- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
Hiç sanmıyorum çocuğumu kendisine bırakacağımı açıkçası karşılığı gelir diyede çekinmiyor değilim ben istemem yani.Bakacak kimse yoksa ve sadece bir iki gece ise Gitmeniz lazım. Siz o ailenin üyesisiniz artık. Yarın bir gün çocuğunuz olunca kayınvalideme bırakayım da bir işimi göreyim diyeceğiniz zamanlar olacak... karşılık olarak bakmayın aile olmanın gerektirdiği bir şey. Sohbet etmenize gerek yok. İhtiyaçlarını giderin yeter bence.
Tabiki de gidin. Hastalik bu. Insanlar akrabalar aileler bugunler icin var.Yarın ameliyat olacak bugünden yatışı yapıldı ama aynı odada yeni doğum yapmış bir anne ve bebeği varmış erkek girmesin istemişler.Görümcemin çocuğu var o gidemez.Bir ben kaldım geriye bu gece önemli değil ama yarın kesin biri lazım.Ne yapmalıyım derdim iyi gelin gibi görünmek falan değil ama gitsem biliyorum konuşmam muhabbet etmem.Yeni doğum yapmış kadınla daha çok muhabbetimin olacağı kesin.Şimdi ne yapmalı?
Doğum yapanlarla aynı odaya verileceği kimsenin aklına gelmemiş demek ki kendi kızı özel hastanede doğum yaptı normalde kaynatam kalacaktı ama onu eve yollamışlar.İyi de kadın doğum servisinde yatacak kadının yanında (özel oda değilse ) zaten kadın refakatçi olması gerektiği dusunulemedi mi?
Boynuna sarılıp annecim annecim diyemem samimiyetsiz şekilde ben bir saat görmek istemezken koca gün gece nasıl geçer...Bunu da kadının burnundan getireceksen yapma.
Çocuk beni tanımıyor ayrıca neden ben bakayım ne alaka kim doğmuşsa o baksın.Çocuğa sen bak görümcen annesinin yanına gitsin sonuçta kızı ya daha rahat eder kv.
Keşke önden konuşup sorsalarmis ...e sen zaten düğüne gideceksin , senin alt katında kiracısı ve yakın arkadaşı oturuyordu diye hatırlıyorum artık o kalır.Doğum yapanlarla aynı odaya verileceği kimsenin aklına gelmemiş demek ki kendi kızı özel hastanede doğum yaptı normalde kaynatam kalacaktı ama onu eve yollamışlar.
Düğün haftasonu bende kalsam bugün yada yarınn kalırım düğüne gitmeyecek değilimDüğün vardı onu ne yaptın tereliye? Sen git madem yanında kalacak kimse yok konuşma yanında kal yeter.
Bu kadar kin bünyene zarar. Gerçekten.Boynuna sarılıp annecim annecim diyemem samimiyetsiz şekilde ben bir saat görmek istemezken koca gün gece nasıl geçer...
Gitme tereliye gitme emin ol sendende öyle bir beklentileri yoktur zaten .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?