Kaynanam gerçekten problem

ne kadar harcıyorsunuz toplam kaynananıza?

Valla kaynananın 12saat bakıp haftasonu bakmamasından bu kadar sikayetciysen tutacaksın bakıcıyı vericeksin saatlik parasını ona baktırıcaksın
Veya cık işten bi zahmet kendin bak kadında calısmak mı istiyor hayatını yasamakmı istiyor ne yaparsa yapsın sizi baglamaz

Kaynanızın çocuğunuza bakmasıni bir iyilik değil de onun görevi gibi görüyorsunuz
Üzülüyorum şimdiki yaşlılara çocuklar büyütülüyor sonra bi de torunlara bakılıyor valla ben olsam bana güvenip mi yaptın çocuğu derim gezmemin hesabinı da sana verecek değilim derdim

Kadın nasıl yaşadığı, gezdiği, tozduğu sizi hiç ilgilendirmez! Bakıcıya vereceğiniz parayı veriyorsunuz sayın. Kocabıza anlatın yada “Annen seni doğurmuş, büyütmüş, okutmuş, meslek sahibi yapmış ama totişini kaldırıp çalışmamış. Hem haftaiçi/haftasonu demeden çocuğumuza baksın. Hem gitsin çalışsın, ona harcadığımız paralar benim gözüme batıyor. ” diyin.

Pes...haftaici de haftasonu da sizin çocuğunuza baksın öyle mi? Vakti zamanında sigortalı bir işte çalışmamasinin bedeli 7/24 sizin çocuğunuza bakmak mi? Çocuğunuzun rızkını bakıcıya verince anlarsınız hem paranız gider hem içiniz gider acaba bakıcı nasıl davranıyor çocuğuma diye.kv yi sevmeyebilirsiniz ama işinize yarıyor ve size maddi yükü yok emin olun.ikna olmak isterseniz en aşağı 2500-3000 TL ye bir bakıcı tutun

Ee sırtından geçiniyo dediğinde kadinın oğlu kimin sırtından geçinecek başka

Kaynananız = gelecekteki ben.
Çocuğumu doğurmuş büyütmüşüm bi zahmet düğününü yapsın,çocuğuna bakıcı tutup baksın. He yok bunların sorumluluğunu taşıyamıyorsa da evlenmesin. Çocuğu doğurup büyütüp evlendirip karısıyla gece gezsin,keyfi yerinde olsun diye onun çocuğuna da bakıp kendi keyfimden mi ödün vericem? Az yesinler de uşak tutsunlar.

Hyr 60 yaşına kadar sadece kendi için yaşadı. Başkaları 40 günlük bebeğini bırakıp ilerde kimseye muhtaç olmamak için çalışırken benimki nolurum diye düşünmeden film artisleri gibi hayat yaşadı. Sizin aileniz ömür boyu sizin için uğramıştır. Minnet duyarsınız dimi şimdide emeklidir kendi yağında kavruluyo kimseye muhtaç diildir büyük ihtimal.

Şikayet etmesi gereken kişi siz değil kayınvalideniz, çünkü haftaiçi sürekli çocuk baktığı halde haftasonu kendine vakit ayırması suç görülüyor, kadının gezmesinden size ne??? Siz de gezebilmek için ona haftasonu da çocuk baktırmak istiyorsunuz ama kadın köleniz değil çocuk da kendi çocuğunuz, bakmaya mecbur olan sizsiniz.

Oturduğunuz evi kocanız mı çalışıp aldı???

Bu ne bicim üslup ne bicim konusma tarzi. Kadin sabah 7 aksam 7 cocuguna bakiyormus, haftasonu gezmeye gidecekseniz cocugu da alin goturun. Haftasonu da bakmak zorunda mi kadin? Gunde 12 saat bi bakici tutsan en az 1500 tl verirsin. Kadinin harcligi faturalari mi batiyor size? Madem begenmiyorsun tut bir bakici kardesim.
Ayrica kadinin gezmesi tozmasindan sana ne?

Ya gerçekten kayınvalideleri de anlamaya başladım artık, bugün bu kaçıncı başlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…