Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlıyorum. Burda da bir sürü insanın ameliyat sonucu hüsran olmuş o yüzden bir yandan hiç bulaşmasam mı diyorum. Bakalım. Teşekkür ediyorumKardeşim memnun kaldı. Ama biz Almanyadayiz. Türkiyede de iyi araştırın. Benim bir kuzenimin burnunu mahvettiler orda. Ben her estetik ameliyatdan önce sebeplerinin sorgulanmasi taraftariyim. Her yerde estetik olan ve yapılmış yüzlerle karşı karşıya kalıyoruz. Heleki sosyal medyada. Gidecek doktorunuz dedigim gibi iyi araştırin.
evet istiyorum problem nedir?Varmış zaten ..konu sahibi arkadaş çene estetiği de yaptırmak istiyor
hayır benParayı o mu verdi?
hahahahahaahahahahahMemelerini de 90 C yaptir bi daha burnuna laf soylemez
Seni doğal halinle beğenmiş demek ki.Gözü alışınca söylemezkendimi daha iyi hissetmek icin yaptigim burun estetigini kaynanam gereksiz buluyo surekli laf sokuyo kavga etmemek icin cok zor duruyorum
yoo siz sormadan ben soyledim zatenYeni üye ve her mesaj estetikle ilgili.
Hangi doktora yaptırdınız diye mi sormamız gerekiyor?
aynen cesaretliyimdir sadece oneri istedigim bir posta bu kadar kudurup iki ayri yorum yapmaniz sasirtici@etacarinea söyleyince konularınıza baktım daha 2.5 hafta önce yaptırmışsiniz ve şişlikler varmış..kadincagiz da halînizı görüp "ne gerek vardı bunca eziyet çekmene ,zaten güzeldi burnun" demiş olabilir.Yalniz büyük cesaret millet virüs korkusuna hastahaneye gitmemek için neredeyse karnındaki bebeğini dogurmayacak siz estetik yaptırmış siniz
Laf sokmak değil bu. Bazen annelerimiz böyle karışırlar her şeye. Bence canınızı sıkmayın buna. Kötü bir niyeti yoktur. Geçti gitti artık memnunum şimdiki burnumla, boşver artık sende de gül geçne gerek vardi bosuna masraf burnun zaten guzeldi vs
İnşallah aldığınız anestezi sizde kalıcı hasar bırakmamıştır da 5 gün sonra gelen bu cevabınız beyin hasarinizin işaretlerinden değildiraynen cesaretliyimdir sadece oneri istedigim bir posta bu kadar kudurup iki ayri yorum yapmaniz sasirticidaha cevap vermeyecegim size
yok gayet iyiyim merak etmeyin narkoz almamaniza ragmen bir beyin hasari olmasi suphesiyle asil siz korkularinizi arka plana atip bi doktora gorunun benceİnşallah aldığınız anestezi sizde kalıcı hasar bırakmamıştır da 5 gün sonra gelen bu cevabınız beyin hasarinizin işaretlerinden değildir![]()
dogru...Seninki yine iyi burnuna karışmış, benim ki banyoya yaptırdığım duşa kabine karışmıştı, ne gerek varmış suları çek çek le itivericekmişim.
Derler...
Ne derler...
Ne derlerse desinler...
Tınnn...