kaynanam ve bebeğim

kaynanam doğumuma geldi 1 gün kaldı ve gitti ama o 1 günüde zehir ettiydi bana. rahatça karışamadı çünkü annem var diye

İki gün olay olmuş , istediği kadar kalabiliyorsa çıksın gitsin madem konu acaba kadar. Cidden annesinin evinde doğum yapan ya da lohusalıkta ordaa kalanı asla anlamiyorum. Baba vevek anne üçgenine dinamit resmen
Açıkcası ben öz annemi de 40 gün yanımda tutmak istemezdim. Herkesin evi düzeni ayrı çok çok ağır durumda olurum o ayrı. Ama 42. Gün memlekete gidebiliyorsa demekki iyi çok şükür. Daha kısa kalabilirdi annesi. Gittikten 1 2 ay sonra da kaynanasına gene isriyorsa gider yani çok aceleci gelişmiş durumlar

annen bizde o kadar kaldı benim annem hiç bebekle vakit geçiremedi demesin üzülmesin diye.
Evet eşiniz bunu dese de haklı. O babaanne olarak vakit geçiremezse o da haklı. Doğumdan sonra 40 annenizle çıkmıs zaten sonrası da evde istememişsiniz annenize gitmişsiniz daha 2 gündür ordaymışsınız. Yazık kadın daha yeni tadına varıyor torunun. Size yardım teklif ediyor ve bebeğin düzenini henüz bilmiyor çünkü yeni gördü biraz sakin. Niyeti kötü gelmedi, öğrenir alışır. Ben yeni doğum yaptığımda eşim bisey demişti bisey söylediklerinde kimseyi kırmayalım ama her zaman ikimiz karar verip onu yapalım. Çok güzel çalışan bi taktik hala uyguluyorum.

Bu arada keşke bir süre sonra eşinizle başbaşa devam etseydiniz. Herkes daha kolay adapte olurdu en güzeli o.

evet kesinlikle bu yüzden çünkü kendisi odama pat diye dalıyo geldiğinde ytağıma yatıyo kendi evinde iş yapmaz bendede yapmıcaktı cocuga ben bakim sen yap işini dicekti
İşte bunlar hiç kabul edilecek şeyler değil. Kendimce etmezdim yani. İlk evlendiğimde benim kV de kapıyı çalmazdı. Bende kitlemeye başladım. Ne hikmetse anahtar kayboldu. Sonra koltuğu çekerdim kapının arkasına. Neden kapatıorsun nolcak dediğinde de ben kimsenin odasına kapyı çalmadan giremem annecim o yüzden çekintim var yayılmış yatıyor olabilirim üstüm müsait olmay bilir dedim. Olsun kızımsın dedi. Bende öz annemden çekinen insanım büyüdükçe yanında belirli yere kadar soyunabilirim dedim. Benim huyum böyle kırılma lütfen dedim. Sonra kapıyı çalmadan birdaha asla girmedi. Allah razı olsun ondan

Yani açık açık konuşsanız anlayışla karşılar mı acaba

Son düzenleme:
doğumdan daha yeni geldim eve o da evdeydi bizden önce geçmişti eve insan yemelik bi şeyler hazırlar el işi almış yanına onu yapıyodu annem o yorgunlukla geldi yemek hazırladı, bide eve gelir gelmez bana o göbeğini erit dedi şok oldum korse al tak sıkı bağla karnını dedi akşam tv izlerken bi kızı gösterip fiziği ne güzel dedi bebeğimi emzirirken mememi ellemeler yatağıma yatıp beni izlemeler bebek emiyo mu emmiyo mu diye bakmalar bunları yaptı bide bana eksiğin var mı alim dedi gidip unla yunurta almış gelene kek pasta yaaprsın diye

Bogulan bebeklerin sebebi buyuk meme ve cok kilolu anneler, yontemini bilirsen boyle bir ihtimal yok yan tarafa bebegin ustune donemezsin o yontemle 2 yil kizimi oyle emzirdim uykusuzlukta yasamadim bu sayede cok sukur.

Yeni annelere not Aattachment parenting ekolunu okuyun mutlaka bu yontemi ogrenin dip not gecmis olayim

Su kayinvalideyi savunanlara şok

Valla ben diğer kullanıcı yorumlarına katılmıyorum. Lohusa birine bu denmez. Farklı kelimelerle söylense bilmiyorum yine de kabul edilir mi ama çok acımasız sözler etmiş. Siz çok bile kaldınız orda bence. Yarın direk annenize sonra kendi evinize düzeninize dönün nacizane fikrimdir

Ilk lohusaligimda benzer seyleri yasadim hatta daha fazlasini bir noktaya kadar sabrettim sonrasini ne sen sor ne ben söyleleyım.Genel olarak hakli buldum sizi..Ama su an ikinci cocugumu büyütüyorum 2 saatlik uykuyla yasamaya calisiyorum esim gece vardiya haftasinda vallahi biri hadi sen uyu bebege bakarim dese dünyalar benim olur

Eğer kadın sana gelmesin diye evden kaçıp annenin evine gitmişin.Benden kaçanı bende arayıp sormam

Anneniz 40 gün kalmış kayınvalide gelmesin diye yine gitmişsiniz annenize. İki günde kadına öfke saçıyorsunuz.
Kötü bir kayınvalide olsa anneniz kalıyorken bir hafta kalır huzur kaçırırdı.
Yapmayın.
Sizin anneniz anneanneyse o da babaanne. Onun da çocuğunun çocuğu. Onunda görmek sevmek hakkı

Söz var iş bitirir söz var baş yitirir. Doğru kelime kullanmadığı için başından beri konu sahibi hep dili ile incitmiş. Bu kadında 50 tane doğurmucak . En güzel geçmesi gereken zamanlar da böyle şeylerle uğraşmak çok yıpratıyor insanı. Keşke umursamaz olabilsek

Anneniz 40 gün kalmış kadıncağız bir gün kalmış. Gücendi belki de.
Gönül koydu ama kırmamak için sustu.
Cidden ayıp ediyorsunuz konu sahibi.
Lohusalıkta normal böyle saçma hisler ama kendinize engel olmaya bakın. Bir çocuğun anneanne kadar babaanneye de ihtiyacı var. Onun da sevgisini ihtiyacı var.
Böyle davranarak kendi çocuğunuzun bir ilişkisini zedeliyorsunuz

Herkes Bi kendine gelsin ya
Cocuk uyanıkken sevilir
Uyuyan bebe gelip başı beklenmez
Uyuyan bebenin elden ele gazı alınmaz
Uyuyan bebe anasının yanından ya da beşiğinden alınıp goturulmez anası uyusun diye de yapılmaz bebek rahat etsin diye de yapılmaz
Zaten uyuyor rahat etmıs ki
Zaten anası da uyuyor ne gelip bölüp duruyorsun sadistmisin mazosistmisin şuursuz musun derler insana.

Dogru dıyo kaynananız bu arada bu konuda.
Ayrıca annenize de. Laf söylemeniz yanlış
Ama bu dönem boyle oluyor evet
Ben o yüzden kimseyi kabul etmiyodum.
Yine etmicem ikinciye. Cinleniyorum. Ve içime atıyorum. Çok cok eşime dırdır ediyorum.
Ablalarima da kaynanama da yolda karışan insanlara da herseye sinir oluyordum izole yaşayacaksın en mükemmeli.
Ne geziyosun annende kaynananda
Otur evinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…