Kaynanam neyapacm arkadaşlar?

Bhreken

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
287
138
103
29
Kaynanamla aramız iyi değil . Aynı evde yaşıyoruz ben yaşlıdır diye kabul etmiştim ama nerden bileyim kaynanalik yapacağını . Bana cektirmedigi kalmadı. Hamileyim evlendim hemen çocuk oldu ve zaten doğumuma az kaldı ama neler yaşamadım bu halimle . Hep stres hep hıçkıra hıçkıra ağladım . Bana demeyin kocanla konuş . Onunla konuşuyorum annesiyle konuşuyor bazen kavga ediyor kadın hastanelik oluyor . Ne yapıyor ediyor hasta oluyor ve kocam bidaha bisey diyemiyor . Ya ben Ne yapacam hamile insanın ilgiye ihtiyacı var . Zaten annem babam yok kimsem yok burda Allahım dua ediyorum sadece . Evimizi ayıracağız ama zaten bu evde esimin evi . Üstüne kat atacam diye evlendim onunla . Şu an paramız yok diye yapmıyoruz. Kat atınca yine onlar altta biz üstte bisey degisirmiki? . Aklımdan çıkmıyor sözleri .... anladım beni sevmiyorsun ama torununu damı düşünmez insan ?. Herşeyi geçtim ben hariç iki gelini daha var ve onlarda hiç sevmiyor onu . Ben hasta olduğu zaman acıyorum bakıyorum ona . Hamile olmama rağmen ben banyo yaptırıyorum ateşi düşsün iyi olsu. Diye ama neden iyi insanları hep eziyorlar ? Neyapmaliyim akıl verin cunki benim aklım artık durmuş . Eşimde şehir dışında çalışıyor ayda bir geliyor eve . Işte hamile oldugumdan beri yani evlendim evleneli eşimle öyle aylarca yan yana balayı keyfi bile olmadı . Hemen çalışmak zorunda kaldı . Bende evde annesi babası ileyim. Evlenmeden önce annesinin böyle biri olduğunu bileydim asla asla evlenmezdim . Ne olur akıl verin yada dua edin . Zaten doğumuma az kaldı 2 ay kaldı. Nasıl dayanacam hergun acaba biseymi olacak demekten .....

"Üstüne kat aticam diye evlendim" ne demek ?

Seni daha da üzmek gibi olacak ama o üst katı daha çok beklersin. Zaten üst kata taşınmakla çözülmez o iş. Anca başka ev. Eşinle konuş annesiyle kavga edene kadar senin huzurunu sağlasın. Sana bunu borçlu. Hem hamile insana yaptıklara günah.

Evde eş yok, anne babayla mı yaşıyorsunuz?
Evlatlık gitmişsiniz siz oraya.
Vurdumduymaz olmaktan başka çare yok.
Onları düzeltemezsiniz, düzelteceğim diye uğraşırken bir bakmışsınız yıllarınız gitmiş.
Umursamaz, gamsız olmaktan başka yapack birşey yok, evliliği bu şekilde sürdürmek niyetindeyseniz.

Haklısın zaten cok beklerim . Onu biliyorum ve eşim başka yerde ev alacak durumu yok. Evim ayrılsaydida ne olsaydı artik

Eşim mecbur çalışacak. Bulunduğumuz yerde iş olmuyor . Oda şehir dışına gidiyor ben bunları bilerek kabul ettim ama sorun ailesi yoksa eşim cok iyi bana karşı . Hep seviyor dile getiriyor neyapacm

Tatlım sakın üst kata falan taşınıyım deme böyle bir hatayı yapmayın hiç bir değişiklik olmaz bu kaynananın başka evladı yok mu birazda onlara gitse onlar baksa bu mümkün mü?

Tatlım sakın üst kata falan taşınıyım deme böyle bir hatayı yapmayın hiç bir değişiklik olmaz bu kaynananın başka evladı yok mu birazda onlara gitse onlar baksa bu mümkün mü?
Var ama son oğlu eşim ve genelde son çocuk bakıyor aileye

Allah yardımcın olsun çok zor gidince 3 saat bile dayanılmıyor sen s7/24 iç içesin inş biranönce ayrı bir eve geçme ihtimaliniz olur eşinin çalıştığı ilde ev tutma imkanınız yokmu ?

Allah yardımcın olsun çok zor gidince 3 saat bile dayanılmıyor sen s7/24 iç içesin inş biranönce ayrı bir eve geçme ihtimaliniz olur eşinin çalıştığı ilde ev tutma imkanınız yokmu ?
Canım sürekli çalışmıyor kışın evde oluyor sadece yazın gidiyor çalışmak icin

Ust kattada olsan bisey degismicek hergun inmek durumunda kalcaksin yine sen bakacaksin.
Boyle oldugunu dusunmedim diye bisey yok. Ev ustune ev olmaz diye bir laf var. Ya anlasamazsak diye dusunecektin, bu durumdayken hamile kalmişsın birde...
Kurtulman imkansiz gibi gorunuyor. Esin hazir ev varken kira vermek istemeyecek gibi.

Ama durumunu biliyorum altınlarımı ise yatırdı ve çalışıyor. Parayı alır almaz ev yapacam diyor.
Yapacagi ev bir ust katta olacak. Hic yapmasin daha iyi. Bos yere masraf. Bir de su anda oturdugunuz ev de esinizinmis ya, bu kadincagizin gidecek evi yok mu? Tapu kimin? Esiniz o evi nasil yapmis neyle yapmis? Yaslariniz kac?mesleginiz yok mu sizin? Cocugunuz buyuyunce calisin mesela degisiklik olur hep evde oturmaktan bunlar. Kvye sariyorsunuz gibi geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…