- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Düğünden önce eşimle bir sorunum yoktu ki ama iyi etmiş evlenmişim asıl çatladıkları buKafana silah mi dayadilar evlenmeseydin
Ozaman niye sikayet ediyorsun beni issiz sorumsuz adamla evlendirdiler diyeDüğünden önce eşimle bir sorunum yoktu ki ama iyi etmiş evlenmişim asıl çatladıkları bu
Oğullarını zaten biliyorlar seslerini kessinler diyorum hem suçlu hem güçlü olunmazOzaman niye sikayet ediyorsun beni issiz sorumsuz adamla evlendirdiler diyeonlarda diyorlardir iyiki bunla evlendirdik tereliye tereliye geziyor diye
Niye suclular iste onu diyorum isine gelmiyorsa evlenmeseydin yada gidersin onlar niye sucluOğullarını zaten biliyorlar seslerini kessinler diyorum hem suçlu hem güçlü olunmaz
Niye suclular iste onu diyorum isine gelmiyorsa evlenmeseydin yada gidersin onlar niye suclu
Evlenmeyeydin zorladilarmi gerçi hayatlarının hatasını yapmışlar ama sen lokum götür misafir gibi kocan çalışmiyo diye pazar görsünler niye mecbur onlar anne baba diye demi çalış da yap pazarını marketini millet boşa mı çalışıyoEşimin sorumluluk sahibi olmadığını bilen onlardı ben değil eşimle severek değil görücü usulü evlendim birkaç ayda
Kimsenin bize pazar yaptığı yok rahat olun eşimin beklentisi var karşılanmayınca anlayacak "paranız yoksa verelim "in düzmece olduğunu :))Evlenmeyeydin zorladilarmi gerçi hayatlarının hatasını yapmışlar ama sen lokum götür misafir gibi kocan çalışmiyo diye pazar görsünler niye mecbur onlar anne baba diye demi çalış da yap pazarını marketini millet boşa mı çalışıyo
Esinizin ne hakla öyle bir beklentisi var ?Kimsenin bize pazar yaptığı yok rahat olun eşimin beklentisi var karşılanmayınca anlayacak "paranız yoksa verelim "in düzmece olduğunu :))
Bacım genel olarak bakıyorum da durumun varsa terapiye gitsen diyorum. Suçlamak için demiyorum ama çok dolmuş için. Derdini bilen birine anlat sana yardımcı olur. Tamam insanlar seni üzmüş ama bazı anlattığın şeyler de o kadar gereksiz şeyler ki. Bak mesela cereze takilmissin. O insanlara daha da kinlenmek için sebepler çıkarıyorsun. Halbuki içini ferah tutup daha olumlu yöne evrilmen lazım. Ömründe. Ömür gider böyle. Yuvan da riske girer. Önemli olan kocanla sensin
Elalem için değer mi kötü enerjiyle yasamaya
Harikasınız yaaa :)))Aman tanrım ne diyorsun... Offf ben hiç hayatımda badem Antep fıstığı ve fındığı bir arada görmedim. Benim hiç kuruyemisim olmadı apla. 10 gram leblebi alır kavanoza koyar arada kapagini açıp koklayıp geri kapatırız.
Bedeli ağır oldu iki gün banlandim iş geyiğe döndü çünküHarikasınız yaaa :)))
Yaaa çok üzüldüm. Ama cuk diye oturmuş.Bedeli ağır oldu iki gün banlandim iş geyiğe döndü çünkü
Seninde yemek olayın düzmece degilmiydi canisi onlarda onu anladıKimsenin bize pazar yaptığı yok rahat olun eşimin beklentisi var karşılanmayınca anlayacak "paranız yoksa verelim "in düzmece olduğunu :))
Evlenmeseydin bu senin problemin.Eşimin sorumluluk sahibi olmadığını bilen onlardı ben değil eşimle severek değil görücü usulü evlendim birkaç ayda
Bunlari alkış almak için anlatmadim kaçarak evlendim ve asla beni pişman etmedi 12 yıllık evliyim ve hala aynı aşk duygularımız devam ediyor ne var bu kadar kindar olmasanız veya arkalarından bu kadar söylenmeseniz burda o kadar çok kişi size hatalisiniz bi lokumun konturun lafini yapıyorsun çalışıp başka şeylerle ilgilenin diyorlar onlar da kötü oluyor dönüp bir kendinize bakıp bence doktora gitmelisiniz zira yakında kafayı sıyırmanıza az kalmışAaay ne iyi kaplisiniz bugün ki alkışlar size...Siz kaçarak evlenip herşeyi boşvermişsiniz bende bunu seçebilirdim ama yapmadım en doğru şekilde evlenmek istedim.Verilen sözler tutulmadı,eşimin ailesi tarafından defalarca enayi yerine kondum,tüm bunları yaşayıp eşimi sevmeye çalışırken onun çarşı pazardan anlamaz hesabını bilmez biri olduğunu farkettim ve sonuç eşim üç ay önce işten çıktı iki ay yattı son bir aydır iş arıyor görünümünde ortalarda geziyor ama gram samimiyetine inanmıyorum çünkü hep yaptığı şey buymuş birkaç yıl çalışıp birkaç ay kafa dinlemiş ve ailesi böyle bir adamı evlendirdi severek değil görücü usulü oldu.İnsan yaptığı şeylerin karşılığını görmek ister ama ben bir nebze görmedim ve onlara karşı artık hiçbirşey içimden gelmiyor.
Eşiyle görücü usulü evlenmiş ama iyiki evlenmiş kaynanasi ve gorumcesi kiskaniyo cunku oda sirf onlari kiskandirmak icin evlenmis kinadada çerez dağıtmışlar ama kız tarafı dağıtmış normalde erkek tarafı aliyomus ama canim senin benim gibi leblebi falan diil taaammiArkadaşın konuları dikkatimi çekiyor. 50 sayfa da yorum var ,ben aslinda cahil olduğunu da düşünmüyorum ama sanırım biraz kindar.
Okudugum kadarıyla kocasi işsiz,kaynanasi ve kaynanasinin cevresine kin duyuyor düğününü mahvetmisler,doğulu,görücü usulu evlenmis,şu ara da eşiyle de problem yaşıyor.
Lebleebi de nisan dami dağıtmışlar ?
ya tamam tamam bu konudan sıkıldık yok mu bir gelişme yeni konu açsan ya
ya tamam tamam bu konudan sıkıldık yok mu bir gelişme yeni konu açsan ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?