolar. atsan atılmaz diyor. katlanıcaz diyor. bana nolur akıl verin ne yapmam gerek??
Benimkinin yaptığı.Zannetmeki tanıyınca seni sever. Sen şimdi bana bir şans verse sevecek diye düşünüyorsun belki ama olsa olsa en fazla oğlunu kaybetmemek için kabul etmiş gibi yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?