- 27 Ekim 2011
- 2.496
- 31
- 158
- Konu Sahibi kelebekse38
-
şimdi bu ne alaka ya benimde bi oglum var siz kvlerimizi tanıyomusunuz asıl size bizlerdeki gibi bi kv versinde gör
benimkide 9 ay boyunca aramadı hamileligimde ne zaman gelmek istese ozaman arıyo şimdide 1 bucuk ay olmus oglumun saglık sorunu var bi kere aramadı şimdi bizi cagırmak için 4 üst üste aradı ben gelemeyiz deyince bir haftadır aramıyo şimdi arkadaşlar arkadaş derdini paylaşıyo siz bedua ediyosunuz tersliyosunuz ona yardım etmek yerine neden kötü yorum yazıyosunuz
aynen canım umarım bizlerdeki gibi kayınvalidesi olurda buralara konu açar aminnn
aynen canım umarım bizlerdeki gibi kayınvalidesi olurda buralara konu açar aminnn
aminnnnnnnnn canım kesin bekardır o
yada şanslı gelinlerdendir yada kaynanaya çektiren cadı gelinlerden başka türlü kimse böyle birsey yazamazz
Kaynanaya ne hediye alınır acaba ? :) Ben geçen sene nişanlıydım ve hoşlanırdım kendisinden. Şimdi biraz daha farklı. Geçen sene Pike takımı almıştım. Bu sene ne alabilirim ki. Birde sizlerde kendi annenizle eşinizinkine aynı şeyi mi alıyorsunuz. Ben öyle birşey yapamam da
bende kvdeye şarjlı süpürge almıştım,ne biliyim annemde var,ve sürekli nede çok işime yarıyor derdi..
bende evlendiğimde ilk anneler gününde tuttum kaynanama şarjlı üspürge aldım,1kere bile kullandığını görmedim.
bir rivayete göre süpürge (ozamanlar bekar) kaynımın odasında duruyormuş,adam sigara içip içip süpürgeyle çekiyomuş..
çok hayra geçmiş hediyem yani..
bi daha sittin sene hediye almadım kaynanaya...alışmamış ya değer görmeye böyle sapıtıyorlar..
en fazla tel açtım ondan sonra...
şimdi bu ne alaka ya benimde bi oglum var siz kvlerimizi tanıyomusunuz asıl size bizlerdeki gibi bi kv versinde gör
benimkide 9 ay boyunca aramadı hamileligimde ne zaman gelmek istese ozaman arıyo şimdide 1 bucuk ay olmus oglumun saglık sorunu var bi kere aramadı şimdi bizi cagırmak için 4 üst üste aradı ben gelemeyiz deyince bir haftadır aramıyo şimdi arkadaşlar arkadaş derdini paylaşıyo siz bedua ediyosunuz tersliyosunuz ona yardım etmek yerine neden kötü yorum yazıyosunuz
bende kvdeye şarjlı süpürge almıştım,ne biliyim annemde var,ve sürekli nede çok işime yarıyor derdi..
bende evlendiğimde ilk anneler gününde tuttum kaynanama şarjlı üspürge aldım,1kere bile kullandığını görmedim.
bir rivayete göre süpürge (ozamanlar bekar) kaynımın odasında duruyormuş,adam sigara içip içip süpürgeyle çekiyomuş..
çok hayra geçmiş hediyem yani..
bi daha sittin sene hediye almadım kaynanaya...alışmamış ya değer görmeye böyle sapıtıyorlar..
en fazla tel açtım ondan sonra...
ben eşimle cıkarken ki 3 yıl cıktık aldım hiç birseyi evinde görmedim megersem sevgili görüncecigime ceyiz almışım farkına varmadan
Beddua değil canım dua sadece, biraz empati yapın ve onların yerine kendinizi koyun diye yazdım. (İyilik yap denize at) kayınvalideniz için değil sevdiğiniz eşiniz için yapın.
Ayrıca niyetim kimseyi terlemek değil. Bakış açınızı değiştirmek idi.
sen konuyu anlamadın galiba canım değiştirme kartından haberim var ama o değiştiremez
Beddua değil canım dua sadece, biraz empati yapın ve onların yerine kendinizi koyun diye yazdım. (İyilik yap denize at) kayınvalideniz için değil sevdiğiniz eşiniz için yapın.
Ayrıca niyetim kimseyi terlemek değil. Bakış açınızı değiştirmek idi.
teşekkür ederiz canımm zaten suusuyorsak eşimizin annesi oldugundandırkimse kimsenin ne yasadıgını bilemez umarım sende birgün bizi anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?