Kaynanam tarafından evimizden kovulduk:(

Tabi ki ederim.Şuķur ki anneniz size kucak açmış,o da olmasaydı ne olurdu?Eşiniz de yanınızda,silin onları hayatınızdan defolup gitsinler.
Allah annemden razı olsun zaten artık hayatımiza girme şansları yok. O kadar değerli bir adam ki aslında eşim ne alkolu var ne kötü bı alışkanlığı evine sadıktır bı anne baba daha ne isteyebilir bizi kimseye muhtaç etmedi hiç ama onlar daha farklı şeyler peşinde oldukları için evlatlarının değerini bilemediler

Sahip olduklarının size yeter,öyle ana baba olmaz olsun.İnşallah düzlüğe çıkarsınız en kısa sürede.

Inşallah çok teşekkür ederim sizi de üzdüm hakkınızı helal edin
Hayat hep gülüp eğlenmek için değil,birileri acı çekerken onları anlayabilmek insan olmanın gereği,keşke bir yardımım dokunabilse.

Hayat hep gülüp eğlenmek için değil,birileri acı çekerken onları anlayabilmek insan olmanın gereği,keşke bir yardımım dokunabilse.
Anlamanız bile yetti bana dualar yeter bende size dua ettim ne derdiniz sıkıntınız varsa rabbim gidersin.karsiniza çıkmış çıkacak bütün kaza belalardan rabbim sizi korusun

Anlamanız bile yetti bana dualar yeter bende size dua ettim ne derdiniz sıkıntınız varsa rabbim gidersin.karsiniza çıkmış çıkacak bütün kaza belalardan rabbim sizi korusun
Çok teşekkür ederim,Allah razı olsun..

Inşallah o kadar utanacak yüzleri vardır. Ondan bile emin değilim
Siz taşıyın aileniz ile neyiniz var yok. Çocuğun okulunu da idare edin , zaten kalmış iki ay. Eşiniz onların değil sizin yanınıza gelince dank eder. Sakın kalın lutfen, kafanızı meşgul edin düşünmeyin. Elinize bakan 2 taze çocuk var.

Emin olun oğulları umutlarında bile değil onlar gayet rahat rahat yaşıyorlar bizi hiç düşünmüyorlar

Ben 2 gün aileme söyleyemedim o evde yaşamaya çalıştım elektriksiz soğuk şekilde aynı apartmandayiz ya görüyorum ramazan alışverişini mutlu mutlu yapıp gidip geliyor geziyor kaynanam herşey normal

Başka kardeşi var mı eşinizin?Varsa onlara karşı tutumları nasıl?
2 kız kardeşi var onları da tehdit etmiş bizimle görüşürlerse asla konuşmayacakmis.kadin parayı çok seviyor bizi çıkarıp kiraya verecek niyeti o.kendi kızının cocuguna bile parayla bakan bir anne işte

Ayyy okudukça dehşete düşüyorum.Nasil insanlar bunlar?Bir de Ramazan alışverişi yapıp oruç tutacak öyle mi?Tövbe haşa Allah'ı mı kandıracak?

Ayyy okudukça dehşete düşüyorum.Nasil insanlar bunlar?Bir de Ramazan alışverişi yapıp oruç tutacak öyle mi?Tövbe haşa Allah'ı mı kandıracak?
Allah görüyor ben ne diyeyim şimdi Allah'a değil de haşa paraya tapıyor. Ama eşimle iyiki evlenmisim bunları yaşasam bile onu hala çok seviyorum bizim için gece gündüz tır tepesinde doğru düzgün yatağında bile yaramıyor adam arabalarda sürünüyor.bir gün bile bana of demedi

Ben 2 gün aileme söyleyemedim o evde yaşamaya çalıştım elektriksiz soğuk şekilde aynı apartmandayiz ya görüyorum ramazan alışverişini mutlu mutlu yapıp gidip geliyor geziyor kaynanam herşey normal
Çünkü henüz kimse duymadı bu rezilliği . Sakın olun ve eşinizin gelmesini bekleyin. Konusu komşusu falancanin oğlu icguveysi olmuş diye dedikodu etmeye başlayınca da o evlerini afiyetle gtlerine sokarlar artık. Ay zaten neden bir kira parası veya ev kredisinden fazla tutarı sırf iki göz evinde oturttu diye eliniz ile ona sayasınız? Üstünüze de yapmamış zaten, sizin de değil. Yarın eşinizin emeği nereye gidecek belli değil. Eşiniz babasından önce ölse 2 çocuğunuza yar olmaz o ev. O yuzden dedim ya, alsınlar gtlerine soksunlar.

Eve de baya masraf yapmıştık ona bile üzülüyorum disimizden tirnagimizdan arttırdık yaptık.artik yapacak hiç birşey kalmadi toparlanacaz bı şekilde Allah büyüktür zulüm görenlerin yanindadir

Hiç zaten kira vermeyi teklif etmem ki orda olsam da uğraşırlar fırsat bu fırsat ne çeker çekerim kurtulurum zor olacak ama feraha erecegiz inşallah

Bu kadın var ya yalnız başına,pislik içinde olur gider.Gram vicdan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…