Kaynanam tarafından evimizden kovulduk:(

Çok üzüldüm bebeğe yıkarken titredi dediniz ya siz banyo yaptırırken mi gitti elektrikler yavrum sıkı sıkı sarin annesi onu. Lütfen daha fazla sinirini bozma sütun daha etkilenmesin yazık çocuk sütünden olmasın bari. O kadını da Allah bildiği gibi yapsın. Mübarek gün reva mı bu

Allah bildiği gibi yapsın vicdansız ! Gün gelince çocuklarına babanne bile dedirtme tanitma cidden bak. Ben olsam onu o an orda tüm mahalleye rezil eder sonra da çıkar giderdim. Seni sessiz bulmuş azıyor. Rabbim yardımcınız olsun canım. Size hayırlı rızık kapıları açılsın inşaallah

Faturayı kim ödüyordu?
Ben oduyordum otomatik ödeme talimatim var abonelik onundu asla bize 1 lirası bile geçmedi elektrik faturalarında 80 lira devlet yardımı vardı ya geçenlerde benim faturamı da aldı onun adına diye yardımı da aldı yedi düşün faturayı ödeyen ben yardımı alan o

Asla tanimiycak küçüğü büyüğü zaten nefret etti bile evini istiyor cocuk

Ya çok ilginç sanki eşim onların ebeveyni onlar ergen o kadar şanslıyım ki Allah ondan razı olsun evin işine yardım eder bebeğin altni bile degistirir
Allah herşeyi yoluna koyar inşallah
En önemli olan eşinizle mutlu olmanız. Onun insanlığı. Ya tüm bunlara rağmen annesini babasını tutan laf ettirmeyen bir adam olsaydı. Bu forumda neler okudu bu gözler. Çocuklarınızla eşinizle mutlusunuz anlaşıyorsunuz inşallah en kısa sürede ev işi hallolur

Çok şükür eşimden yana şansım var hallolacak inşallah. Allah razı olsun hepinizden
Vallaha babaannem geldi aklıma.. ben de onda mecburi kaldığım bir dönem kışın ortasında kombiyi kapatıyordu hasta olmuştum onun yüzünden ben açıyordum o kapatıyordu.. parasi olmasa neyse dicem ama bir sürü dairesi vardı kirada iğrenç kadın nefret ediyorum ondan..

Allah yardımcın olsun bacım bebiş için üzüldüm.. İyileşir inshaAllah biran önce..

Sağol Allah razI olsun canim bugünler geçecek valla yaslanacagi zaman da gelecek bir insana muhtaç olduğu zaman görürüz onu da Allah ömür verirse

Ay nasıl bir vicdan ya. Kendi torununa,oğluna bunu yapan kaynana olur mu ya. Böyle kaynana varken düşmana gerek yok valla.

Sürekli eşimden para istiyorlar eşimde vermek istemiyor biz anca kendimize yetiyoruz zaten bizden daha çok gelirleri var aslında tabi para vermedigimiz için kötü olduk sonuçta bu
Konuya üzüldüm ama böyle olacağı belliymis. Eşiniz keşke "en az 8 yıldır bedava oturuyoruz, kovulmakla tehdit ediliyoruz,en ucuz kira bu civarda 2000,gücümüz yetmez" diye düşünüp ayda en azından bin lira, bin beşyüz lira falan verseydi ailesine. Sonuçta işgalci gibi olmuşsunuz, bin defa 'evden çıkın kiraya vereceğim' demiş,cikmamissiniz.
Öteki kardesler de muhtemelen sizi savunmuyordur çünkü anne babanin evi var ama yıllardır tek çocuk sefasını sürüyor, digerleri de o ailenin çocuğu,aslinda evde onların da hakkı var...
Böyle işler her zaman sorunlar çıkarır. O yüzden aile evinde ne aile evinde kalmak lazım baştan,ne aynı apartmanda oturmak...
Ben kaynanaya da çok kızamıyorum, kendi torununa bile parayla bakan dediniz (gerçi emek veriyor, tam zamanlı emek verdiği bir şeyden para alması neden ayiplaniyor insanların hiç anlamam). Demek ki kadın para seviyor. Siz de zaten ilkokula giden çocuğunuz olduğuna göre en az 8 senedir evde bedava oturuyorsunuz. Civardaki evlerin değeri yüksek. Kadın pekala baskasina vermek ya da sizden kira ederinde para almak isteyebilir. Ha evladi,istemese daha iyiydi ama kadın istiyor yani, ne yapsın.
'yok,oturduk bir kere' diye ayak diremenin alemi yok. Hele ölsünler, o zaman rahat rahat evlerden payınızı alırsınız ama sağ insanlar. Sizin hoşunuza gitmese de onların tasavvuru. İster 'oglan çok oturdu,biraz da kız otursun' derler,ister kiracıya verirler, ister evi satar yazlık alırlar. Onların evi sonucta

Defalarca yazdım; evlenmek bir miktar maddiyat gerektirir ve bu önemlidir. 1+ 1, 50 metrekare evi (kira + faturalar) minimalist yaşam ile çekip çeviremeyecekseniz evlenmeyin. Hem evlenmişsiniz hem de kayınvalidenin aile apartmanına gitmişsiniz. Bile bile lades. Yapacağınız şey çok belli, önce faturaları kendi üzerinize geçirin ve bir miktar kira ödeyin. Durumunuzu toparlayıp 1+ 1, 50 metrekare ev tutun. Madem durumunuz yok ne diye çocuk yapıyorsunuz? Kimse açlıktan ölmüyor, rızkı garanti de bu çocuğun okulu, giysileri, yetiştirilmesi, üniversitesi, iş bulması, evlenmesi... kim karşılayacak bunları? Kayınvalideye kızacağınıza kendinize ve eşinize kızın. İlk yapacağınız iş de ciddi bir doğum kontrol yöntemi uygulayın.

Bir de insanoğluna yaranilmaz. Sekiz sene bir kuruş kira ödememisler, ama onca senenin sonunda 'yeter artık cikin' diyince onlardan kötüsü olmamış, büyük çocuk babaanneden nefret ediyormuş falan...
Aslında olması gereken kadın para para para diye başladığında eline gönlünü hoş edecek kadar para saymakti. Çünkü ısrarla cikmayinca kadın da aksiyon almak için kapattirmis elektirigi falan. İşler bu hale gelmeden keşke orta noktada bulusulsaydi.
Kadın resmen oğluna kaç sene ev hibe etmiş,şimdi de kötü olmuş. Zamanında yaptığı iyilikler,kira ödemeden geçen seneler göze görünmüyor bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…