Kaynanam ve hesaplarımız

Köpeğe sahibinin yanında hoşt demeyeceksin derler. Burada köpek kim sahip kim tamamen size kalmış. Ama eşinizin ailesinin yanında kesinlikle tartışmayın. Ben bir defa o duruma düştüm ve KV bana öyle laflar dedi ki oğlunu savunup karnımda bebek kucağımda bebek, o gün hakkımı helal etmeyeceğimi söyledim ve kesinlikle de etmem.

Mesleginiz olsa bile cocugunuzla ilgilenmeniz gerektigi icin calisamazsiniz zaten onu kafaniza takmayin. Esiniz merhametli falan degil kusura bakmayin,merhameti varsada baskalarina var size yok.

Hayır yanlış anladınız. İstediğinizi alın. Ben alamamanıza üzülürüm hatta. Sadece eşiniz olacak adamın buna borç gözüyle bakması çok canımı sıktı. O zaman sizde ütü yaptıkça, onun donunu yıkadıkça para alın ondan.

Eşiniz bana hiç merhametli gelmedi malesef. Size merhametli olduğundan emin misiniz?

Esinizin vicdani yok. Deprem bolgesindeki kadin kendine 4 tane elbise alabilir. Nasil alirsa alsin, bakim parasıyla da alabilir. Transfer harcamalari insanlarin dusundugu gibi 4x4luk herseye yetecek kadar verilmiyor zaten. Ustune muhakkak para harcıyor aileler. Zirt pirt gidip harcamiyosa o zorlukta kendine elbise alan kadina cok görmemek lazım arkadaslar, bu insanlarin kaybi cok buyuk yapmayın.
Karim mutlu olacak diye dusunmesi gerekirken bide borc olarak veriyo cidden bu erkekler beni sinirlendiriyor. Tum olaylarda esiniz haksiz. Konusarak çözebilirseniz oturup tane tane anlatin sıkıntılarınızı

Çocuğa kullanıyorum ben hep, ilk kez kendime bişey aldım.
Sizin eşiniz hiç merhametli bir insan değil.
İnsan eşine aldığı 4 parça elbisenin lafını yapmaz .
Eşler arasında borç olmaz .
Ayrıca bakım parasını vermeyedebilirsiniz neden veriyorsunuz ki ?

Kaynananıza da yazıklar olsun. Onbinlerce can gitti depremde. Yaşadığı için, evlatları, eşi, gelini, damadı, torunları yaşadığı için mutlu olacağına hala giderseniz atarım kendimi diyecek kadar ucuz, hala fitne fesat derdinde. Nefes almanın kıymetini anlamamış nankör. Atarsa atsın kendini. Konteyner camından atlasa ne olur Allah’ım ya.

Aynen öyle benim evim gitti falan diyor halbuki benimde birşeyim yok elimde emanet yaşıyorum orda burda deprem var diye. Kibir yapıyor musum onlar konteyner da kaldığı için. Ki hiç öyle biri değilimdir

Sizin eşiniz hiç merhametli bir insan değil.
İnsan eşine aldığı 4 parça elbisenin lafını yapmaz .
Eşler arasında borç olmaz .
Ayrıca bakım parasını vermeyedebilirsiniz neden veriyorsunuz ki ?
Bir sürü kavga etti uğraşmak istemediğim için veriyorum. Daha kayınvalidem bu parayı biktirmedigim için bana kızıyor siz düşünün gerisini

Küçük düşürmekten geçtim resmen mutlu okurlar kavgaya edildi diye

Eşimle konuşmayı denedim anladı gibi de ama kayınvalidem gelip yine karıştırdı. Az önce beddua ediyordu bana kayınvalidem ,ailenin başına da böyle bir gelin gelsin diye. Amin dedim napayım ki

Eşimle konuşmayı denedim anladı gibi de ama kayınvalidem gelip yine karıştırdı. Az önce beddua ediyordu bana kayınvalidem ,ailenin başına da böyle bir gelin gelsin diye. Amin dedim napayım ki

Siz kv yi duymayin ve muhatap almayin. Aklini kacirmis gibi davraniyor

Bir sürü kavga etti uğraşmak istemediğim için veriyorum. Daha kayınvalidem bu parayı biktirmedigim için bana kızıyor siz düşünün gerisini

Tabi kizacak cunku biriktirsenuz oglu kendisi icin harcayacak. Kayinvalidenize sinir oldum ayri ama ona bu yuzu veren esiniz. Size sayarken sessiz kalan esiniz, paranizi elinizden alan yine esiniz. Allah yardimciniz olsun umarim her sey duzelir ve cok mutlu olursunuz gercekten cok sabirlisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…