- 25 Nisan 2018
- 4.940
- 9.520
- 158
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Aynen öyle davranıyor aileme bana neler neler dedi eşim bile dayanamadı kızdı sen bana kızdın diye ağladı oturup. Ailem duysa bunları asla konuşmazlar o derece. Ailesine çekmiş bu ailesinde alışveriş görmüş hep o yüzden böyle diyor.Siz kv yi duymayin ve muhatap almayin. Aklini kacirmis gibi davraniyor
Sabırlı değilim artık antidepresan kullanıyorum buraya gelince içemedim yoksa bunlar da olmazdı belki sakin olurdum.Tabi kizacak cunku biriktirsenuz oglu kendisi icin harcayacak. Kayinvalidenize sinir oldum ayri ama ona bu yuzu veren esiniz. Size sayarken sessiz kalan esiniz, paranizi elinizden alan yine esiniz. Allah yardimciniz olsun umarim her sey duzelir ve cok mutlu olursunuz gercekten cok sabirlisiniz.
Benimde benimde,ama olmuyor yapamadım Allah'ım Celle Celâlühû versin hak ettikleriniYa ezdirmeyin kendinizi ne olur.
Es olacak kisiyede kaynanayada islak banyo terligi ile vurasim geldi agizlarinin ustune
Yok geri geliyor şikayetlenip. Değişik biri kendisi
Aynen öyle davranıyor aileme bana neler neler dedi eşim bile dayanamadı kızdı sen bana kızdın diye ağladı oturup. Ailem duysa bunları asla konuşmazlar o derece. Ailesine çekmiş bu ailesinde alışveriş görmüş hep o yüzden böyle diyor.
Siz sabır taşı değilsiniz gerektiğinde sinirlenin içinize atarsanız daha kötü hasta olursunuz.Sabırlı değilim artık antidepresan kullanıyorum buraya gelince içemedim yoksa bunlar da olmazdı belki sakin olurdum.
Evim var yeni geçtim dizdim deprem oldu bir ailemde bir burdayım maalesefKayınvalideniz bu haddi eşinizden alıyor sanırım. Size üzüldüm eşinize sinirlendim. Sizin eviniz var mı konteyner da mı kalıyorsunuz? Ailenizin evi var mı? Uzaklaşabileceğiniz bir ortam varsa bunu kullanın lütfen.
Bir tek cevap verdim diye nerdeyse üç saattir ağlıyor nasıl cevap vereyim ki bu kadına. Beni rezil ettin komşulara diyor birdeBu ne sabır hanımefendi . Yani kadın gidip gelip demedigini bırakmamış. Sizin şahsiyetinize bile saldırmış . Nasıl böyle suskun kalabildiniz ki ? Yani şok oldum konuyu okuyunca. Neyse buna cildirmistir diyeceğim her noktada susmussunuz. Neden eşten bekliyorsunuz siz kocaman bir kadinsiniz. O kadına o lafları yedirtirim bir daha asla ve katiyen bir araya gelmem . Kadının niyeti belli ya siz bosanscaksiniz ya da o boşatacak . Bundan korkup pısmayin boşuna kadın zaten kafaya bunu koymuş .
Şaka mı yapıyorsun konu sahibi neresi merhametli öyle olsa çocuğunun annesine yapılan bu saygısızlığın yüzde birine izin vermezdi .Evet destek oluyordu ama bıraktı bir süre önce. Benim mesleğim yok aslında şu an olduğum yerde yapamıyorum yani. Çocugum işitme engelli onunla ilgileniyorum özel dersler vs. Eşim çok merhametlidir haklısınız. Bilmiyorum bazı insanlar çok zor
Ailenizle kalın kayınvalidenizle kalmayın. Bence hiç görüşmeyin suratına bile bakmayın baya leş tipler, iyice yıpratmayın kendinizi. Zaten zor bir hayatınız var daha çok zorlaştıran ne varsa atın.Evim var yeni geçtim dizdim deprem oldu bir ailemde bir burdayım maalesef
Isterse bir taraflarını yirtsin sizin benliğinize kadar hakaret ediyor kadın . Ağlaya sizlaya geldiğiniz noktaya bakın . Çocuğunuz da var yazık günah değil mi hastaneye kapatırlar bu cazgır yüzünden sizi. Siz sustukça bitecek sanıyorsunuz hayır kadın daha çok azitacakBir tek cevap verdim diye nerdeyse üç saattir ağlıyor nasıl cevap vereyim ki bu kadına. Beni rezil ettin komşulara diyor birde
İyi yapmışsın canım al tabii ki kendini iyi hissetmeye ihtiyacın var.Engelli maaşı değil bakım ücreti ve ona harcıyorum zaten ilk kez birşey aldım
Senin kaynana bende olsa bence sen kendini at beni katil etme genç yaşımda derimKonuştum ama bildiremedim kadın çok değişik neler neler duydum öyle kırgınım ki artık. Susmuyorum aslında ama bu kez böyle saçma sapan şeyler yaşandı. Yarın döneceğim eşim gidiyoruz dedi ve annesi ölürüm atarım kendimi dediği için kaldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?