Kaynanam ve bayram temizliği

Bende zaten içimden gelirse yaparım dedim gelmezse yapmam dedim. Sonra annem çok ısrar ederse naparsın diyo bende istiyorsam yaparım istemiyorsam söylerim annene dedim . yapmıçam dicen yani anneme diyor bende evet dedim annenin her dediğini yapmak zorunda değilim dedim. Olay ordan çıktı

Sizden böyle talepleri olabiliyorsa buna siz izin vermişsiniz demektir. Neden net olmuyorsunuz, neden istersen yaparım gibi cümlelerle havada bırakıyorsunuz konuyu.

Kaldı ki ilk olay da değilmiş bu. Hiç ayrılmak niyetinde değilsiniz gibi. Ne diyelim tercih sizin.

Bende sürekli bunları düşünüyorum acaba evlensem pişman olurmuyum diye. Bi yandan şimdi uzağız biz farklı yerlerde oturuyoruz. Benim yanımdayken hep beni tutardı hiç böyle şeyler yapmazdı konuşurduk bana hak verirdi. Dolduruşa geliyoda mı böyle yapıyo diyorum beraber olsak eskisi gibi dinlermi diye kafam kerışık boşanırmıyım diye düşünmekten

tabi ki calisma, calisma mi yedigin ekmegi bile ben aliyorum beeeennnnn diye böbürlenebilsin pasam.

Ben istersem yaparım dedim. İçimden gelirse demek istedim

bunun uzaklikla degil odunlukla alakasi var.dedigi sey o kadar sacma ki hadi diyelim evlendiniz cok hasta yatalak arada isterseniz temizlige gidersiniz.suan ortada evlilik yok gitmeniz coookkk sacma

Iste boyle davranıştan ötürü insanın içinden gelmez yapacağı varsa da yapmaz .

bunun uzaklikla degil odunlukla alakasi var.dedigi sey o kadar sacma ki hadi diyelim evlendiniz cok hasta yatalak arada isterseniz temizlige gidersiniz.suan ortada evlilik yok gitmeniz coookkk sacma
Evet evlenince de gidersin diyor zaten ben hasta olsa yaparım ama böyle emirle olunca yapmam

Ben istersem yaparım dedim. İçimden gelirse demek istedim

İşte böyle diyerek sizden beklentilerini haklı çıkarıyorsunuz. “Ne müsabet” diyeceksiniz, “evliliğe ne gözle bakıyorsun sen” diyeceksiniz. “Sen de gelip benim annemin evini temizleyecek misin” diyeceksiniz. Nasıl sizden böyle beklentilere girebiliyor?

Herkes kendi evini temizlesin. Gücü yetmeyenin de evlatları sorumludur.

Daha bugün başka bir konuda evdeki işbölümünden konuşuyorduk. Sizin artık iş bölümünü geçmiş, konu akrabaların evlerinin işine gelmiş.

Yani daha nişanlıyken benim kadına bakış açım bu diyor adam. Kadın benim için, temizlik, yemek, bulaşık, çay vs işlerinden ibaret. Yapmak zorunda ve seçme hakkı yok diyor . Orta yolu bulmak yerine hala anneme yok mu diyeceksin demesi de annesini ilahlaştırmış olmasından kaynaklı .
Annesi izin vermezde koynuna da giremez .

Nişanlı denen kişi kendine eş değil annesine hizmetçi arıyor . Kabul edersen devam . Kv benden de çok istedi zamanında eşime de şikayet etti evimde iş yapmıyor diye ama yapmadım niye yapayım hizmetçi miyim

Evli olsanız dahi bunu dayatması yanlış, kaldı ki nişanlıyken asla böyle birşeyi kabul etmezdim. Adam kendine eş değil annesine hizmetçi arıyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…