- Konu Sahibi kelebekse38
-
empatiyi bizler zaten basta yapıyoruz resmen kanatsız melek oluyoruz karsılıgı varmı yok ondann sonra tavırlarımız degişiyo artı zaten hala konusulup görüşülüyorsa sevdigim adama saygımdan onları sevdigimiz için sesimizi cıkartmıyoruz hem bizim tek düze bi bakış acımız tok zaten neyi degiştirmeye calışıyorsun hem sana düşmemiş degiştirmek
Ben zaten anlayabiliyorum sizi 3 yıl beraber oturdum eşim tek çocuk neler yaşadım bir allah bir ben bilirim. Ama eşimi sevdiğim için Kayınvalideminde bu tarz şeylerini hoş görmeye çalışırım. Pozitiflik her zaman iyidir. Kendimiz için. Yani bir hediyeyi bile bu kadar takarsak zararı sağlık sorunu olarak bize dönüyor.
Sizleri bilmiyorum ama ben 14 yıllık evliyim. Belkide bazı şeyleri aşmışım ki böyle düşünüyorum. Dediğim gibi bir de bunun aynı evde yaşaması varki ben bunuda yaşadım. Buna rağmen böyle konuşabiliyorum.
insanlar bilip bilmeden yorum yaptıklarına kızıyorum senin hayatınla bizim hayatımız bir degil güzel arkadasım yoksa sendemi kv sinÇok gergin gördüm seni canım biraz sakinleş.
Bnde dort yillik evliyim ne kp ne kv ne de gorumcelerim bir dogum gunumde de kutlu olsun dememislerdir birakin hediyeyi ustelik hep beraberken mesela o gun dogum gunum oldugunun lafi geciyor da agiz ucuyla nice mutlu yillara bile demiyorlar. Ama biz gelin olarak kandil de git ya da ara, dogum gunlerinde cocuklari da dahil hepsinin dogum gununde pasta kes hediye al kutla ohhhh ne alaa bu gune kadar bir kiytirik corap bile almadilar sagolsunlar. Artik takmiyorum bnde . Ne utanmaz insanlar ya onlarinkini kutlarken hic demiyorlar mi ya bu kiz bizimkini kutluyor bugune bugun bi kere biz kutladik mi?benim kayınvalidem de ne alsak kullanmaz paketi bile açmaya tenezül etmezzbegenmese bile sağol kızım diyebilir ama demezler demesinlerde...
ben ögrencilik paramla akerden 90 liraya esarp almıstım 3 yıl öncede bir gun takarken görmedimm ne alsam görumcemin çeyizine kaldırır
sende boşver takmasın kullanmasınn ne halleri varsa görsünlerr
ben eşimle gönderirsek belki bir çiçek o kadar kuru da bir kutlama sırf oglunu ço sevdiğim içinnnn
hem merak ediyorumm bizimde doğum günümüz oluyoorr hiç arayıpta kutluyorlar mı bir kazak bir çöp dahi ben daha görmedim kayınvalidemlerdennn laf ucuyla bile kutlamazlarrr o bu kadar duyarsızken neden ben duyarlı olayım ki ne edersen karşıdan da onu bulursunnn hıhhh
Bnde dort yillik evliyim ne kp ne kv ne de gorumcelerim bir dogum gunumde de kutlu olsun dememislerdir birakin hediyeyi ustelik hep beraberken mesela o gun dogum gunum oldugunun lafi geciyor da agiz ucuyla nice mutlu yillara bile demiyorlar. Ama biz gelin olarak kandil de git ya da ara, dogum gunlerinde cocuklari da dahil hepsinin dogum gununde pasta kes hediye al kutla ohhhh ne alaa bu gune kadar bir kiytirik corap bile almadilar sagolsunlar. Artik takmiyorum bnde . Ne utanmaz insanlar ya onlarinkini kutlarken hic demiyorlar mi ya bu kiz bizimkini kutluyor bugune bugun bi kere biz kutladik mi?
Canım benim annem de kardeşim de genelde aldığım hediyeleri beğenmezler ama değiştirme kartı verdiğim için de gidip o dükkana değiştirirler yani bunda bozulacak birşey yok param da boşa gitmemiş olur sonuçta herkesin zevki aynı olacak diye bir kural yok. Değiştirme kartı diye birşey sadece bunun için icat edilmiş zaten.
konu bence hediye beğenmemek değil başka şeylerin birikimide var,konu sahibi kv resmen öfke kusuyor ,hediyeyi kullanmamış bukadar problem edilmemeli kullanmıyosa beğenmiyosa bidaha almazsın olur biter başında ağrımaz
bn bugüne kadar ne kadar hediye aldıysam hepsini beğendi teşekkür etti vede hala kullanır.mesela aldıklarımdan biride eşarpdı.çok beğenmişti.hatta turkuaz desenliydi.kv de çakırdır.gözlerinizle uyum sağlasın die aldım demiştim.mest olmuştu. bunu düşünebilirsin.eğer kapalı bi bayan değilse.broş yahut flar tarzı şeyleri severse özel bi hediye olabilir.yahut şık bir çanta..
madem paylaşmak istedin bunun için neden koskoca bi konu açtın.zaten kv ile sorun yaşayanlar diye bi bölüm var.
hadi bn anlamadım bi sürü arkadaşım yazmış onu alabilrisin fln die bi sürü fikir vermişler.neyse anlaşılan uğraşılcak bi insan değilsin.senin için hiç elimi yoramıcam..
ben dükkandan değil internetten alıyorum anladın mı acaba?
bi kaç sayfa okuyunca hele son sayfaları bence konu sahibi sizde problem var.fazla agresif ve patavatsız konuşuyosunuz.herşeye laf yetiştirmeye illaki laf sokmanıza gerek yok.konu açmışsınız herkes kendince bişeyler yazmış yardımcı olmaya çalışmış ama memnun olmamışsınız.memnuniyetsiz ve geçimsiz birisiniz yazdıklarınızdan ve verdiğiniz cevaplardan uslubunuzdan bu gayet açık ve net.bence siz aramayın bile kadının taa oralarda durduk yere canını sıkmayın sesinizi duyurupta.uslubunuzu hiç beğenmedim.biraz insanlara karşı saygılı olun ki saygı göresiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?