1liraya yakın harcıyoruzne kadar harcıyorsunuz toplam kaynananıza?
Amin900 lira sigorta ödeyemiyorsunuz, her harcamasını biz veriyoruz diyorsunuz. Aylık ne kadar gidiyor kayınvalideniz için? Bakıcıya daha fazla verir üstüne sigorta yaptırırsınız.
Yuh ya cidden sinirim bozuldu. Kadına verdiğiniz parada gözünüz kalıyor bir de her aradığınızda ulaşıp çocuğu bırakıp gezmeye gitme peşindesiniz. Günde 12 saat çocuğuna bakıyor ama verdiğin harçlıkla faturada gönülsüzsün. Millet bakıcılara kaç para ödüyor haberiniz var mı? Hafta sonu da düşün bari kadının yakasından, köleniz değil ya hani.Hafta sonu bi akşam oğlumu bırakıp eşimle dışarı çıkalım kafa dağıtalım diyoruz mesela, kendisini evde bulabilirsek yada Bi programı yoksa çıkabiliyoruz.
Bakıcı tutup kv yi evden kovun madenHyr 60 yaşına kadar sadece kendi için yaşadı. Başkaları 40 günlük bebeğini bırakıp ilerde kimseye muhtaç olmamak için çalışırken benimki nolurum diye düşünmeden film artisleri gibi hayat yaşadı. Sizin aileniz ömür boyu sizin için uğramıştır. Minnet duyarsınız dimi şimdide emeklidir kendi yağında kavruluyo kimseye muhtaç diildir büyük ihtimal.
Eşine ne sabır versin o da buna uymuş hafta sonu annesini arıyor çocuğa baksın da gezmeye gidelim diye. Kadının hafta içi 12 saat baktığı yetmiyor ya. Nankörlere bak.Allah kayınvalidenize ve eşinize sabırlar versin
Cocugu da gezmeye goturmuyor annesi babasi. Cocuk sanki fazlalik. Insan haftaici 12 saat gormezse haftasonu cocuguyla vakit gecirmek ister. Kendi cocugunu postalayamadi diye uzuluyor.Eşine ne sabır versin o da buna uymuş hafta sonu annesini arıyor çocuğa baksın da gezmeye gidelim diye. Kadının hafta içi 12 saat baktığı yetmiyor ya. Nankörlere bak.
Burda böyle yazıyorsa adamı kimbilir nasıl darlıyordur..Eşine ne sabır versin o da buna uymuş hafta sonu annesini arıyor çocuğa baksın da gezmeye gidelim diye. Kadının hafta içi 12 saat baktığı yetmiyor ya. Nankörlere bak.
Çocuğu kadına yapmışlar herhalde. Her an emirlerinde olacak da alıp bakacak. Bakıcı tutsalar ayda 2 bin tl'den aşağı vermeyecekler, onu canları isteyince arayıp gel de diyemezler. Keyfe gel.Cocugu da gezmeye goturmuyor annesi babasi. Cocuk sanki fazlalik. Insan haftaici 12 saat gormezse haftasonu cocuguyla vakit gecirmek ister. Kendi cocugunu postalayamadi diye uzuluyor.
Bir de kayinvalide gencken calisip birikim yapip bu haspama bagislayacakmis. Cocuguna bakip ustune para verecekmis bir de. Ben şok
Ya gerçekten okumamışsınız yada anlamamışsınız neyle yapıcak düğünü neyle alıcak eşyayı hanımefendi iş güç ne bilmemiş diyorum. Biz yaptık eşimle herşeyimizi kendi başımızaDüğün yapsın, ev alsın, eşya alsın, çok gezmesin evde otursun, torun olunca toruna baksın sesini çıkarmasın, maddi beklentisi olmasın. Siz nerenin prensesisiniz acaba?
şey derler arkamızdanErkek annesi olursam bir gün, gelinimin çocuğuna parayla bakacam
Ben zaten senin beklentilerini saydım. Malum "totişini" kaldırmamış ya düğünün için, hala içinde kanıyor bu yara.Ya gerçekten okumamışsınız yada anlamamışsınız neyle yapıcak düğünü neyle alıcak eşyayı hanımefendi iş güç ne bilmemiş diyorum. Biz yaptık eşimle herşeyimizi kendi başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?