Konuştum canım yine üzülen ben oldum . Şimdi hüngür hüngür ağlıyorum . Kaderim uzulmekE tamam gelip biz mi konuşalım?
Konuş önerilerine bile yanaşmıyorsunuz.
Suya sabuna dokunmadan temizlik olmayacak.
O zaman bu da benim kaderimmis, deyin.
Daha kolay olur her şey.
Hayırlısı.Konuştum canım yine üzülen ben oldum . Şimdi hüngür hüngür ağlıyorum . Kaderim uzulmek
Bundan sonra neyapmaliyim fikir verindemek ki sevmiyor.
tek seven sensin.
sizin çözümünüz yok üzgünümBelki aramızda benden daha iyi dusunenle4 vardır diye paylaşmak istedim . Çünkü artık bir şeyler yapmak istiyorum katlanmak istemiyorum .
Belkide..sizin çözümünüz yok üzgünüm
hele iyilik meleği gibi hamile halinizle sizi hıçkırıklara boğan kadını banyo yaptırarak hiçbir çözümünüz yok
aynen hayırlısı be gülümHayırlısı.
Vicdanlı olmamam gerekiyor anladimaynen hayırlısı be gülüm
böyle insanlar kendilerini çaresizliğe kendileri sürüklüyorlar
Cnm benim imkanın varsa uzağa yerleş senin eşin yine seni tutuyo benimm eşim beni bu kadar bile sahiplenmiyo vallahi ileriyi düşünüyorum da galiba biz 1 sene daha evli kalmayız o derece. Ama imkanın varsa uzağa yerleş benim eşim anasıgilden kopamıyo illa onlarla aynı çatı altında olurum diyoVicdanlı olmamam gerekiyor anladim
bak canım senin o hayattan kurtulman için çalışman birinci şartDemek istediğim daha önce bekarken çalıştım sigorta yok doğru düzgün para geçmedi elime m yani demem oki ben çok haksızlığa uğradım ve inan bana kimse ortaokul mezununa iş vermiyor. Zaten şimdi hamileyim bebek olacak nasıl çalışmayı düşünürüm. Kızımı kimsenin eline emanet edemem
Haklısın bende el işi yapıyorum ama kimse almıyor. Bende çabalıyorum ama hep boşa gidiyor . Ben kimseyi tanımıyorum orda yabancı gelinim çevrem yok bişeyim yok . Bebegim olunca mecbur benim bakmam gerekiyor anne sütü vermem gerekiyorbak canım senin o hayattan kurtulman için çalışman birinci şart
eğer iş bulamıyorum diyorsan el işi yapıpta öyle geçimini sağlağan bir sürü insan var
bak bende hamileyim tarlalarda çalışıyorum sonrada bebeğimi birine emanet edip yine çalışacağım
çocuğumun gözü önünde ezilen bir anne olmaktansa onu başkasına emanet ederim
Bizimkide anne kuzusu neyapacm bilmiyorum . Hayatta ailesini bırakıp uzağa yerleşmezCnm benim imkanın varsa uzağa yerleş senin eşin yine seni tutuyo benimm eşim beni bu kadar bile sahiplenmiyo vallahi ileriyi düşünüyorum da galiba biz 1 sene daha evli kalmayız o derece. Ama imkanın varsa uzağa yerleş benim eşim anasıgilden kopamıyo illa onlarla aynı çatı altında olurum diyo
bu hayata alış o zamanHaklısın bende el işi yapıyorum ama kimse almıyor. Bende çabalıyorum ama hep boşa gidiyor . Ben kimseyi tanımıyorum orda yabancı gelinim çevrem yok bişeyim yok . Bebegim olunca mecbur benim bakmam gerekiyor anne sütü vermem gerekiyor
ayrılmak istersen ailen ne der peki?Ailem bana sordu öyle verdi bende sorun olmaz anne babası zaten iki üç aya ayrılacağız diye tamam dedim ama böyle olacağını bilemezdim
+1Evde eş yok, anne babayla mı yaşıyorsunuz?
Evlatlık gitmişsiniz siz oraya.
Vurdumduymaz olmaktan başka çare yok.
Onları düzeltemezsiniz, düzelteceğim diye uğraşırken bir bakmışsınız yıllarınız gitmiş.
Umursamaz, gamsız olmaktan başka yapack birşey yok, evliliği bu şekilde sürdürmek niyetindeyseniz.
Ne yapcaksin boyle sevgiyi es dedigin anne babaya esini ezdirmez canim.kendinden o kadar odun verme madem sana kotu davraniyo bi zahmet banyosunu da kendi yapsin.Eşim mecbur çalışacak. Bulunduğumuz yerde iş olmuyor . Oda şehir dışına gidiyor ben bunları bilerek kabul ettim ama sorun ailesi yoksa eşim cok iyi bana karşı . Hep seviyor dile getiriyor neyapacm
Hamilesin üzme kendini.. ama eşinde çok uyanık gelmesin almaya ne olcak ki ? Deseydin acaba kim olsa gelir annenle babanla yaşamaya ?Evet az önce ağlıyordum o aradı neden ağlıyorsun dedi bende eskiler aklıma geldi ondan dedim. Annenle olmuyor ben ne yapacam falan dedim oda senin niyetin eve gelmemek bahane arıyorsun tamam annenin evinde kal seni almaya gelmicem dedi bende kapattım . Yanı hiçbişey konuşmamda olmuyor
yas da kucuk herhalde. bana göre ne yaşadığınız şey evlilik ne de aile olmak. mutluluklarYanı istemeye geldikleri zaman dediki iki üç ay so ra ev yapacağım bende iki üç ay için anne babası sorun olmaz dedim ama tabi o iki üç ay olacak bir sene
Bilmiyrmayrılmak istersen ailen ne der peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?