Kaynanam gerçekten problem

Hafta sonu bi akşam oğlumu bırakıp eşimle dışarı çıkalım kafa dağıtalım diyoruz mesela, kendisini evde bulabilirsek yada Bi programı yoksa çıkabiliyoruz.
Yuh ya cidden sinirim bozuldu. Kadına verdiğiniz parada gözünüz kalıyor bir de her aradığınızda ulaşıp çocuğu bırakıp gezmeye gitme peşindesiniz. Günde 12 saat çocuğuna bakıyor ama verdiğin harçlıkla faturada gönülsüzsün. Millet bakıcılara kaç para ödüyor haberiniz var mı? Hafta sonu da düşün bari kadının yakasından, köleniz değil ya hani.
 
Bakıcı tutup kv yi evden kovun maden
 
Eşine ne sabır versin o da buna uymuş hafta sonu annesini arıyor çocuğa baksın da gezmeye gidelim diye. Kadının hafta içi 12 saat baktığı yetmiyor ya. Nankörlere bak.
Cocugu da gezmeye goturmuyor annesi babasi. Cocuk sanki fazlalik. Insan haftaici 12 saat gormezse haftasonu cocuguyla vakit gecirmek ister. Kendi cocugunu postalayamadi diye uzuluyor.
Bir de kayinvalide gencken calisip birikim yapip bu haspama bagislayacakmis. Cocuguna bakip ustune para verecekmis bir de. Ben şok
 
Beni de hem üslubunuz,
hem bakış açınız çok rahatsız etti.
Ne demek eş annesine 'cingen gibi' demek?
Roman vatandaşlarımızı aşağılamaya hakkınız yok.Onlar da insan.
Ne demek,'Totişini kaldırıp' çalışmamış.
Bu kadar maddiyata düşkünseniz,
daha zengin bir eş adayı bulsaydınız.
8 yıllık beraberliğinizde,sorup öğrenseydiniz eşinizin ve ailesinin maddi şartlarını.
Sabah 7:00-akşam 19:00,günde 12 saat çocuğunuza bakan 60 yaşındaki bir kadına, hafta sonu da çocuk baktırma derdindesiniz.
Gerekçeniz kafa dağıtmak.
Kusura bakmayın,haklı bulmadım sizi.
Hem anneyim,hem evlat,hem de gelin.
Uğraştım ama hak veremedim.
 
Yazmiyim diyorum ama bazen lafı hakediyosunuz. Zamanında sunu yapmıs yemiş içmiş gezmiş. Oglu çalışmıs anası harcamış. Siz o zaman yoktunuz neyin kinini güdüyorsunuz. Kadın yine sizin cocugunuza bakıyor. Allah razı olsun demiyorsunun da. Şu kdr para veriyoruz masrafını faturasını ödüyoruz diyip bide kadına haftasonu cocuga bakmıyo diyede kızıyorsunuz.
Eee napmak istiyorsunuz siz?
Para vermeden geceli gündüzlü torununa baksın evinizi yalasın yutsun yemegide yapsın. Hatta sen çalısıyosun gecede o baksın.
Siz torun sahibi olunca böyle yapın olurmu.
Süper babaanne...
 
Bence sorun olan sizsiniz. Kadın zaten günde 12 saat çocuğunuza bakıyor. Haftsonunu kendine ayırdığı için verdiğiniz harçlık gözünüze batıyor. Vay anasını yaa. Halbuki kadın sizin çocuğunuza 7/24 saat bakmak zorunda!! Değil mi?! Kadının hayat tarzından size ne? Namussuzluk mu yapıyor?
Geziyor, tozuyor, hayatını yaşıyor. Oh, helal olsun valla. Yemesin, yedirsin. İçmesin, içirsin. Giymesin, giydirsin. Saçını süpürge etsin. Çoluk çocuk bittiğinde de torun baksın. Sonra antidepresanlarla ayakta dursun.
Bence bu kadar nankör olmayın.
 
Kadının yaşı olmuş 60. Beklentileriniz sizce de çok zalimce değil mi? Kaynananız istediğiniz saatte gelsin gitsin, bebek baksın, ha bu arada geçimini sağlayacak parası olsun. Hangi arada çalışcak?

Kadını ya tamamen özgür bırakın, kendi işinizi kendiniz halledin, ya da tamamen sahiplenin hiç bir şeye muhtaç olmasın. Siz sağda solda da konuşuyorsunuzdur bu şekilde. Kulağına gider, aylık 2500 tl bakıcı masrafınız çıkar. Bir kayınvalideye üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. Akşamları da çıkamıyorsunuz zaten, ara ki bulasın bu vicdanı...
 
Çocuğu kadına yapmışlar herhalde. Her an emirlerinde olacak da alıp bakacak. Bakıcı tutsalar ayda 2 bin tl'den aşağı vermeyecekler, onu canları isteyince arayıp gel de diyemezler. Keyfe gel.
 
Düğün yapsın, ev alsın, eşya alsın, çok gezmesin evde otursun, torun olunca toruna baksın sesini çıkarmasın, maddi beklentisi olmasın. Siz nerenin prensesisiniz acaba?
Ya gerçekten okumamışsınız yada anlamamışsınız neyle yapıcak düğünü neyle alıcak eşyayı hanımefendi iş güç ne bilmemiş diyorum. Biz yaptık eşimle herşeyimizi kendi başımıza
 
Ben zaten senin beklentilerini saydım. Malum "totişini" kaldırmamış ya düğünün için, hala içinde kanıyor bu yara.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…