Kaynanam yüzünden bunalıma girdim..

Ben en çok da nasıl utanmadan sıkılmadan gel benim evi temizle yemeği de yap diyebilir onun şaşkınlığı içerisindeyim sen ona herhalde hizmetçin olmak için evlenmedim aynısını söyle ona

en kötü ne olabilir al çocuğunu git boşanırsınız olur biter ömrün boyunca hayatını zindan edeceğine, başkaları için yaşlanacağına annen baban çocuğunla yaşarsın kafan rahat olur. öyle bir adamı da ailesini de çekmeye değmez. sen kendini ve evladını düşünmezsen kimse düşünmez bunu unutma. o şartlar ve stres altında nasıl bir çocuk büyüteceksin? hayır demeyi bilmediğin sürece senin çözümün yok.

Ben olsam cevabı hazırdı vallah kımıldayacak halim yok kendi evimin işini bile zar zor yapıyorum malum ufak cocugum var hoş büyük olsa ne yazar canimi pazar da bulmadim diye konuş

Eşim bana bunlar hepsi sana sevap diyor
sen yap sana sevap olsun diyeydin. kapiya surgu takabilirsin giremez anahtarla da.
ben o durumda olsaydim annem babam beni ceker alirdi. cok sukur iyi ki varlar. bende bana merhamet etmeyenlerle yasayacagima annem babamla yasardim. bu nasil duzen. coktan dur demeniz lazimdi.

En son çare olarak ; Yemeği kötü yap, evi yalandan temizle, sürekli bulaşıcı hastalığın varmış gibi davran, grip oldum de, kaşınıyorum uyuz olabilirmiş de, sürekli şikayetlen, surat as, hatta arada bi yüksek sesle şarkı söyle,, sevmediği ne varsa yap, bıktır kendinden. Şaka yapmıyorum, hem kocanla kötü olmamak hem de kurtulmak istiyosan en son ve kesin çözüm bu. Bana hiçbi kayınvalide yeemek yap demez misal, yapamam çünkü çoğu şeyi.. işime de gelmez yapabilmek. Ne seviyosam onu yaparım anca, onları da zaten yağsız tuzsuz baharatsız yiyorum, kimseye uymaz kolay kolay. Ütü vs isterseler de çift çizgiyi çakıver pantolonlara, bi iki de gömlek yak bakalım bi daha yaptırıcaklar mı? Öyle insana böyle muamele... şu an kayınvalideme bi daha aşık oldum; ne cadılar var ya, lohusa sayılırsın sen hala; ayıp, günah... kurtul o kadından bi an önce...

Bu sorun kesinlikle sen eline ipleri almadan düzelmez. Kocan ailesiyle kötü olmak istemiyor. Büyük ihtimalle ekonomik olarak bi şekilde mecbursunuz kvalidenize. Yoksa bu sekilde davranma hakkını bulamaz.
Ekonomi güçlü olmayıncada gel onu yap bunu yapa bağlar olay.çevremdeki çogu kişi öyle. İki yolun var. Ya kayınvalideni alıp güzel güzel anlatacaksın. Çok yoruluyorum yetmiyorum bana yardımcı ol diye. Yada madem bu kadar çalışıyorum bi işe gireyim oda mecbur hem çocuga hem evlere baksın diyeceksin sürteceksin burnunu.hiç değilse emeginn karşılıgını alırsın. Kocan da bnm karım yoruluyo bide burada yapamaz der.

Hiç sesin çıkmıyorsa isim bitsin gelirim de ama hiç gitme isim bitmedi ki dersin beklesin dursun sürüye sürüye götürmez herhalde

Bazı gereksiz yorumlara anlam veremiyorum mantıksız ve dalgavarı kahkaha atanlar bıle var bana komık gelmedı

Kendi evinde yemek yap bi tabak da oraya çıkar olsun bitsin bebekle git gel zor oluyo artık evime ve bebeğime zaman ayırmak istiyorum deyin. Eşinle de kesin bi dille konuş biz evliyiz farkındamısın de birbirimize zaman ayırmalıyız ben her iki eve birde çocuğa yetişemiyorum,en fazla evimde yemek yapar iki tabak da annenle babana çıkarırım de bana da yazık ne çocuğuma ne kendime zaman ayıramıyorum bunalıyorum bazen seninle vakit geçirmek istiyorum evli olduğumu bilmek istiyorum de bunun için evlenmedim yoksa oturur kendi ana babama hizmet ederdim neden evlendim bi düşün de eşine hayatı paylaşmak istiyorum evli olduğumu bilmek istiyorum de.
Açık açık konuşmazsan bu aynı şekilde sürer gider seni hizmet edesin diye mi almışlar evlilik bu değil ki

Yorumların hepsini okuyamadım canım konunu okudum, bu zamana kadar yorumlarda neler konuşuldu bilmiyorum ama ne diyeceğimi tam olarak bilemedim. Yazık günah ya, keşke başından bu kadar prim vermeseydin. Benim de kv beni pek sevmez pek değil hiç sevmez aslında

Çıkma canım evinden zorla mı? Yorgunum de geçiştir işlerim var de. Baktın olmuyor benim de ilgilenmem gereken bir evim ve bebeğim var diye restini çekersin. Allah sabır versin

Bak cnm esine soyle cok yoruluyorum de
Bebek de yoruyor de
Yeme içmeyi ayiralim evimizde kalalim de
Yok ana babamdan ayrilamam gibi bi laf ederse tamam deyin buyur sen yukarda yiyip icebilirsin ben bebegimle evimde kalacagim de kv ye de soyle evimde kalicam diye

En güzeli direk çat çat çat: bundan sonra gelmiyorum, herkes kendi işini kendi görsün demek ama mesajlarından okuduğum kadarıyla bunu yapabilecek yapıda değilsin. O zaman azıcık oyun katalım işin içine. Rahatsızlan. İstiharat için ailenin yanına git, bir hafta kal. O bir hafta içinde aç kalacak değiller. Kv yapar yemekleri, işleri. Döndüğünde bebeğini bahane et. Yeni uyudu, şimdi emziryorum, banyosunu yaptıracağım, karnı ağırıyor, çok huysuz falan filan işte. Gitme, gitme, gitme.

10 dakika geç çıksam kaynanam hemen arıyor gel yemek yap diye
oh iyii valla tamm arada yaparsin da ne bu boyle bizde aen gibi altust oturuyoz asagiya yanina inerim 5 dkka oturup cikarim ewime rahat edemem genelde kendi yapar yemegini bende arada ewimden goturrurm yada gelir bizde yer baysamdan bayrama pencerwlerini silerim kaynanam tek kisi oldugundan bide sadece aksmalari ewde oldugundan ewi batmaz

Yapacak şey belli, pek de kolay vallahi.
Çekeceksin resti, o korkuluk kocana!
Gitmiyorum hadi bakalım diyeceksin!
Nedir bu bedava hizmetçilik merakı?
Annen baban bunun için mi yetiştirdi?
Elbette saygını, hürmetini göster, arada hizmetini et lakin bu boyut değiştirmiş, senin evlilik hayatın tehlikede.
O halde yaptığının sevabına da nail olamazsın.
Derhal cinnet geçir ve resti çek.
Yap bunu.

Konu sahibi gunaydinnnn... Bunlar gelin almamis hizmetci almis. Sizde masallah onaylar sekilde hareket ediyorsunuz. Bahane uydurmayin bence bize de kendinize de. Ciddi ve net bir tavirla artik gitmeyeceginizi belirttiginizde kimse sizi sacinizdan suruklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…