Ben maalesef bana yapılsın başkasına yapılsın haksız bulduğum yorum oldu mu üzülüyorum dayanamıyorum. Burda benim açtığım konularda olaydan sapıp sürekli başka yere çekenler hakaret edenler şunlar bunlar çok oldu ve konu sahibiyle empati yapıyorum. Destek almak için açılmış bir konu var, konu sahibinin durumu iyi değil, fakat bir de üstüne gelinen yorumları gördüm mü tahammül edemiyorum. Daha yapıcı da yorum yazabilirdiniz. Keza yazanlar da oldu. Onlar da belki sizin gibi para da para diye düşündüler ama fikirlerini önyargılarla ya da kadını damgalayarak değil daha güzel bir şekilde ifade ettiler. Bence bunu siz de yapabilirsiniz, herkes de yapabilir. Yani dünden beri okuyorum, maddiyat dışında birçok konu dönmüş aralarında, ama inatla maddiyattan vurmaya çalıştığınızda da kendimi susturamıyorum konuya hakim olduğum için. Mesela paraları yoktur, ev almayı düşünmemiş hazıra konmak istemişlerdir diye yazıyorsunuz ben de size şöyle şöyle olmuş diye açıklıyorum. Sonra gelip bilmiyordum öyle miymiş demek yerine böyle yazıyorsunuz. Yani sizin yazdığınız mesajların bu kişilerin evliliklerine faydası nedir? Biz boşanmalarına teşvik ediyorsak siz kadına paragözsün imasında bulunup kendi kendinize yanlış fikirler yürütünce siz mi yardımcı olmuş oluyorsunuz? Haksızlığa gelemiyorum kusura bakmayın. Konu sahibinin de elbet hatası vardır. Evet maddiyatın da dahil olduğu bir konu bu. Ama daha güzel şekilde dile getirebiliriz kalp kırmadan diye düşünüyorum.