- 13 Ocak 2018
- 3.507
- 5.649
- 158
Oooo şimdiden böyle yapıyorsa yandınız.Merhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Yuh artık. Hasta olur, misafiri, telaşı olur tamam ama kendi evini temizlemek bile sadece kadının görevi değilken, kv evi temizlemek ne mana?Valla nişanlınız büyük saçmalamış. Evlendiğinizde olabilecekleri burdan ben bile görüyorum. Yazık size... Umarım kaçarak uzaklaşırsınız bu adamdan.
Zannedersin patron, şirkette elemanlar arası görev dağılımı yapıyor. Al sana bir paşa sendromu daha.Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi.
Arkana bakmadan kac sakin bu adamla evlenmeMerhabalar
Nişanlım bayramda annemin evini temizle diye tutturdu. Evlenince de temizlersin yardım edersin işten kaçmazsın diye söyleyip duruyor tabi bunu sürekli böyle dile getirmesi benim canımı sıkıyor. Biraz tartıştık annenin evini ben istersem temizlerim istemezsem temizlemem dedim sen karışma böyle şeylere diye söyledim. Temizlemek senin görevin, temizliceksin gibi şeyler söyledi. Bana böyle söylemesi canımı sıkıyor ben istersem yaparım istemezsem yapmam niye ğörevimmiş gibi davranıyosun dediğimde görevin senin diyor. Ben yapmıçak bi insan değilim temizlerimde ama bunu söyleyince zorunda gibi yapasım gelmiyor. Ana kuzusu gibi sanki bi annesi varmış ğibi onu o kadar düşünüyo beni düşünmüyo gibi geliyor
Rica etse anlarim.yada annem hasta yapamıyor yardımcı olurmusub falan demeli öyle senin görevin falan kendine es mi alıyor anneye hizmetcimi demekki evlenince temizlik bulaşık çamaşır vesayre ohoo hangi devirdeyiz yahuKv. evi temizleme emri evet kötü ancak daha kötüsü " temizlik senin görevin " diye bakan korkunç bir zihniyet.
Üstüne de kendi annesinin evini katıyor , akıllara zarar.
Ricada edemez, rica edeceğine annesi hastaysa parasına kıyar yardımcı tutar yada kendisi yardım eder. İşlerine gelen herşeyi yapan erkek bozuntusu, iki bezle cam temizlemeyimi beceremeyecek. Ama olmaz tabi o çok kıymetli ç.kleri düşer.Rica etse anlarim.yada annem hasta yapamıyor yardımcı olurmusub falan demeli öyle senin görevin falan kendine es mi alıyor anneye hizmetcimi demekki evlenince temizlik bulaşık çamaşır vesayre ohoo hangi devirdeyiz yahu
Çok sinirliyim ya sevğiliyken çok iyiydi nişan olunca sürekli böyle sorunlar. Nişandan sonra akrasabına el öpmeye gitçekmişim sonra ben yemek yapıp akrabalarına yemek yepcakmışım ben istemedim yapmayı ondanda kavga ettikRica etse anlarim.yada annem hasta yapamıyor yardımcı olurmusub falan demeli öyle senin görevin falan kendine es mi alıyor anneye hizmetcimi demekki evlenince temizlik bulaşık çamaşır vesayre ohoo hangi devirdeyiz yahu
Ben ilk defa duydum böyle bisey erkek karışmaz kaynana gelin ilişkisine bizde allah yardımcısı.olsun kizcagizinRicada edemez, rica edeceğine annesi hastaysa parasına kıyar yardımcı tutar yada kendisi yardım eder. İşlerine gelen herşeyi yapan erkek bozuntusu, iki bezle cam temizlemeyimi beceremeyecek. Ama olmaz tabi o çok kıymetli ç.kleri düşer.
Ben okuyunca sinirlendim sen kendine yapılan bu muameleyi nasıl kabul edersin. Bu zihniyette ki biriyle evlenirsen hayat arkadaşın değil kocan olacak. Ve inan sen kabul ettikçe katlanarak yeni talepler gelecek. Hatta fikrini sormadan mecbursun diyecekler.
Daha neler ya sen hizmetcimisin oldu anasinida geçti akrabalara yapcan bırak bacım ya gitsin akrabalarıyla evlensin o zmabÇok sinirliyim ya sevğiliyken çok iyiydi nişan olunca sürekli böyle sorunlar. Nişandan sonra akrasabına el öpmeye gitçekmişim sonra ben yemek yapıp akrabalarına yemek yepcakmışım ben istemedim yapmayı ondanda kavga ettik
Doğru söylüyorsun bundan öncede sorun oldu istemeyerek kabul ettim sevdiğim için ama sürekli yeni bişeyler çıkıyor. Önceki sorunda yeni evlenince el öpmeye gidiliyor ya ondan sonra ben yemek vercekmişim evimde akrabalarını çağırçakmışım bizde böyle bi gelenek yokRicada edemez, rica edeceğine annesi hastaysa parasına kıyar yardımcı tutar yada kendisi yardım eder. İşlerine gelen herşeyi yapan erkek bozuntusu, iki bezle cam temizlemeyimi beceremeyecek. Ama olmaz tabi o çok kıymetli ç.kleri düşer.
Ben okuyunca sinirlendim sen kendine yapılan bu muameleyi nasıl kabul edersin. Bu zihniyette ki biriyle evlenirsen hayat arkadaşın değil kocan olacak. Ve inan sen kabul ettikçe katlanarak yeni talepler gelecek. Hatta fikrini sormadan mecbursun diyecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?