Kaynanam tarafından evimizden kovulduk:(

Bunu burda paylaşmaniz hic dogru degil silmelisiniz.
Taşinma imkaniniz yokmu? Nasil bir babaanne bu nasil kiyabiliyor bebege
Kaldirdim fotoyu ya inanın düşünecek beyin bile kalmadı çok özür dilerim herkesten o kadar çaresizim ki 2500 liradan assaya kira yok faturalar filan 2 çocuk nasıl altından kalkacax bilmiyorm

Kaldirdim fotoyu ya inanın düşünecek beyin bile kalmadı çok özür dilerim herkesten o kadar çaresizim ki 2500 liradan assaya kira yok faturalar filan 2 çocuk nasıl altından kalkacax bilmiyorm
Eşiniz ne düşünüyor bu konu hakkında?

Eşiniz ne düşünüyor bu konu hakkında?
O kadar üzüldü ki uzun yol şoförü eşim yanımda da olamıyor çare arıyor oda beni üzmemek için halledicem gece gündüz çalışırım diyo zaten gece gündüz yollarda annesini babasını silmiş durumda şuan bence oda çok çaresiz ama belli etmiyor

Bence artık ortak oturup konuşulacak kadar bile bi hatır kalmadı beni elektriksiz bırakacak kadar gözü dönen bir insana ne diyebiliriz ki

Cok üzüldüm yazik kuzuya nasil kötü olmuş zor olsada imkanlari zorlasaniz en azindan kendi evinizde rahat olursunuz 2 cocuk varmiş bide nasil bukadar gaddar olurlar aklim almiyor

Cok üzüldüm yazik kuzuya nasil kötü olmuş zor olsada imkanlari zorlasaniz en azindan kendi evinizde rahat olursunuz 2 cocuk varmiş bide nasil bukadar gaddar olurlar aklim almiyor
Bı ev kredisi çeksek bile hem eve bakıp hem kredi odeyemeyiz ki işin içinden çıkamıyorum kafayı yemek uzereyim

Annenizin yanında kalsanız bir süre kendinizi toparlayan kadar.Daha sonra kiraların daha uygun olduğu daha ufak bir ile yerleşebilirsiniz.Aklima bu geliyor sadece,inanın o çocuğun halini görünce paramparça oldum.

Annenizin yanında kalsanız bir süre kendinizi toparlayan kadar.Daha sonra kiraların daha uygun olduğu daha ufak bir ile yerleşebilirsiniz.Aklima bu geliyor sadece,inanın o çocuğun halini görünce paramparça oldum.
Sizi tanımıyorum bile ama benim için uzulmeniz bile o kadar güzel ki bı anne bile uzulmedi bize Allah razı olsun.birnsure burdayiz gibi gözüküyor

Düşünmeniz yeter çocuklarıma dua edin yeter bana bide sütüm geri gelsin diye dua edin
Tabi ki ederim.Şuķur ki anneniz size kucak açmış,o da olmasaydı ne olurdu?Eşiniz de yanınızda,silin onları hayatınızdan defolup gitsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…