Hay ağzına sağlık vallahi tamamen haklısıntabi ki calisma, calisma mi yedigin ekmegi bile ben aliyorum beeeennnnn diye böbürlenebilsin pasam.
Bu ne kadar saçma bir düşünce neden temizleyecek sin ki öyle bir görevin Yok .hadi hasta yardıma muhtaç biri olsa neyse o da sen istersen temizlersin daha şimdiden böyleyse ilerisini düşünemiyorum bu insanla evlilik kararını iyice gözdem geçir ve açık açık konuş benceMerhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Kendisinin senin ailene karşı nasıl sorumlulukları varmış sor bakalım. Valla kaynanamin evinde yapacağım tek iş yediğim kabı kaldırmak sofrayla falan ilgilenmektir ki bunu her gittiğim misafirlikte yaparım. Kız çocuğuyuz diye hizmetçi değiliz. Az yesinler de yardımcı bir kadın tutsunlar. Ay benim de kiz evladım var sinirlerim zipladi. Gerzek herif.Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
ben içimden gelirse temizlerim diye söyledim öyle ama baskı yapınca temizlemem dedim
Evlenince de temizleyeceksin, çünkü muhtemelen aynı evde yaşayacaksınız.
Kendini o kadar belli ediyor ki nişanlın ama nasıl bir körlük ki görmüyorsunuz. Boşuna yormayalım kendimizi demişsiniz ya uzak ondan böyle diye ondandır, ondandır(!)
Merhabalar
Değilim artıkEvladım sen hala bu öküzle nişanlımısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?