KaldirdimBu fotoğrafı kaldırın,herkese açık bir platform burası.İcim parçalandı.
Tasinana kadar kendi ailenize gidin bebekle. Gerekirse yeni ev için kredi falan çekin.Kira sözleşmesi olmadan üzerimize alıyoruz ev onun sözleşme de yapmaz
Kaldirdim fotoyu ya inanın düşünecek beyin bile kalmadı çok özür dilerim herkesten o kadar çaresizim ki 2500 liradan assaya kira yok faturalar filan 2 çocuk nasıl altından kalkacax bilmiyormBunu burda paylaşmaniz hic dogru degil silmelisiniz.
Taşinma imkaniniz yokmu? Nasil bir babaanne bu nasil kiyabiliyor bebege
Öyle yaptım zaten annemdeyim şuanTasinana kadar kendi ailenize gidin bebekle. Gerekirse yeni ev için kredi falan çekin.
Eşiniz ne düşünüyor bu konu hakkında?Kaldirdim fotoyu ya inanın düşünecek beyin bile kalmadı çok özür dilerim herkesten o kadar çaresizim ki 2500 liradan assaya kira yok faturalar filan 2 çocuk nasıl altından kalkacax bilmiyorm
O kadar üzüldü ki uzun yol şoförü eşim yanımda da olamıyor çare arıyor oda beni üzmemek için halledicem gece gündüz çalışırım diyo zaten gece gündüz yollarda annesini babasını silmiş durumda şuan bence oda çok çaresiz ama belli etmiyorEşiniz ne düşünüyor bu konu hakkında?
Cok üzüldüm yazik kuzuya nasil kötü olmuşKaldirdim fotoyu ya inanın düşünecek beyin bile kalmadı çok özür dilerim herkesten o kadar çaresizim ki 2500 liradan assaya kira yok faturalar filan 2 çocuk nasıl altından kalkacax bilmiyorm
Bı ev kredisi çeksek bile hem eve bakıp hem kredi odeyemeyiz ki işin içinden çıkamıyorum kafayı yemek uzereyimCok üzüldüm yazik kuzuya nasil kötü olmuşzor olsada imkanlari zorlasaniz en azindan kendi evinizde rahat olursunuz 2 cocuk varmiş bide nasil bukadar gaddar olurlar aklim almiyor
Annenizin yanında kalsanız bir süre kendinizi toparlayan kadar.Daha sonra kiraların daha uygun olduğu daha ufak bir ile yerleşebilirsiniz.Aklima bu geliyor sadece,inanın o çocuğun halini görünce paramparça oldumO kadar üzüldü ki uzun yol şoförü eşim yanımda da olamıyor çare arıyor oda beni üzmemek için halledicem gece gündüz çalışırım diyo zaten gece gündüz yollarda annesini babasını silmiş durumda şuan bence oda çok çaresiz ama belli etmiyor
Sizi tanımıyorum bile ama benim için uzulmeniz bile o kadar güzel ki bı anne bile uzulmedi bize Allah razı olsun.birnsure burdayiz gibi gözüküyorAnnenizin yanında kalsanız bir süre kendinizi toparlayan kadar.Daha sonra kiraların daha uygun olduğu daha ufak bir ile yerleşebilirsiniz.Aklima bu geliyor sadece,inanın o çocuğun halini görünce paramparça oldum.
Keşke elimden birsey gelseSizi tanımıyorum bile ama benim için uzulmeniz bile o kadar güzel ki bı anne bile uzulmedi bize Allah razı olsun.birnsure burdayiz gibi gözüküyor
Inşallah o kadar utanacak yüzleri vardır. Ondan bile emin değilimAilenizin yanına gidin eşiniz ile beraber, böyle pislikler elalemin pkunu çok yer, falancanın oğlu içguveysi olmuş diye laf duysunlar da ölsünler kahırlarından.
iyi yapmışsınız. Her karanlık gecenin bir şafağı var. Allah bir çıkış yolu gösterir elbet.Öyle yaptım zaten annemdeyim şuan
Düşünmeniz yeter çocuklarıma dua edin yeter bana bide sütüm geri gelsin diye dua edinKeşke elimden birsey gelse.Allah bildiği gibi etsin bu mübarek günde.
Tabi ki ederim.Şuķur ki anneniz size kucak açmış,o da olmasaydı ne olurdu?Eşiniz de yanınızda,silin onları hayatınızdan defolup gitsinler.Düşünmeniz yeter çocuklarıma dua edin yeter bana bide sütüm geri gelsin diye dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?