kaynanam ve anneler günü

Çok gergin gördüm seni canım biraz sakinleş.

ben sizin yerinizde olsam almam bişey haklısınız bu konuda.
şahsen bu sene böyle bir derdim yok annem sağolsun ben almadığım halde eşim memelekete gidicekti bu hafta hem iş arada aile ziyareti yapacaktı benim aklıma gelmedi annem almış bir penye
arasına eşarp patik yolla kaynanana dedi anneler günü gönlü olsun dedi zaten yaşlı sever bu tarz şeyleri gönderdim eşimle telefondada konuştum erken kutladım mutlu oldu.ama sırada annem var ne yapsam ki:18:

valla kimse kusura bakmasın en karsı oldugum beraber oturmak sizi anlasılan epey ezmişler sizi bence o yüzden böyle konusuyosunuz hoş görülcek şeyler var hoş görülmeyecek hayat öyle toz pembe gözlüklerle bakmaya benzemiyo ben 3 yıllık evliyim ama bana sorun sanki 30 yıl gecti kadın o kadar tüketti bendeki hayat sevincini hala gözüne bakıyo oglunun ayrılıp gelirmi die siz kendi yasdıklarınıza göre yorum yapmayın neler cekmiştir konu sahibesi arkadaşım ve tepki o yüzden

sadece anneler gününde değil, normal zamanlardada hediyelerimi alırdım kayınvalideme,her zamandan kullanışlı şeyler tercihimdi. .ama görüşmüyorum artık, telefon bile açmayı düşünmüyorum....o yüzden hediye işim yok...
size tavsiyem don,atlet, havlu,çorap falan alın yeterli, biblo falan sevmiyor demekki, almadan öncede eşinize söyleyin mutlaka, sonra begenmedim, ucuza kaçmış falan demesin annesi, eşinizle boşuna gerilmeyin bu önemsiz konu yüzünden, alın hediyesini verin işte

Bnde dort yillik evliyim ne kp ne kv ne de gorumcelerim bir dogum gunumde de kutlu olsun dememislerdir birakin hediyeyi ustelik hep beraberken mesela o gun dogum gunum oldugunun lafi geciyor da agiz ucuyla nice mutlu yillara bile demiyorlar. Ama biz gelin olarak kandil de git ya da ara, dogum gunlerinde cocuklari da dahil hepsinin dogum gununde pasta kes hediye al kutla ohhhh ne alaa bu gune kadar bir kiytirik corap bile almadilar sagolsunlar. Artik takmiyorum bnde . Ne utanmaz insanlar ya onlarinkini kutlarken hic demiyorlar mi ya bu kiz bizimkini kutluyor bugune bugun bi kere biz kutladik mi?

yok kardeşim demezler nerde o ince düşünce

arkadaşın algıları kapalı herhalde anlamıyor.sorun değiştirmek değillllllllllllllllllllllll.................................

konu bence hediye beğenmemek değil başka şeylerin birikimide var,konu sahibi kv resmen öfke kusuyor ,hediyeyi kullanmamış bukadar problem edilmemeli kullanmıyosa beğenmiyosa bidaha almazsın olur biter başında ağrımaz

bn bugüne kadar ne kadar hediye aldıysam hepsini beğendi teşekkür etti vede hala kullanır.mesela aldıklarımdan biride eşarpdı.çok beğenmişti.hatta turkuaz desenliydi.kv de çakırdır.gözlerinizle uyum sağlasın die aldım demiştim.mest olmuştu. bunu düşünebilirsin.eğer kapalı bi bayan değilse.broş yahut flar tarzı şeyleri severse özel bi hediye olabilir.yahut şık bir çanta..

bende öyle yapacam zaten ama yine de insanın canı sıkılmıyor değil

acaba ben mi anlatamıyorum ya ben hediye alternatifleri istemedim ki sizden.kaç kere yazdım zırnık almıyacam bu sene diye hala hediye alternatifleri.ben canım sıkıldı sizinle onu paylaşıyorum ne alsam acaba dedim mi ben?eşarp aldım ayrıca daha önce

Son düzenleme:
hadi bn anlamadım bi sürü arkadaşım yazmış onu alabilrisin fln die bi sürü fikir vermişler.neyse anlaşılan uğraşılcak bi insan değilsin.senin için hiç elimi yoramıcam..

bi kaç sayfa okuyunca hele son sayfaları bence konu sahibi sizde problem var.fazla agresif ve patavatsız konuşuyosunuz.herşeye laf yetiştirmeye illaki laf sokmanıza gerek yok.konu açmışsınız herkes kendince bişeyler yazmış yardımcı olmaya çalışmış ama memnun olmamışsınız.memnuniyetsiz ve geçimsiz birisiniz yazdıklarınızdan ve verdiğiniz cevaplardan uslubunuzdan bu gayet açık ve net.bence siz aramayın bile kadının taa oralarda durduk yere canını sıkmayın sesinizi duyurupta.uslubunuzu hiç beğenmedim.biraz insanlara karşı saygılı olun ki saygı göresiniz

konu ilk açıldığında konu sahibine hak vermiştim ama son yorumlara karşı o kadar itici bir tutumu var ki haklıyken haksız duruma düşmek üzere..tüm iyi niyetiyle öneride bulunan arkadaşları bile azarlamış.

uslubumu beğenmediysen cevap yazmazsın olur biter.silah zoruyla mı cevap yazdırıyorlar.sen önce bi konuyu anla sonra cevap yazarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…