Kim yerse yesin bana nasip olmasın hiç biseyleri de aman aman. Ölüsünü bile gidip gormemAy otursun sarılsın paralarına. Yarın ölünce de yiyip yedirmediklerini su gibi harcarlar valla. Kefenin cebi yok.
Kendi kızları bile bakmaz ona,bak gör.Meymenetsiz pislik.Mesaj attım ona elime düşersen korkup curusende kurtlansanda sana bakmiycam inşallah elime dusmezsin diye
Onlarda onun gibi zaten eminim bakmazlarKendi kızları bile bakmaz ona,bak gör.Meymenetsiz pislik.
Ben oduyordum otomatik ödeme talimatim var abonelik onundu asla bize 1 lirası bile geçmedi elektrik faturalarında 80 lira devlet yardımı vardı ya geçenlerde benim faturamı da aldı onun adına diye yardımı da aldı yedi düşün faturayı ödeyen ben yardımı alan oFaturayı kim ödüyordu?
Eşiniz nasıl çıkmış o aileden ya.Allah'tan o konuda şanslısınız.Onlarda onun gibi zaten eminim bakmazlar
Asla tanimiycak küçüğü büyüğü zaten nefret etti bile evini istiyor cocukAllah bildiği gibi yapsın vicdansız ! Gün gelince çocuklarına babanne bile dedirtme tanitma cidden bak. Ben olsam onu o an orda tüm mahalleye rezil eder sonra da çıkar giderdim. Seni sessiz bulmuş azıyor. Rabbim yardımcınız olsun canım. Size hayırlı rızık kapıları açılsın inşaallah
Ya çok ilginç sanki eşim onların ebeveyni onlar ergen o kadar şanslıyım ki Allah ondan razı olsun evin işine yardım eder bebeğin altni bile degistirirEşiniz nasıl çıkmış o aileden ya.Allah'tan o konuda şanslısınız.
Allah herşeyi yoluna koyar inşallahYa çok ilginç sanki eşim onların ebeveyni onlar ergen o kadar şanslıyım ki Allah ondan razı olsun evin işine yardım eder bebeğin altni bile degistirir
Vallaha babaannem geldi aklıma.. ben de onda mecburi kaldığım bir dönem kışın ortasında kombiyi kapatıyordu hasta olmuştum onun yüzünden ben açıyordum o kapatıyordu.. parasi olmasa neyse dicem ama bir sürü dairesi vardı kirada iğrenç kadın nefret ediyorum ondan..Çok şükür eşimden yana şansım var hallolacak inşallah. Allah razı olsun hepinizden
Allah allah ben aldım diye hatırlıyorum ya. Sözleşme falan getirmemiştim sanki.Kira sözleşmesi olmadan üzerimize alıyoruz ev onun sözleşme de yapmaz
Ay nasıl bir vicdan ya. Kendi torununa,oğluna bunu yapan kaynana olur mu ya. Böyle kaynana varken düşmana gerek yok valla.O kadar üzüldü ki uzun yol şoförü eşim yanımda da olamıyor çare arıyor oda beni üzmemek için halledicem gece gündüz çalışırım diyo zaten gece gündüz yollarda annesini babasını silmiş durumda şuan bence oda çok çaresiz ama belli etmiyor
Konuya üzüldüm ama böyle olacağı belliymis. Eşiniz keşke "en az 8 yıldır bedava oturuyoruz, kovulmakla tehdit ediliyoruz,en ucuz kira bu civarda 2000,gücümüz yetmez" diye düşünüp ayda en azından bin lira, bin beşyüz lira falan verseydi ailesine. Sonuçta işgalci gibi olmuşsunuz, bin defa 'evden çıkın kiraya vereceğim' demiş,cikmamissiniz.Sürekli eşimden para istiyorlar eşimde vermek istemiyor biz anca kendimize yetiyoruz zaten bizden daha çok gelirleri var aslında tabi para vermedigimiz için kötü olduk sonuçta bu
Defalarca yazdım; evlenmek bir miktar maddiyat gerektirir ve bu önemlidir. 1+ 1, 50 metrekare evi (kira + faturalar) minimalist yaşam ile çekip çeviremeyecekseniz evlenmeyin. Hem evlenmişsiniz hem de kayınvalidenin aile apartmanına gitmişsiniz. Bile bile lades. Yapacağınız şey çok belli, önce faturaları kendi üzerinize geçirin ve bir miktar kira ödeyin. Durumunuzu toparlayıp 1+ 1, 50 metrekare ev tutun. Madem durumunuz yok ne diye çocuk yapıyorsunuz? Kimse açlıktan ölmüyor, rızkı garanti de bu çocuğun okulu, giysileri, yetiştirilmesi, üniversitesi, iş bulması, evlenmesi... kim karşılayacak bunları? Kayınvalideye kızacağınıza kendinize ve eşinize kızın. İlk yapacağınız iş de ciddi bir doğum kontrol yöntemi uygulayın.Eşiniz keşke "en az 8 yıldır bedava oturuyoruz, kovulmakla tehdit ediliyoruz,en ucuz kira bu civarda 2000,gücümüz yetmez" diye düşünüp ayda en azından bin lira, bin beşyüz lira falan verseydi ailesine. Sonuçta işgalci gibi olmuşsunuz, bin defa 'evden çıkın kiraya vereceğim' demiş,cikmamissiniz.
Bir de insanoğluna yaranilmaz. Sekiz sene bir kuruş kira ödememisler, ama onca senenin sonunda 'yeter artık cikin' diyince onlardan kötüsü olmamış, büyük çocuk babaanneden nefret ediyormuş falan...Defalarca yazdım; evlenmek bir miktar maddiyat gerektirir ve bu önemlidir. 1+ 1, 50 metrekare evi (kira + faturalar) minimalist yaşam ile çekip çeviremeyecekseniz evlenmeyin. Hem evlenmişsiniz hem de kayınvalidenin aile apartmanına gitmişsiniz. Bile bile lades. Yapacağınız şey çok belli, önce faturaları kendi üzerinize geçirin ve bir miktar kira ödeyin. Durumunuzu toparlayıp 1+ 1, 50 metrekare ev tutun. Madem durumunuz yok ne diye çocuk yapıyorsunuz? Kimse açlıktan ölmüyor, rızkı garanti de bu çocuğun okulu, giysileri, yetiştirilmesi, üniversitesi, iş bulması, evlenmesi... kim karşılayacak bunları? Kayınvalideye kızacağınıza kendinize ve eşinize kızın. İlk yapacağınız iş de ciddi bir doğum kontrol yöntemi uygulayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?