Merhaba arkadaşlar, hemen konuya geçeyim
Yaklaşık bir ay önce eşimle anlaşmazlıklar yüzünden evi terk etmiştim ve baba evine gitmiştim. Sebeplerden bir tanesi de ailesiydi. Görümcem ve kv nin dedikoduları başta olmak üzere aldıgım her şeye yorum yapılması, cimrilikleri, pis olmaları vs. Bunlarda benim de haksız yönlerim olmuştu. Neyse eşim terk ettigimin üzerinden saat geçmedi ailesi ile geldi konuştuk ve eşimle barıştık ve açıkça bir daha dedikodu yapmamasını söyledim kv ye o da kabul etti.
Ancak evi terk ettigimi eltisine söylemiş. Bunlar aile apartmanındalar. Çok yakınlar biz de yakınız. Bir gün annem kv yi alıp bize kahvaltıya gelecekken bu elti ile karşılaşınca onu da davet etmişler. Elti de ' hayırdır yine mi bir şey oldu?' demiş. Ne alaka yani basbayağı anlatmış evi terketigimi. Ben de bunu söyle öğreniyorum. Bir akşam bu elti bana geliyor ve bir sürü nasihat veriyor. Eşimi ve ailesini övüyor ben de şüphe ettim annemle konuşurken bu konuyu açınca annem de o gün eltinin öyle dedigini söyledi. Yani apaçık belli ki dedikodumu yapmış.
Eşimle paylaştım annemi uyar diyor. Ama zaten o kadar tatsızlık oldu konuyu açmak istemiyorum. Bir yandan da özelimi aile meselemi anlatmasına söz verip dedikoduya devam etmesine gıcık oldum. Ne yapmam gerekir?