Kaynanam neyapacm arkadaşlar?

bi ağızlarını ara bence
arkanda olurlarsa sen de eşine rest çekersin.
eşin er ya da geç ayrı ev açar dönersin.

ailen destek olmazsa açık liseye başvurursun. o bitene kadar çocuğun büyümüş olur. en azından daha işe yarar iş bulursun. ondan sonra hala aynı evdeyseniz gerekirse kendi hayatını yeniden kurarsın.

Mune Kv-kple aynı evde yaşayan gelin konularını sabit konu yapalım bence, kızlarımız nelerle karşılacağını tecrübelilerden öğrensin, belki gözlerine inen toz pembe perde aralanır, her hafta bir üye yeni konu açıyor " birlikte oturmak"la ilgili, sabit konuyu okuyanlar az biraz aydınlanma yaşarlar umut ederim!

Konu sahibi tüm problem eşinde, tüm seçeneklere olumsuz cvp yazmışsın yani ne diyelim ki? Madem annenlerdesin B Began e katılıyorum resti çekip sağlam durursan bir ihtimal evi ayırabilirsin yoksa suyuna gidip gönlünü hoş tutacaksın kv inin malum kv ile evlisin.

Bu arada yeni evlilerin/evleneceklerin kiraya çıkmaya neden öcü gb baktıklarını anlamıyorum!! Önce bir aynı eve girin kocanızla bir tanışın huyunu suyunu öğrenin, yok hemen ev alınması gerekiyor, bu uğurda kv ile aynı evde yaşamaya razı geliniyor sonra da ev ayrılsa bile eski yaralar unutulmadığı için tatsız tuzsuz evlilikler oluyor. Kiraya gelin gidince kimseye birşey olmuyor hanımlar merak etmeyin kiradakilerin evlilikleri de kanunen geçerli yani! Kv ile aynı eve girip iki ayda bebek yapılması olayına girmek bile istemiyorum!

Son düzenleme:
Asiye nasil kurtulurdaki kadınlar vardıya onlara döndük senin durumun çözümsüzlük içinde çözüm aramak gibi....hakkında hayırlısı belki bebek doğunca düzelir şimdi hamilesin herşeyi daha çok takıyorsun ama karnındaki can çok önemli onun sağlıklı olmasını istiyorsan takma belki umut olur bebişin

Bunlari bastan dusunecektin canim..malesef ayni evde sorunsuz insan cok az..suyuna gitmeye calis duyma gorme....su an yapacagin baska birsey yok.en kisa zamanda da ayril..sakin altli ustlu oturmayi kabul etme..bari bu hatayi yapma.

Şimdi sen evlilik yaşamıyorsun ki.. Biz burda bunu ne kadar anlatsak da boş , kocamı seviyorum kocam izin vermiyordan başka birşey yazmamışsın..
O eve gidip kv kp hizmet edeceğine otur ailene hizmet et , seni büyüten anne baba en azından yaptıkların sana da ağır gelmez , ayrı ev açamayan adam neden evlenir onu da hiç anlamam..

Oncelikle Allah yardımcın olsun bnde kaynanadan ceken biriyim be halen de cekiyorum 4 senelik evliyim zar zor tup bebekle hamile kaldim bana hamile kaldigimdan beri cektrmedigi kalmadi en son bekar oglunu gonderdi bni dovmeye hamila kadini dovmeye esim yanmda degldi eltilerim zor tuttu dun de kendisi gelmis kapiya dayanmis bni dovucekmis sanki dag basi burasi esimin abisi zorla alip goturmus esim koruyo savunuyo bni ama artk oda bas edemiyo en iyi cozum evi satiyoruz uzaklara gidicez bnce szde biraz uzak durun yan yana hic olmaz bn gamile kaldigimdan beri kan agliyorum cektrmedigi kalmadi bak en son dovmeye gelmis sahipsz saniyo

Senin durumun benden kötüymüş üzüldüm adına . Ama bizim öyle bir şansımız yok . Çünkü eşim öyle senin esin gibi düşünmüyor.

Senin durumun benden kötüymüş üzüldüm adına . Ama bizim öyle bir şansımız yok . Çünkü eşim öyle senin esin gibi düşünmüyor.
Evet cnm bnki daha kotu ama esim iyi cok şükür senin esinde anlayis gostermesi lazim biraz uzakta yasarsaniz daha huzurlu olursunuz sen esinle konus bnce

Doğumdan önce ne yap et çik o evden kendi aileni mi gidersin ayri kiralik ev mi bakarsin yoksa çocuk olunca nereye götürüyorsun torunu olacak
Çocuğunu bile istediğin gibi yetiştiremezsin
Annen yardıma gelse evi zindan ederler kadina

+1000
Sevgilim annesinden ayrilmak istemiyor ayni eve çıkalım istiyor ne yapayım diye konu açıyorlar bin kişi asla dese yine vazgecmiyorlar

Gerekirse evi satın altli ustlu oturmayin. Hiçbir şey değişmez bi de ustunuze iki evin sorumluluğu biner.

Evet cnm bnki daha kotu ama esim iyi cok şükür senin esinde anlayis gostermesi lazim biraz uzakta yasarsaniz daha huzurlu olursunuz sen esinle konus bnce
Konuştum ama malesef olmadı . Üzülen yine ben oldum . Kısacası sen mutlu olursun inşallah zaten bebek bekliyorsun uzun zamandan beri umarım istediğin olur

Konuştum ama malesef olmadı . Üzülen yine ben oldum . Kısacası sen mutlu olursun inşallah zaten bebek bekliyorsun uzun zamandan beri umarım istediğin olur
Amin teşekkür ederim canm inşallah seninde hayatin duzene girer Allah yardimcin olsun yavrunu saglikli kucagna almayi nasip etsin Allah amin

Bu bir sosyal mesajdır
Konu sahibi yazdıklarım tamamen senden bağımsızdır üstüne alınma

Birçok genç kız evleneceği zaman ilk önce evi var mı kaç bilezik takar düğün nerde olsun şu marka eşyalar olsun deyip duruyor

Birçok ailede evi Olmayana kız vermiyor sırf kira ödemesin diye kv ile oturmasına razı oluyor

Bakın Hanımlar siz sanıyosunuzki bu adam ve ailesi yıllar boyu çalışıp hazırını size yedirecek.yok öyle bi dünya

Lüx yaşamanın yolu zengin koca değil tırnağınla bir şeyler sahibi olmaktır.

Birçok genç kız var hiç çalışmamış bile.tek hayali zengin bir koca.

Sonra size böyle milyarlarca masraf edince erkek tarafı,hergün gitmenizde beklenir sürekli hizmet etmeniz de

Çünkü dersleri biz bu kadar masraf döktük düğün yaptık Gelin "aldık"

Bakın buradaki aldık kelimesi çok tehlikeli

Kendinizi böyle zor bi duruma düşünmen

Okuyun işinizi elinize alın öyle evlenin

Güçlü kadını kimse ezemez. Devir böyle
Ilk konuşcağınız şey aile kültürü adetleri eğitimleri olsun

Şu kadar burma şu gram set değil

Ben bu adam ve ailesi ile gecinebilir miyim olsun ilk sorunuz evi arabası değil...

Sen şimdi annenin evindesin sanırım? Seni almaya gelmeyecekse gelmesin. Otur annenin evinde, yap doğumunu. O kocaya da ayrı ev tutmadan gelmiyorsun, çocuğu da görmüyorsun de, çekil kenara...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…