- 9 Ağustos 2023
- 3.421
- 7.688
- 78
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
-
Yani insanın eşiyle arasında ki saygı bile bitmemeliyken kaynananizla bile.aranizda saygı kalmamış garip yanıHaklısınız ne diyim garip ama yaşıyorum bunları. Üzgünüm dışardan böyle göründüğüm için umarım düzelirim
Evet destek oluyordu ama bıraktı bir süre önce. Benim mesleğim yok aslında şu an olduğum yerde yapamıyorum yani. Çocugum işitme engelli onunla ilgileniyorum özel dersler vs. Eşim çok merhametlidir haklısınız. Bilmiyorum bazı insanlar çok zor
Evet bir nevi öyle borç olarak aldım diyor
Hayır yanlış anladınız. İstediğinizi alın. Ben alamamanıza üzülürüm hatta. Sadece eşiniz olacak adamın buna borç gözüyle bakması çok canımı sıktı. O zaman sizde ütü yaptıkça, onun donunu yıkadıkça para alın ondan.Çocuğum işitme engelli acilen konuşması lazım diye sık sık derslere gidiyoruz evde çalışmalar yapıyoruz işe girmem zor zaten çalışmama engel olurlar biliyorum.
Kıyafet konusunda haklısınız abarttım kendi kendimi bitirdim çok üzgünüm
Eşiniz bana hiç merhametli gelmedi malesef. Size merhametli olduğundan emin misiniz?Evet destek oluyordu ama bıraktı bir süre önce. Benim mesleğim yok aslında şu an olduğum yerde yapamıyorum yani. Çocugum işitme engelli onunla ilgileniyorum özel dersler vs. Eşim çok merhametlidir haklısınız. Bilmiyorum bazı insanlar çok zor
Sizin eşiniz hiç merhametli bir insan değil.Çocuğa kullanıyorum ben hep, ilk kez kendime bişey aldım.
Yok mecazi anlamda dedim zaten değildirEşiniz bana hiç merhametli gelmedi malesef. Size merhametli olduğundan emin misiniz?
Aynen öyle benim evim gitti falan diyor halbuki benimde birşeyim yok elimde emanet yaşıyorum orda burda deprem var diye. Kibir yapıyor musum onlar konteyner da kaldığı için. Ki hiç öyle biri değilimdirKaynananıza da yazıklar olsun. Onbinlerce can gitti depremde. Yaşadığı için, evlatları, eşi, gelini, damadı, torunları yaşadığı için mutlu olacağına hala giderseniz atarım kendimi diyecek kadar ucuz, hala fitne fesat derdinde. Nefes almanın kıymetini anlamamış nankör. Atarsa atsın kendini. Konteyner camından atlasa ne olur Allah’ım ya.
Bir sürü kavga etti uğraşmak istemediğim için veriyorum. Daha kayınvalidem bu parayı biktirmedigim için bana kızıyor siz düşünün gerisiniSizin eşiniz hiç merhametli bir insan değil.
İnsan eşine aldığı 4 parça elbisenin lafını yapmaz .
Eşler arasında borç olmaz .
Ayrıca bakım parasını vermeyedebilirsiniz neden veriyorsunuz ki ?
Küçük düşürmekten geçtim resmen mutlu okurlar kavgaya edildi diyeHata sizde,karı koca milletin yaninda çocuk gibi tartisirsaniz ; kv de size çocuk gibi muamele edip,aldığınız elbiseyede harcadığınız paraya da konuşmayı kendisinde hak görür.
Sizin yuvanız ayrı,kök aileniz bile olsa yanlarında tartışmayın.Ne esinizi ne kendinizi küçük dusurmeyin.
Eşimle konuşmayı denedim anladı gibi de ama kayınvalidem gelip yine karıştırdı. Az önce beddua ediyordu bana kayınvalidem ,ailenin başına da böyle bir gelin gelsin diye. Amin dedim napayım kiEsinizin vicdani yok. Deprem bolgesindeki kadin kendine 4 tane elbise alabilir. Nasil alirsa alsin, bakim parasıyla da alabilir. Transfer harcamalari insanlarin dusundugu gibi 4x4luk herseye yetecek kadar verilmiyor zaten. Ustune muhakkak para harcıyor aileler. Zirt pirt gidip harcamiyosa o zorlukta kendine elbise alan kadina cok görmemek lazım arkadaslar, bu insanlarin kaybi cok buyuk yapmayın.
Karim mutlu olacak diye dusunmesi gerekirken bide borc olarak veriyo cidden bu erkekler beni sinirlendiriyor. Tum olaylarda esiniz haksiz. Konusarak çözebilirseniz oturup tane tane anlatin sıkıntılarınızı
Eşimle konuşmayı denedim anladı gibi de ama kayınvalidem gelip yine karıştırdı. Az önce beddua ediyordu bana kayınvalidem ,ailenin başına da böyle bir gelin gelsin diye. Amin dedim napayım ki
Yok geri geliyor şikayetlenip. Değişik biri kendisiSizin kaynanaya ayrı bir sinir oldum.
Ortaklığı karıştırıp karıştırıp kızına gidip geliyormuş madem gidiyorsun az prensip sahibi olda bir daha geri dönme mi deseniz acaba.
Bir sürü kavga etti uğraşmak istemediğim için veriyorum. Daha kayınvalidem bu parayı biktirmedigim için bana kızıyor siz düşünün gerisini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?