Kaynanam ve hesaplarımız

Bu tarz muhabbetlerde cevap bile vermem ben önceden sinir olurdum ilaç alırdım falan baktım hep kendime yapıyorum olan bana oluyor muhattabım esimdir gerisi beni alakadar etmez siz cevap verdikçe uzamış eşiniz laf etmez bir tarafta annesi bir tarafta eşi ama sizi annesine ezdirirse de ona da bir ayar çekin kendine gelsin yeniden söylüyorum bakın muhatabınız eşiniz para vermiş ve almışsınız aranızdaki kari ile kocanin anlaşmasına kimseyi müdahale ettirmeyin.

Yaa bir de demiş ki kaynana sen boşanmaya bak sırada oğlumu bekliyorlar he canm he Kıvanç mı çocuğun şunu deyip susardım ;

Canım kaynanacuğum şu kapmak için bekleyen yeni gelininizi bulun hemen dava açmaya gideceğim hayırlı olsun.

Bak nasıl avel avel bakar başka da bir şey demem bu ona yeter zaten

Ya neden abartasınız? Lütfen ya 4 elbisede ne var sanki? Abartmadınız. Siz iyi hissedin ki evladınıza da iyi gelebilesiniz.

Sizi severek takip ediyordum böyle bir evliliğin içinde olmanıza üzüldüm. Kayınvalide konusu geçer gider o kendi kendine çalar oynar. Bence ondan kötüsü eşiniz. Size borçla elbise alan ailesine ses çıkaramayan o

Eşiniz karısına borçla mi kıyafet oluyor yuh derim.
Kv ye iyi yapmışsınız.Keske zamanında bende ağzımı acsaydim.Olmus anneme ve babama laf etti.

Uyenin zaten 2.el kiyafet konusu da vardi. Zor zamanlar gecirdiler ve bu kadin hep sabretti. Bu kadinda bir insan elbet kiyafete ihtiyaci olacaktir.
Üye gidişattan çok memnun olduğunu büyük sorunlar göremediğini belirtiyordu siyaset topiklerinde yanlış hatırlamıyorsam. Yanlış hatırlıyorsam kusura bakmasın lütfen ama şayet doğruysam kendisine üzülecek, empati yapacak bir şey yok.

Bu detayı görmedim.Yada kaçırdım.Evet siz neden çocuğun parasını kullandınız.Esiniz borç deyince sinir oldum.

Siyasi görüsleri ile bu konunun ne alakasi var. Sapla samani karistirmayin

Eşim büyük sorun farkındayım, bilmiyorum düzelmezse n'olacak şu an hiç bilmiyorum sadece gece tekrar kavga çıkardı annesi oda savundu beni ağzım açık kaldı savunduğu için. Bir öyle bir böyle.
Bu arada bende böyle bir şey içinde olduğum için üzgünüm

Cidden hasta bu kadin. Birdaha gitmeyin. Sabah kadar aglamak nedir ya. Nasil devam edebiliyor aglamayi.
Çıkıyoruz kapıdan hala ağlıyordu gece boyunca uyumadik desem yeri var ağlıyor beddua ediyor ben duyayım diye birşeyler sayıyor. Hiç bitmedi sabah da çıkarken bu mu gitmek istiyor oğlum bu yüzden mi gidiyorsun diyor. Yani gece boyunca o kadar şey dedim nasıl yüz yüze bakacağız demiyo hala

Gece boyunca ağladığı için bu sabah döndük, eşimde sinirlendi artık dediklerine. giderken de bu dedi gidelim diye dimi diyor eşime. Zor bir kadınmış ben yeni tanıyorum
Ay ya böyle insanlar karşı tarafın psikolojisini bozuyor işte.
Kendi ilaç kullanmaz size kullandırır.
En yakın zamanda tedavi olması lazım bu kadının.
Çok üzüldüm biliyor musun inan içimde hissettim senin üzüntünü
Çokta sakinsin.
Lütfen kendini de 4 elbise aldım abarttım falan gibi suçlama iyi ki almışsın bence 4 elbise ne ki kuzum.
Sen bu adamın eşisin.
Evlilik böyle bir şey değil ki sen köle değilsin o evin direğisin.
Oğlunda en kısa zamanda sağlığına kavuşur umarım.

Çok teşekkür ederim samimiyetiniz için. Evet ben kullanıyorum ilacı sayelerinde.
İnanın aldığım herşey gözlerine geliyor kendileri hep biriktirir üç yıl aynı şeyi giyerler. Ben daha gencim almak istedim sadece. Benden beklentileri büyük sadece. Ki eşim zaten maaş alıyor ve biriktiriyor banane daha niye destek olayım ona.
Amin inşallah oğlum iyileşir. Çok teşekkür ederim herşey için

Siyasi düşüncesi sizinle aynı olmayanlar pis kaka mı yani?
Başlarına her şey gelsin yaşadıkları kötü şeyler onlara müstehak mı?
Ne kadar kötü kalplisiniz…

Yani ne alaka simdi kaynanasi ile yasadigi durum ile siyasi görüsü?
Ortaligi bulandirmak icin yapilmis bir yorum resmen. Konu ile alakasi bile yok

kv’ye takılana kadar bence elbiseleri borç olarak alan kocanıza takılmalısınız. Üstelik siz kv ile bunları yaşarken nerde bu paşa hazretleri. Kv haklı bırakın oğlunu kapan kapsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…