• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaynanam burun estetigimi gereksiz buluyo

Kardeşim memnun kaldı. Ama biz Almanyadayiz. Türkiyede de iyi araştırın. Benim bir kuzenimin burnunu mahvettiler orda. Ben her estetik ameliyatdan önce sebeplerinin sorgulanmasi taraftariyim. Her yerde estetik olan ve yapılmış yüzlerle karşı karşıya kalıyoruz. Heleki sosyal medyada. Gidecek doktorunuz dedigim gibi iyi araştırin.
Anlıyorum. Burda da bir sürü insanın ameliyat sonucu hüsran olmuş o yüzden bir yandan hiç bulaşmasam mı diyorum. Bakalım. Teşekkür ediyorum

@etacarinea söyleyince konularınıza baktım daha 2.5 hafta önce yaptırmışsiniz ve şişlikler varmış..kadincagiz da halînizı görüp "ne gerek vardı bunca eziyet çekmene ,zaten güzeldi burnun" demiş olabilir.Yalniz büyük cesaret millet virüs korkusuna hastahaneye gitmemek için neredeyse karnındaki bebeğini dogurmayacak siz estetik yaptırmış siniz
aynen cesaretliyimdir sadece oneri istedigim bir posta bu kadar kudurup iki ayri yorum yapmaniz sasirtici😌😌😌 daha cevap vermeyecegim size

aynen cesaretliyimdir sadece oneri istedigim bir posta bu kadar kudurup iki ayri yorum yapmaniz sasirtici😌😌😌 daha cevap vermeyecegim size
İnşallah aldığınız anestezi sizde kalıcı hasar bırakmamıştır da 5 gün sonra gelen bu cevabınız beyin hasarinizin işaretlerinden değildir :işsiz:

İnşallah aldığınız anestezi sizde kalıcı hasar bırakmamıştır da 5 gün sonra gelen bu cevabınız beyin hasarinizin işaretlerinden değildir :işsiz:
yok gayet iyiyim merak etmeyin narkoz almamaniza ragmen bir beyin hasari olmasi suphesiyle asil siz korkularinizi arka plana atip bi doktora gorunun bence😉😉

Seninki yine iyi burnuna karışmış, benim ki banyoya yaptırdığım duşa kabine karışmıştı, ne gerek varmış suları çek çek le itivericekmişim.
Derler...
Ne derler...
Ne derlerse desinler...
Tınnn...

Seninki yine iyi burnuna karışmış, benim ki banyoya yaptırdığım duşa kabine karışmıştı, ne gerek varmış suları çek çek le itivericekmişim.
Derler...
Ne derler...
Ne derlerse desinler...
Tınnn...
dogru...

Back
X