- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.253
- 133
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
en doğru şekilde evlenmek means:
nişan çerezi (badem, antep fıstığı ve fındık) ✔
imam nikahında damadın teyzesi tarafından istenmemek ✔
karşılıklı beddualar ✔
her türlü nefret edilen kv ve kp evinde oturmak ✔
en en en önemlisi işsiz koca ✔
Ah sassy ,o teyzesi degil,annesinin teyzesiymis,gecen gün ben de teyzesi yazım diye bana 'tüm konularimi tekrar oku' ödevi verdi, size de aynı ödevi vermeden düzeltin bu tamiri zor hatayı.
Ben önümdeki boşanma dosyasını bitirince konuları baştan okuyup ,ödevimi layıkıyla yapmayı planlıyorum bakalım becerebilecek miyim...
ben çok çalışamamıştım zaten ya dersime, zaten tereliye takmıyor beni, bir şey demez umarım yoksa kabak çekirdeğime sarılıp sabaha kadar okurum ne yapayım...
Kabak çekirdeği mi? Offf lütfen badem, fındık neden değil neden?ben çok çalışamamıştım zaten ya dersime, zaten tereliye takmıyor beni, bir şey demez umarım yoksa kabak çekirdeğime sarılıp sabaha kadar okurum ne yapayım...
Kabak çekirdeği mi? Offf lütfen badem, fındık neden değil neden?
Nişana beni de çağırın lütfen ünlü bir üyenin dediği gibi " Hayatımda öyle bir çerez yememiş" olabilirim.kaynanama söyledim nişanda alcak, o almazsa da en alasından babişkom alcak ben de yıllarca bunu konuşucam
o zamana kadar perhiz yapıyorum ben. alamıyor da olabilirim.
Sassy'cim.. Biraz elit olabilir miyiz lütfen? Kabak çekirdeği ne? Tereliye hanım çok kızar sonra lütfen ordan 20 kilo antep fındık badem alır mısın?ben çok çalışamamıştım zaten ya dersime, zaten tereliye takmıyor beni, bir şey demez umarım yoksa kabak çekirdeğime sarılıp sabaha kadar okurum ne yapayım...
Çekirdek çerez değilmiymiş ?Biliyorum yemediğinizi çekirdeği çerez sanan insan ne bilsin kıyamam
Tereliye, bacım, bak patates doğru söylüyor, artık kendini yıpratmayı bırak inanki hiç birşey için değmiyor, giden senden gidiyor, gerekiyorsa git bir piskokoğa anlat herşeyi rahatla, kendini doldurup durma yazık gençliğineAynen canım katılıyorum sana ama napabilirsin soyle bana. Bu insanların hamuru değişmez napabilirsin. Merhaba nasılsın diyip günü kurtarmaya bak artık. Sevmek zorunda değilsin zaten istediğin kadar söv arkalarından. Ciddiyim kanser yapar bu düşünceler seni
ya oraya sizin kendi misafirleriniz de gelmedi mi? yani çerezi aldın da sanki millete havadan "alın yiyin köpeklerrrr" diye helikopterden dağıtmışsın gibi anlatıyorsun. çerez lan bu nişanda en fazla ne dağıtabilirsin ki en alasından olacak? kendi nişanına gelen misafirlere vermişsin yani alıp da kaynananın evine koymamışsın. yazık millete iki lokma şey verip şokunu yıllardır atlatamamışsın sanki türkiyeyi doyurdun iki kuruşluk kabak çekirdeği olduğuna da eminim.
Eeee istemişler mi istememisler miHahahaha çok istediği gibi anlayan gördüm de sizin gibisini görmedim :)) o teyze kaynanası teyzesi ve nikahta değil düğünden birkaçgün önce evimizi bastı çoktan nikah olmuştu yani:)
daha geçen yazında diyordun ki şimdiye kadar diktatörlük yapmışlar adam kaç yaşından beri çalışıyor diye söylediklerin hep birbiriyle çelişiyor.? Herşeyin para olmuş senin sen bir dön huzuruna bak hanene bak huzur bulmak için bişeyler aramak varken sen neden hep olmayan şeyleri düşünüyorsun....Aaay ne iyi kaplisiniz bugün ki alkışlar size...Siz kaçarak evlenip herşeyi boşvermişsiniz bende bunu seçebilirdim ama yapmadım en doğru şekilde evlenmek istedim.Verilen sözler tutulmadı,eşimin ailesi tarafından defalarca enayi yerine kondum,tüm bunları yaşayıp eşimi sevmeye çalışırken onun çarşı pazardan anlamaz hesabını bilmez biri olduğunu farkettim ve sonuç eşim üç ay önce işten çıktı iki ay yattı son bir aydır iş arıyor görünümünde ortalarda geziyor ama gram samimiyetine inanmıyorum çünkü hep yaptığı şey buymuş birkaç yıl çalışıp birkaç ay kafa dinlemiş ve ailesi böyle bir adamı evlendirdi severek değil görücü usulü oldu.İnsan yaptığı şeylerin karşılığını görmek ister ama ben bir nebze görmedim ve onlara karşı artık hiçbirşey içimden gelmiyor.
Ben bu evde evlenmeden oturmayı istemedim zaten çünkü eşimin ailesini anlamıştım kim ister bir çivi çakmaya hükmü olmadığı altta kaynanasının bekçisi olduğu ve ona huzur vermeyen bir evde oturmayı?Eşimle defalarca tartıştım bir göz bir oda sobalı bir ev bulabilirdik çünkü ne yaptıysam ikna edemedim onlara muhtaç olan eşim ben değilim bu sebepten.
O kim ki beni istemesin hatta eşim dışında herhangi biri kim yani onlara mı düştü istedikleri olmadı olmayacakta çatlasınlar.Eeee istemişler mi istememisler mi
Evet gerçeğim yorumlarımda gerçekKonu sahibinin konularına denk gelince bazen acaba gerçek dışı mi diye düşünüyorum. Verdiği cevaplar ayrı bomba. Samimiyetle soruyorumbanabenigeriver gerçek misiniz?
Evet diktatörlük yapıp herşeyi elinden alıp hiçbirşeyden anlamaz hale getirmişler söylediğim hiçbirşeyin çeliştiği yok.Evin geçimini biz parayla karşılıyoruz sizin başka bir seçeneğiniz var galiba.Eşim biliyorum ki parası bittiği an benden istemeyip ailesinden isteyecek bakalım o zaman ailesi fatura mı ödeyecek çarşı pazar mı yapacak evladına göreceğim yine ne olduklarını anlayacak yine...daha geçen yazında diyordun ki şimdiye kadar diktatörlük yapmışlar adam kaç yaşından beri çalışıyor diye söylediklerin hep birbiriyle çelişiyor.? Herşeyin para olmuş senin sen bir dön huzuruna bak hanene bak huzur bulmak için bişeyler aramak varken sen neden hep olmayan şeyleri düşünüyorsun....
Eşin onlara muhtaç , sen eşine muhtaç.
Al birini, ötekine.
Kafana silah mi dayadilar evlenmeseydinAaay ne iyi kaplisiniz bugün ki alkışlar size...Siz kaçarak evlenip herşeyi boşvermişsiniz bende bunu seçebilirdim ama yapmadım en doğru şekilde evlenmek istedim.Verilen sözler tutulmadı,eşimin ailesi tarafından defalarca enayi yerine kondum,tüm bunları yaşayıp eşimi sevmeye çalışırken onun çarşı pazardan anlamaz hesabını bilmez biri olduğunu farkettim ve sonuç eşim üç ay önce işten çıktı iki ay yattı son bir aydır iş arıyor görünümünde ortalarda geziyor ama gram samimiyetine inanmıyorum çünkü hep yaptığı şey buymuş birkaç yıl çalışıp birkaç ay kafa dinlemiş ve ailesi böyle bir adamı evlendirdi severek değil görücü usulü oldu.İnsan yaptığı şeylerin karşılığını görmek ister ama ben bir nebze görmedim ve onlara karşı artık hiçbirşey içimden gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?